Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Το Σωματείο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ»

www.sfm.gr


www.sfm.gr

ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1953, με πρωτοβουλία της μεγάλης λυρικής καλλιτέχνιδος Αλεξάνδρας Τριάντη και του μετέπειτα Υπουργού Δημοσίων Έργων Λάμπρου Ευταξία, ο οποίος διετέλεσε και πρώτος Πρόεδρος του Διοικητικού του Συμβουλίου ...


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Η πιο δημοφιλής είδηση της ημέρας είναι

Η μεγαλύτερη γιορτή του Μεσογειακού Cocktail ξεκίνησε

Ενδιαφέροντα siteΔιαφημιστείτε Εδώ

Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Πατάτες

 2: Εμπιστοσύνη

 3: Που είναι η πλάκα

 4: Διαπραγματέυσεις

 5: Το ζευγάρι

 6: Χρόνια μετά

 7: Σκηνοθεσία

 8: Ανησυχίες !!!!!!!

 9: Τι κοινό έχουν τα βιβλία με τα δέντρα ;

 10: Το πηγάδι


Δημοφιλή

 1: Ψάρια

 2: Η Επιταγή...

 3: Καπνός χωρίς φωτιά

 4: Πήρα σκύλο

 5: Σερ-γκέι

 6: Δύο ασπιρίνες

 7: Κινέζος νεκροθάφτης

 8: Τι αρχίζει από p και τελειώνει σε orn ;

 9: Το χωράφι ...

 10: Ο Τιτανικός

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
gim36
gim36

Τελευταίες 10 Αγγελίες
· 1: ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
· 2: ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
· 3: Γραφεία γνωριμιών ...
· 4: Eκλεκτές γνωριμίες...
· 5: Γραφεία γνωριμιών ...
· 6: Γραφεία γνωριμιών ...
· 7: ΠΑΠΠΑΣ – εκλ...
· 8: RIVATE EYE - Γραφε...
· 9: Ενοικίαση γκαρσονι...
· 10: Γραφεία γνωριμιών ...

Τελευταία 10 άρθρα
· Η μεγαλύτερη γιορτή του Μεσογειακού Cocktail ξεκίνησε
· Η Στέγη αναζητά χορευτές για τη σεζόν 2017-2018
· Αηδονάκια Kids Survival
· Divine: Η σειρά της Caudalie που πρέπει να γνωρίσεις
· To Athens Fringe Live 2017 επιστρέφει
· O pop σχεδιασμός της Polaroid Eyewear
· Το Σωματείο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ»
· Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017
· Η «ψαραγορά» του WWF στο ΚΠΙΣΝ με ένα φεστιβάλ παιχνιδιών που θα μείνει αξέχαστο
· SNFestival 2017

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
842661445
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
25 - 6 - 2017

Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Με τον κυβερνήτη σας Άρη να κάνει θετική όψη με το Δία αλλά και με τον Ερμή, που βρίσκεται στην τελευταία μοίρα στο ζώδιο του Καρκίνου, καλείστε να αντιμετωπίσετε αναποδιές, αντιπαραθέσεις και να κλείσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν, τόσο στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, όσο και στις επαγγελματικές. Σας δίνονται οι δυνατότητες και τα μέσα για να πετύχετε στόχους, φτάνει να βάλετε πίσω εγωισμούς και αλαζονικές συμπεριφορές. Προσπαθήστε να φτιάξετε στρατηγική, γιατί χώρος για νέες ιδέες σας δίνεται. Ελέγξτε αν αυτό που έχετε σκεφτεί, συνάδει με τις αρχές και τις αξίες σας, αν δηλαδή τα μέσα που έχετε επιλέξει για να πετύχετε τους στόχους σας, είναι θεμιτά. Δώστε προσοχή σε νομικές διαδικασίες, θέματα σπουδών και υγείας, σε συμβόλαια, μετακινήσεις αλλά και σε πιθανές συγκρούσεις με υφιστάμενους, ανώτερους, τον σύντροφο ή τον πατέρα σας.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Σήμερα, η κυβερνήτιδά σας Αφροδίτη που βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων, κάνει δύσκολη όψη με τη Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου. Προσέξτε σήμερα επιπόλαιες κινήσεις, σχέσεις που μπορεί να χειριστείτε επιφανειακά, και με επικριτική διάθεση, γιατί μπορεί να πληγώσετε κάποιον που πραγματικά ενδιαφέρεται. Έχετε την τάση να ζητάτε την τελειότητα από τους άλλους, αλλά αυτό έχει διάσταση σε σχέση με την ελαφρότητα που δίνετε εσείς στα πράγματα. Προσοχή γιατί αυτό το ψεύτικα επιφανειακό, μπορεί να σας οδηγήσει σε πλανερές συναισθηματικές επιλογές, που ξέρω ότι θα τις περάσετε από κόσκινο, γιατί πραγματικά δε θέλετε να συνδεθείτε. Αυτό επεκτείνεται και από την όψη συνόδου της κυβερνήτιδάς σας με τον Δία, ο οποίος σας «παίρνει το μυαλό», οδηγώντας σας σε σπατάλες συναισθηματικού, αλλά και υλικού επιπέδου. Δε βοηθάει και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, γιατί η υπερβολή του συναισθήματος που δίνει, σε σχέση με την προσπάθειά σας να το αποφύγετε, σας αποσυντονίζει. Μην καταφύγετε σε τοξικές καταστάσεις. Θα πονέσετε περισσότερο μετά.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου
Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Σήμερα, με την θετική όψη του κυβερνήτη σας Ερμή από την τελευταία μοίρα του Καρκίνου, με τον Ουρανό από το Κριό, θα μπορέσετε να εκφράσετε με ορμή αυτό που συμβαίνει μέσα σας, σας απασχολεί τη σκέψη, και αφορά κυρίως το σπίτι σας ή την οικογένειά σας. Χρειάζεται προσοχή όμως, γιατί η μοίρα αυτή είναι καρμική και δηλώνει ένα επικίνδυνο γεγονός που μπορεί να εμφανιστεί, πριν δοθούν ολοκληρωμένες λύσεις στα πράγματα. Μπορεί να υπάρξει μια αλλαγή που θα καθορίσει τη μετέπειτα πορεία σας. Βέβαια με την Αφροδίτη και το Δία στο ζώδιό σας, νιώθετε ευνοημένοι και μπορεί και να είστε πραγματικά, αν συνειδητοποιήσετε αυτά που σας οδηγούν σε εύκολες λύσεις, ευκαιριακές σχέσεις και ανέμελη χωρίς ευθύνες ζωή και τα διορθώσετε. Από την άλλη, η δύσκολη όψη του κυβερνήτη σας με τον Ποσειδώνα, διόλου ζηλευτή είναι, γιατί υπάρχει ναι μεν ο οραματισμός και η φαντασία, αλλά σας δυσκολεύει στη συγκέντρωση σε πρακτικό επίπεδο, για το πώς π.χ να οργανώσετε έναν στόχο. Η αφηρημάδα είναι στοιχείο των ημερών για εσάς, και η χάωση σε μπερδεμένες σκέψεις με χαοτικά συναισθήματα δεν σας ωφελεί, αντιθέτως σας τραβάει πίσω.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου
Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Προσοχή σήμερα με την κυβερνήτιδά σας Σελήνη σε δύσκολη όψη με την ανάδρομη Αφροδίτη, μη περάσετε σε κριτική διάθεση ή διάθεση τελειομανίας. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να δυσκολέψει τη σχέση σας αυτή τη περίοδο που έχει την ανάγκη να χαλαρώσει. Επίσης η δύσκολη όψης της με το Δία στους Διδύμους, σας κάνει να αποκόπτεστε από αυτό που πραγματικά αισθάνεστε, για να μην έρθετε σε οικειότητα με τους γύρω σας. Ξέρω, φοβίζει πολύ το κοντά, γιατί ίσως έχετε πληγωθεί προσπαθώντας να ανοίξετε συναισθηματικά, αλλά εσείς ξέρετε και κατέχετε συναισθηματισμό που κατά βάση «κινεί» τους γύρω σας. Μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια. Βέβαια, η δύσκολη όψη της κυβερνήτιδάς σας με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σας ωθήσει στο να θυσιάσετε τις ανάγκες σας, προκειμένου να βοηθήσετε τους άλλους. Μην κινηθείτε σε άκρα, ακούστε το φόβο σας και μην απογοητεύεστε από τους ανθρώπους, διότι όλοι άνθρωποι είμαστε και η εξιδανίκευση αλλά και η καταβαράθρωση, δε μας ταιριάζει. Με τη θετική όψη της Σελήνης με το Πλούτωνα, ήρθε η ώρα να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα, και να μεταλλάξετε το μπέρδεμα, σε κατάσταση αγάπης.

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου
Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Με τον κυβερνήτη σας Ήλιο από τον Καρκίνο σε δύσκολη όψη με τον Άρη από την Παρθένο, θα σας απασχολήσουν ζητήματα εργασιακά και σπιτιού σήμερα. Πιστεύετε ότι χρειάζεται να παλέψετε για να πάρετε αυτό που σας αξίζει και βάζετε πολλά εμπόδια, γιατί ουσιαστικά δεν γνωρίζετε την αξία σας. Επαναστατείτε με θυμό ή γκρίνια σε οποιαδήποτε μορφή περιορισμού, αλλά δε κοιτάτε μέσα σας, πώς εσείς οι ίδιοι περιορίζετε τον εαυτό σας. Μη δράσετε παρορμητικά και σκεφτείτε δύο και τρεις φορές αυτό που θα πράξετε. Δε βοηθά και η δύσκολη όψη του κυβερνήτη σας με τον Ουρανό, γιατί μέσα σε όλο αυτό σας κάνει και περήφανους, εγωκεντρικούς και με έλλειψη αυτοπειθαρχίας. Προσέξτε πολύ την τάση σας για ακραίες καταστάσεις, ατυχήματα και εκρήξεις παντός είδους. Η θετική όψη με τον Ποσειδώνα, σας δίνει διαίσθηση και διορατικότητα να καταλάβετε εάν έχετε παρεκκλίνει από τα σχέδιά σας. Επί του πρακτέου, κινηθείτε προς επενδύσεις, τέχνη και φιλοσοφία.

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα
Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Σήμερα, ο κυβερνήτης σας Ερμής, βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του ζωδίου του Καρκίνου και χρειάζεται προσοχή, γιατί η μοίρα αυτή είναι καρμική και μπορεί να δηλώσει ένα επικίνδυνο γεγονός που μπορεί να εμφανιστεί, πριν δοθούν ολοκληρωμένες λύσεις στα πράγματα. Φανερώνει επίσης, ένα γεγονός αλλαγής, που μπορεί να καθορίσει τη μετέπειτα πορεία σας. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας να κάνει δύσκολες όψεις με την Αφροδίτη και το Δία από το ζώδιο των Διδύμων, μπορεί να έχετε αντικρουόμενες επιθυμίες και να δυσκολεύεστε να ξεκαθαρίσετε τι χρειάζεστε από μια σχέση και τι όχι. Δείξτε προσοχή, γιατί έχετε την τάση να διαλέγετε τον εύκολο δρόμο, Παραδείγματος χάριν, στα οικονομικά, τα χρήματά σας μπορεί να τα δείτε να κερδίζονται και να ξοδεύονται εξίσου εύκολα. Λόγω της ανάγκης σας για ελαφριά και χαρούμενη διάθεση, μπορεί να παραβλέψετε, ή να γίνετε ανεκτικοί σε συμπεριφορές ή και ελαττώματα άλλων που σας προκαλούν ή σας κουράζουν. Η δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα, σας δημιουργεί τάσης φυγής. Προσέξτε στη χρήση αλκοόλ ή άλλων ουσιών, γιατί υπάρχει επιρρέπεια σήμερα.

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου
Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Με την κυβερνήτιδά σας Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο των Διδύμων, να δημιουργεί δύσκολη όψη με τη Σελήνη από την Παρθένο, θα δυσκολευτείτε στον συναισθηματικό τομέα, γιατί θα επιδιώξετε την ικανοποίηση των αισθήσεων κυρίως, αλλά και τα συναισθήματά σας, θα είναι ευμετάβλητα και αντικρουόμενα. Η δύσκολη όψη της με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί από μόνο του συγκεχυμένα αισθήματα, δημιουργώντας λάθος αντίληψη για κοντινά σας πρόσωπα, ιδιαίτερα το σύντροφό σας. Πλάνες αυταπάτες και φαντασιώσεις μπορεί να δημιουργήσουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που μπορεί να έρχονται από το παρελθόν σα μια λάθος αντίληψη, που χρειάζεται επανεξέταση. Η δύσκολη όψη με το Χείρωνα, εφιστά την προσοχή σας στην ερωτική σας διάθεση. Μπορεί κάποια ερωτική σας κίνηση να δημιουργήσει προβλήματα, διότι δε θα χαίρει κοινωνικής αποδοχής. Ανοιχτείτε στο να γίνετε πιο δεκτικοί και θετικοί, παρατηρήστε τον εαυτό σας πόσο δυσκολεύεται όταν δεν παίρνει, αλλά και όταν δεν δίνει ουσιαστικά συναισθήματα. Αποφύγετε οτιδήποτε είναι ψεύτικο για εσάς και υπερβολικά τέλειο.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Σήμερα η Σελήνη από την παρθένο κάνει θετική όψη με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα, δίνοντάς σας διαισθητικότητα την οποία αν τη χρησιμοποιήσετε υγιώς, θα σας γεμίσει με αντοχή, εσωτερική δύναμη και κατανόηση. Επίσης στην εργασία σας θα μπορέσετε να αφιερωθείτε, προσέχοντας πολύ τις λεπτομέρειες και οργανώνοντας πολύ καλά τα σχέδιά σας. Είστε ανοιχτοί σε καινούριες εμπειρίες, σας έλκει το άγνωστο και οι μυστηριώδεις καταστάσεις. Δεν είναι μια μέρα που θα ξεμυαλιστείτε, αντιθέτως θα σκεφτείτε πολύ καλά για να επικοινωνήστε, θα απαγορεύσετε στον εαυτό σας και στους άλλους να σας πλανέψουν και να σας γοητεύσουν. Προσέξτε μην καταπιέσετε τους άλλος με την κριτική σας διάθεση και προσπαθήστε να μην τους διώξετε με τη δυσπιστία σας. Θα σας πρότεινα σήμερα να εξωτερικεύσετε την παιδικότητά σας, να αφεθείτε στις επιθυμίες σας και να αφήσετε κατά μέρος τον έλεγχο. Σταματήστε να συνδυάζετε την ευτυχία με τη χρησιμότητα.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Ο κυβερνήτης σας Δίας σήμερα από το ζώδιο των Διδύμων, κάνει δύσκολη όψη με τη Σελήνη από τη Παρθένο, κάνοντάς σας κυρίως αντιφατικούς. Έχετε μια ελαφριά και χαρούμενη διάθεση από τη μία, από την άλλη δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε ουσιαστικά, γιατί σκέφτεστε πολύ, έχοντας την ανάγκη να βρίσκονται όλα σε τάξη. Μπορεί να παραβλέψετε ελαττώματα και συμπεριφορές άλλων, και να σπαταλήσετε με αυτόν τον τρόπο τον εαυτό σας και συναισθηματικά και οικονομικά. Δώστε προσοχή σε δάνεια και απάτες ή και υπερβολές από λανθασμένη κρίση. Να θυμάστε ότι τα χρήματα όσο εύκολα μπορούν να έρθουν, τόσο εύκολα μπορεί και να φύγουν. Χρησιμοποιήσετε τα θετικά της Σελήνης στην Παρθένο, όπως η βαθιά σκέψη πριν τη δράση, όπως η αναγνώριση δύσκολων καταστάσεων και η επιφυλακτικότητα. Η θετική όψη του κυβερνήτη σας με τον Άρη, σας κάνει θαρραλέους και πρωτοπόρους στις κινήσεις σας, δίνοντάς σας και τη σύνεση που ο Άρης περιέχει.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Σήμερα, με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σας να κάνει θετική όψη με τη Σελήνη από την Παρθένο, νιώθετε δύναμη, αντοχή και δι-αισθαντικότητα. Σας γοητεύει το άγνωστο και το μυστηριώδες, φτάνει να μπορεί να καλύψει λογικά τις ανάγκες σας. Είσαστε ένας αφιερωμένος εργαζόμενος, με αντοχή και εσωτερική δύναμη. Ο καθένας σήμερα θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί σας, αν και ο κυβερνήτης σας Κρόνος κάνει δύσκολη όψη με τον Ερμή, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του ζωδίου του Καρκίνου. Χρειάζεται να προσέξετε πολύ, γιατί αυτή η μοίρα, σηματοδοτεί ένα γεγονός δύσκολο που μπορεί να εμφανιστεί, πριν δοθούν ολοκληρωμένες λύσεις στα πράγματα. Μπορεί να υπάρξει μια αλλαγή που θα καθορίσει τη μετέπειτα πορεία σας για αυτό και γινόμενοι συντηρητικοί με αυτή την όψη, μη γίνετε και στενόμυαλοι ή αρνητικοί προς νέες ιδέες. Δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, αλλά αυτό μη σας κάνει δύσπιστους και φοβισμένους. Δεν είναι απαραίτητο να φοβάστε όλα όσα δεν μπορείτε να καταλάβετε.

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου
Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Ο κυβερνήτης σας Ουρανός, κάνει θετική όψη με το Δία και την Αφροδίτη, που βρίσκονται στο φιλικό σας ζώδιο, τους Διδύμους. Είναι περίοδος που σηματοδοτεί πρωτοτυπία σκέψης, ευρύτητα απόψεων, γρήγορη και εμπνευσμένη διανοητικότητα. Μπορεί να προκύψουν ξαφνικά και απροσδόκητα οφέλη από πρωτότυπες επιχειρήσεις, επενδύσεις ή απλά από την ικανότητά σας να εκμεταλλεύεστε ευκαιρίες. Είναι μέρα που ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές και τις ερωτικές. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας με τον Ερμή στη τελευταία μοίρα του Καρκίνου, θα σας δώσει την ικανότητα να ασχοληθείτε με πολλά ταυτόχρονα, κυρίως προσωπικά ζητήματα, ή ζητήματα σπιτιού. Προσοχή όμως γιατί η έντονη διανοητική λειτουργία μπορεί να σας μπερδέψει και να σας φέρει σύγχυση ή να σας κάνει να νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα. Επιθυμείτε ένα περιβάλλον ελεύθερο από κανονισμούς, που θα μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της στιγμής. Προσέξτε μην δημιουργήσετε απροσδόκητες αλλαγές που συναισθηματικά δε θα μπορέσετε να στηρίξετε.

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Η δύσκολη όψη του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα με τη Σελήνη από την Παρθένο, μπορεί σήμερα να σας κάνει να εκφράσετε δύσκολα αυτό που συμβαίνει μέσα σας, ή να προσπαθήσετε να εκλογικεύσετε τα συναισθήματά σας. Ίσως και να μην υπάρχουν δομές και δεξιότητες για να εκφράσετε αυτό που αισθάνεστε. Μπορεί να πλανευτείτε ή και να εξαπατηθείτε θυσιάζοντας τις ανάγκες σας και την αξία σας σαν άνθρωπος, ή και να έχετε τάσης φυγής από την πραγματικότητα που σας πιέζει. Μια λάθος αίσθηση για την πραγματικότητα μπορεί να σας συναισθηματοποιήσει υπερβολικά ή να σας κάνει απόμακρους σκληρούς και επικριτικούς. Χρειάζεται να δείξετε μεγαλύτερη διανοητική και συναισθηματική πειθαρχία και να είστε περισσότερο προσγειωμένοι. Η θετική όψη του κυβερνήτη σας με τον Ήλιο σας πλουτίζει με το συναίσθημα της συμπόνιας, αλλά αν υπάρχει έλλειψη κριτηρίου, μπορεί να πιστέψετε οποιαδήποτε θλιβερή ιστορία ακούσετε και να γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Μάθετε να συγκρούεστε όταν θίγονται οι πεποιθήσεις και τις αρχές σας, μην εξιδανικεύετε τους άλλους και δεχτείτε τους όπως είναι.

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ


Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο ’ρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.
Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 1
Σύνολο Μελών: 31,739
Νεότερο μέλος: stellina80

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 10,987
Μέλη: 50
Σύνολο: 11,037

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 9,741
Μέλη: 40
Κρυφοί: 4
Σύνολο: 9,781

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Προσθέστε ...
Get our toolbar!


Επιλεγμένα site

Website Μόνο 49 €

Δημοσίευση ισολογισμών

chat


Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2017-06-24 12:41:52


* 2017-06-23 16:41:47


* 2017-06-23 14:29:35


* 2017-06-23 14:03:16


* 2017-06-23 14:00:23


* 2017-06-23 12:09:00


* 2017-06-23 11:59:19


* 2017-06-23 11:11:44


* 2017-06-22 22:20:06


* 2017-06-22 18:58:52


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Πόσο χρόνο καθημερινά είμαι συνδεδεμένος-η σε Κοινωνικά Δίκτυα

Σχεδόν καθόλου
Λίγα λεπτά
1 ώρα
2 έως 4 ώρες
4 έως 8 ώρες
8 έως 12 ώρες
Ατελείωτες ώρες
Σχεδόν πάντα
Όλες τις ώρεςΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 14

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Avicii & Kygo Style - Tropic LoveEllie Goulding - Something In The Way You MoveSummer Special Vibes Mix 2017On June x KEVI - Sunrise (Official Music Video)Somewhere Over The Rainbow - Ray CharlesEndless - Celestial DreamsLost Frequencies - Sky Is The LimitYellow Claw - Good Day (ft. DJ Snake & Elliphant)R.I.O. - Headlong (Official Video HD)John Legend - All Of MeΠληροφορίες:
Video: 3069
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3115628
Ψήφοι: 9467

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...

Διαφημιστείτε Εδώ

Προηγούμενα άρθρα
Σάββατο, 10 Ιούνιος
· 1ο Φεστιβάλ Flamenco
Παρασκευή, 09 Ιούνιος
· Wonder Woman
Πέμπτη, 08 Ιούνιος
· Blu Mediterraneo- Μια κομψή συλλογή υψηλού κύρους
Τετάρτη, 07 Ιούνιος
· 3ο Φεστιβάλ Δάσους
Τρίτη, 06 Ιούνιος
· Vegan Life Festival 2017
Δευτέρα, 05 Ιούνιος
· Metapolis - Φωτογραφία - Τέχνη - Πολιτισμός
Κυριακή, 04 Ιούνιος
· Βραβεία Ανώτερης Γεύσης για τα προϊόντα Φάρμα Κουκάκη
Σάββατο, 03 Ιούνιος
· Το Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας επιστρέφει
Παρασκευή, 02 Ιούνιος
· GrowYourBusiness
Πέμπτη, 01 Ιούνιος
· Νέα Σειρά Apivita Suncare

Παλαιότερα Αρθρα

Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Οι τουριστικές βλέψεις στα Δωδεκάνησα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 24-06-2017 ώρα: 20:31:49

Κυβερνητική αισιοδοξία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 21-06-2017 ώρα: 20:30:54

Η κόντρα Ελλάδος-Αλβανίας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 20-06-2017 ώρα: 19:50:49

Επάγγελμα σε άνοδο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 19-06-2017 ώρα: 20:39:06

Μεγάλη μάχη στο σκοπιανό
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 18-06-2017 ώρα: 20:20:08

Ο νέος προπονητής
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 18-06-2017 ώρα: 20:19:01

Το νέο μοντέλο των νοικοκυριών
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 17-06-2017 ώρα: 20:59:36

Η επιμονή της Αλβανίας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 14-06-2017 ώρα: 20:48:33

Το προφίλ του νέου προπονητή για τον ΠΑΟΚ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 14-06-2017 ώρα: 20:47:35

Οι ανυπόμονοι
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 13-06-2017 ώρα: 19:10:54

Θεατρινισμοί των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 12-06-2017 ώρα: 20:43:33

Τέρμα ονείρων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 11-06-2017 ώρα: 21:00:19

Η μάχη για την κυπριακή ΑΟΖ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 11-06-2017 ώρα: 15:05:59

Μεγάλο θράσος των Αλβανών
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 07-06-2017 ώρα: 20:53:45

Μακρινές προσδοκίες
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 04-06-2017 ώρα: 20:32:44

Απρέπεια
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 04-06-2017 ώρα: 20:31:55

Η τουρκική μανία στο Αιγαίο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 03-06-2017 ώρα: 20:59:17

Πικρό φιινάλε
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 02-06-2017 ώρα: 18:30:18

Η επόμενη μέρα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 31-05-2017 ώρα: 19:59:32

Η λογική του αποδιωγμένου
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 29-05-2017 ώρα: 19:59:51


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 31989

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 30059

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 29702

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 27387

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 26304

·  - Fish Money
Προβολές: 24148

·  - Uphill Rush
Προβολές: 23979

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 23786

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 23241

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 22875


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: Summer fun - παιδικές κατασκηνώσεις
· 2: Αποφράξεις Απολυμάνσεις Άγιος Δημήτριος
· 3: Δικηγορική Εταιρεία KPAG Κοσμίδης & Συνεργάτες
· 4: Αμοργός - Go Amorgos
· 5: Παράγκα Εστιατόριο
· 6: My-Ασφάλιση
· 7: Αποφράξεις Αποχετεύσεων Απολυμάνσεις
· 8: Parents Blog
· 9: Μανωλάς | Χριστουγεννιάτικη & Πασχαλινή Διακόσμηση
· 10: Athens Retro Festival 2017

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2017 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.21 Δευτερόλεπτα