Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Δημοσιεύστε τον ισολογισμό σας στο internet
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Το Αρχοντικό Αργυρού στην Μεσσαριά

www.argyrosmansion.com


argyrosmansion.com

είναι το μοναδικό επισκέψιμο αρχοντικό της Σαντορίνης.
Ο πιο καλαίσθητος μάρτυρας του 18ου και 19ου αιώνα, που αντανακλά με τον καλύτερο τρόπο την εποχή του.
Στο Αρχοντικό της οικογένειας ο σημερινός επισκέπτης απολαμβάνει μια περιήγηση στην καθημερινότητα του 19ου αιώνα αλλά και ακούει το χτύπο της καρδιάς της πανίσχυρης Σαντορίνης των αμπελουργών και των εμπόρων ...


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Η πιο δημοφιλής είδηση της ημέρας είναι

SARMED και VETA επιλέγουν NUBIS

Ενδιαφέροντα siteΔιαφημιστείτε Εδώ

Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Εδώ τα καλά ...

 2: Στην δικτατορία

 3: Κόκκορας

 4: KONAN O ΒΑΡΒΑΡΟΣ

 5: Τι διαφορά έχουν;

 6: Πάνω σε μία βάρκα

 7: Μια μπαλαρίνα στο μπαρ

 8: Μια κύρια επισκέπτεται τον γιατρό της

 9: Μη τους πιάσουν!

 10: Ακρόπολη


Δημοφιλή

 1: Σε οίκο ανοχής

 2: θαλασσα

 3: Πόθεν ...

 4: Ορθογραφία

 5: Το ημερολόγιο ενός ινδιάνου

 6: Η αγελάδα

 7: Στην ίδια τάξη...

 8: ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

 9: Εναλλακτικά

 10: Το Ποδήλατο....

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
stathistrendy
stathistrendy

Τελευταίες 10 Αγγελίες
· 1: Πωλητές-Πωλήτριες
· 2: Πωλητές-Πωλήτριες
· 3: Ροζ τηλέφωνα, ροζ ...
· 4: Online Ερωτικό κατ...
· 5: Ημιαπασχόληση
· 6: Ανακαινίσεις Ακινή...
· 7: Τακτοποίηση Αυθαιρ...
· 8: Ενεργειακό Πιστοπο...
· 9: Εργασία
· 10: ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΠΙΠΛΩΜΕ...

Τελευταία 10 άρθρα
· SARMED και VETA επιλέγουν NUBIS
· Celebrity Game Night - επιστρέφει
· Δώδεκα μήνες με την Kelly Brook
· Οι τροφές που μας κάνουν εξυπνότερους!
· AUTOΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014
· Το Αρχοντικό Αργυρού στην Μεσσαριά
· ΕΝΦΙΑ: Ποιοι, πώς και πότε θα πάρουν έκπτωση
· «Dancing with the Stars 5» Πρεμιέρα την Κυριακή 26 Οκτωβρίου
· Στις σειρές λέμε Star και τα Σαββατοκύριακα!
· Ο Δικαστής - The Judge

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
773257633
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
31 - 10 - 2014

Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Σχέσεις και συνεργασίες που σας δημιουργούν αγωνία είναι καλό να διευθετηθούν και να αποφορτιστούν πρώτα μέσα σας πριν στραφείτε σε συζητήσεις μαζί τους. Μείνετε αυτό το διάστημα λίγο με τον εαυτό σας διευθετώντας τις έντονες συναισθηματικές εκρήξεις που συμβαίνουν μέσα σας και αφορούν αταξινόμητες καταστάσεις του παρελθόντος, ώστε να αποφύγετε συναισθηματικές χαώσεις και καβγάδες.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Επαγγελματικά θέματα που περιέχουν ένταση αλλά και μπερδεμένες συναισθηματικές καταστάσεις φέρνει στο προσκήνιο η σημερινή ημέρα. Αποστασιοποιηθείτε από άγονες αντιδικίες και αναλάβετε με ωριμότητα τις ευθύνες σας, ξεκαθαρίζοντας στους άλλους τα όριά σας. Αξιοποιείστε τη δυναμική της όψης του Άρη από τον Τοξότη σε όψη με τον ανάδρομο Δία, για να ξεκαθαρίστε μπερδεμένες καταστάσεις.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου
Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Έντονα συναισθηματικά ζητήματα διακινεί η σημερινή μέρα αλλά και όλη η τελευταία περίοδος για εσάς. Σχέσεις που έχουν τελειώσει με δύσκολο τρόπο ή έχουν παγώσει σας απασχολούν έντονα. Αδιευθέτητα οικονομικά, επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα απορροφούν την ενέργειά σας μέσα σας με στόχο να διευθετηθούν αφενός συναισθηματικά και αφετέρου και σε συνειδητό επίπεδο.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου
Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Συναντήσεις και επαφές με στόχο οργανωτικά ζητήματα, τόσο στον οικονομικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα, φέρνουν εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα. Το ίδιο ισχύει και στον συναισθηματικό τομέα, όπου καλό είναι να μην κρυφτείτε πίσω από ρόλους αλλά να εκφράσετε με ειλικρίνεια και διαύγεια αυτό που αισθάνεστε.

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου
Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Αποφύγετε συναισθηματικές παρορμητικές αντιδράσεις στον επαγγελματικό τομέα και μην μπλέξετε πρακτικά θέματα με ψυχολογικές ερμηνείες. Το ίδιο ισχύει και στον προσωπικό τομέα όπου θέματα, που απασχολούν τον τελευταίο καιρό τις σχέσεις με το σύντροφο και την οικογένειά σας, θα χρειαστούν προσεκτικούς χειρισμούς, ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε χωρίς ανατροπές.

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα
Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Η ημέρα με τη Σελήνη στο φιλικό σας ταύρο να σας ευνοεί, φέρνει σήμερα σημαντικές ευκαιρίες για ξεκαθαρίσματα αλλά και συζητήσεις που σας βοηθούν να βρείτε λύσεις σε συναισθηματικά και πρακτικά ζητήματα, τη διευθέτηση των οποίων χρειάζεστε για να νοιώσετε ασφαλείς. Αποφύγετε τις άσκοπες διενέξεις και εστιάστε στο ξεκαθάρισμα μπερδεμένων καταστάσεων που σας αποδιοργανώνουν .

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου
Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Συζητήσεις που γίνονται σήμερα κάτω από έντονη συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα χρειάζονται μέτρο και αποστασιοποίηση. Διαφοροποιήστε την θέση σας από επαναλαμβανόμενες χαοτικές συμπεριφορές τόσο δικές σας όσο και των άλλων στον συναισθηματικό και επαγγελματικό τομέα και αρνηθείτε να συμμετέχετε σε αυτές. Θετικές προοπτικές παρουσιάζονται στον οικονομικό τομέα.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Δημιουργήστε σήμερα χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να δομήσετε τους καινούριους τρόπους εξέλιξής σας. Οι νέοι δρόμοι που ανοίγονται μπροστά σας, χρειάζονται και νέες αντιλήψεις. Τα στερεότυπα του παρελθόντος έχουν αποδείξει άλλωστε εδώ και καιρό ότι δεν οδηγούν πουθενά. Αποφύγετε άκρα χαώδους συναισθηματισμού και επιτρέψτε στον εαυτό σας ξεκούραση και χαλαρότητα.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Χειριστείτε με απόλυτη προσοχή και καθαρότητα σκοτεινά σημεία αλλά και ζητήματα που περιέχουν παρασκήνιο, ανταγωνισμό και την υπονόμευση αρνητικών προσώπων σε κάθε τομέα της δραστηριότητάς σας. Λειτουργείστε προνοητικά και αξιοποιείστε πρόσωπα – κλειδιά για να ανατρέψετε υπέρ σας τις όποιες αντιπαλότητες.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Η διευθέτηση μιας παλιάς εκκρεμότητας στον επαγγελματικό τομέα αλλά και η προοπτική μιας νέας συνεργασίας που θα ανοίξει καινούριους δρόμους στη εργασία σας, φορτίζουν θετικά τη διάθεσή σας σήμερα. Η επαφή με φιλικά πρόσωπα που σας γνωρίζουν αρκετά καλά και οι συζητήσεις μαζί τους, σας βοηθούν να ξεμπλοκάρετε συναισθηματικά θέματα.

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου
Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Προσέξτε σήμερα την έντονη φόρτιση και τις αψιμαχίες κυρίως στον προσωπικό αλλά και στον οικογενειακό τομέα. Αν σκέφτεστε να μετακινηθείτε, οργανώστε προσεκτικά το πώς θα το κάνετε και οδηγείστε προσεκτικά, ώστε να αποφύγετε ανατροπές και καθυστερήσεις που θα σας εκνευρίσουν

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Οι όψεις του Ήλιου και του Κρόνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, καθώς και η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο φορτίζουν τόσο τον συναισθηματικό όσο και τον τομέα των επαγγελματικών επιδιώξεων. Επαφές με κοντινά σας πρόσωπα και συζητήσεις γύρω από θέματα που σας απασχολούν, προάγουν λύσεις αλλά και την ανακούφισή σας.

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ


Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο ’ρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.
Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 1
Μέλη σε αναμονή: 0
Σύνολο Μελών: 30,988
Νεότερο μέλος: soula09

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 6,294
Μέλη: 93
Σύνολο: 6,387

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 288
Μέλη: 45
Σύνολο: 333

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Προσθέστε ...
Get our toolbar!


Επιλεγμένα site

Website Μόνο 49 €
Δημοσίευση ισολογισμών


Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2014-10-31 09:19:58


* 2014-10-30 16:18:34


* 2014-10-30 16:16:14


* 2014-10-29 16:31:22


* 2014-10-29 16:30:31


* 2014-10-29 10:09:18


* 2014-10-28 18:16:56


* 2014-10-28 18:16:02


* 2014-10-28 08:44:26


* 2014-10-28 08:43:53


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Ti προιόντα αγοράζετε πιο συχνά μέσω Internet ;

Υπολογιστές - Κινητά
Βιβλία
Είδη Κατοικίας
Ενδύματα - Υποδήματα
Ρολόγια - Κοσμήματα
Καλλυντικά
Τρόφιμα
Είδη Χόμπυ
Παιχνίδια
Διακοπές - ΤαξίδιαΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 106

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Σαγαπώ - Μαγαπάς - Επεισόδιο 10Σαγαπώ - Μαγαπάς - Επεισόδιο 9Σαγαπώ - Μαγαπάς - Επεισόδιο 8Σαγαπώ - Μαγαπάς - Επεισόδιο 7Σαγαπώ - Μαγαπάς - Επεισόδιο 6Σαγαπώ - Μαγαπάς - Επεισόδιο 5Σαγαπώ - Μαγαπάς - Επεισόδιο 4Σαγαπώ - Μαγαπάς - Επεισόδιο 3Σαγαπώ - Μαγαπάς - Επεισόδιο 2Σαγαπώ - Μαγαπάς - Επεισόδιο 1Πληροφορίες:
Video: 2289
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 2802201
Ψήφοι: 8900

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...

Διαφημιστείτε Εδώ

Προηγούμενα άρθρα
Δευτέρα, 20 Οκτώβριος
· Το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη
· Η «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων υποδέχεται το TBEX 2014
Κυριακή, 19 Οκτώβριος
· «Στην Κιβωτό των ονείρων»
Σάββατο, 18 Οκτώβριος
· Ιστορία - Ειρωνεία: έκθεση από τις συλλογές του Μουσείου Βορρέ
Παρασκευή, 17 Οκτώβριος
· Γιγάντιο κουλούρι θα κυκλώσει το Λευκό Πύργο!
· «Γυναίκες Ζωγραφίζουν Γυναίκες»
Πέμπτη, 16 Οκτώβριος
· Long Last Soft Matte Lipstick της Clinique σε έξι νέες αποχρώσεις
Τετάρτη, 15 Οκτώβριος
· Οι Τενόροι... δίνουν ρεσιτάλ από τον Οκτώβρη στο Θέατρο ΖΙΝΑ!
· Αποκάλυψη για το πολυτελές Clio
Τρίτη, 14 Οκτώβριος
· Axel Accessories - Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015

Παλαιότερα Αρθρα

Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Οι Αλβανοί τζιχαντιστές
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 30-10-2014 ώρα: 19:27:52

Αλλοπρόσαλος ΠΑΟΚ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 29-10-2014 ώρα: 21:48:54

Η τεχνολογία,οι `Ελληνες και το μνημόνιο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 29-10-2014 ώρα: 18:53:12

Ευκαιρία για το νέο ΟΧΙ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 28-10-2014 ώρα: 18:51:03

Μεγάλη επιτυχία στο Σκοπιανό
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 26-10-2014 ώρα: 13:57:11

Διατροφή και ανόρθωση του `Ελληνα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικογένεια στις: 25-10-2014 ώρα: 13:46:18

`Αγριες καταστάσεις με την Τουρκία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 24-10-2014 ώρα: 18:57:40

Τα πρώτα σημάδια του Enjoy
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 23-10-2014 ώρα: 18:53:21

Η αφύπνιση των Βαλκάνιων ιστορικών για την Αλβανία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 22-10-2014 ώρα: 19:38:04

`Αγρια ήθη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 21-10-2014 ώρα: 19:20:46

Μεγάλη πρόκληση των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 20-10-2014 ώρα: 19:46:18

Το πρόβλημα με τις οφειλές του ΙΚΑ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 19-10-2014 ώρα: 14:23:17

Η άλωση της Κομοτηνής
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 18-10-2014 ώρα: 20:14:12

Κρίμα για τον νέο ξεπεσμό
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 17-10-2014 ώρα: 19:28:30

Σοβαρό πρόβλημα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 17-10-2014 ώρα: 19:22:04

Η επιτυχία των ομογενών
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 16-10-2014 ώρα: 18:51:48

Η ώρα των τραπεζών
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 15-10-2014 ώρα: 20:30:13

`Υπουλη σκέψη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 14-10-2014 ώρα: 19:17:54

Η Ελληνική παραμονή στην Ευρώπη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 13-10-2014 ώρα: 20:01:58

Η κατρακύλα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 13-10-2014 ώρα: 20:01:02


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 28292

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 26477

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 25456

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 23446

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 21650

·  - Fish Money
Προβολές: 21122

·  - Uphill Rush
Προβολές: 21102

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 20840

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 20322

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 19855


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: Υγραέριο
· 2: BMW - MINI Tsevas
· 3: Πάνθεον Θέατρο
· 4: Μεταμόσχευση μαλλιών και θεραπείες τριχόπτωσης DHI
· 5: Συγκρότημα Ανδρέας Κατσαρός
· 6: Alfino Door
· 7: Κρεβάτια Μασάζ Εξοπλισμός Φυσικοθεραπείας
· 8: Παγωτό Μηχανές Παγωτού Επαγγελματικές
· 9: Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός και απελευθερωθείτε!
· 10: Orientalmassage Therapy Treatments

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2014 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.14 Δευτερόλεπτα