Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Το Σπίτι Του Ηθοποιού

www.actorhouse.gr


www.actorhouse.gr

είναι μια ιδέα της προέδρου κ. Άννας Φόνσου κι ένας τίτλος που το καθιέρωσε εδώ και 25 χρόνια. Πρόκειται για ένα Ίδρυμα Κοινωφελές – Φιλανθρωπικό – Πολιτιστικό μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα το οποίο τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού, Οικονομικών, Παιδείας και Υγείας ...


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Η πιο δημοφιλής είδηση της ημέρας είναι

Τα αξεσουάρ φετίχ της μπλόγκερ Κιάρα Φεράνι

Ενδιαφέροντα siteΔιαφημιστείτε Εδώ

Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Τα τσουβάλια

 2: Τα καινούργια ρούχα

 3: Η ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

 4: Ο ζητιάνος και ο κυριούλης

 5: ΒΡΑΔΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

 6: Ψέματα κι υπερβολές.

 7: ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

 8: ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ

 9: Ο τοίχος

 10: Ασχετη η δασκάλα


Δημοφιλή

 1: Άσχημες Γυναίκες

 2: Στα τέσσερα

 3: Όχι άλλο με ποντίους ...

 4: Σερβιτόρα

 5: Υπάρχουν και χειρότερα

 6: Κολαση και Παραδεισος...

 7: Ασχετη η δασκάλα

 8: Ο μούτσος και το τζίνι!

 9: Ο κάβουρας

 10: Το πηγάδι...

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
dista
dista

Τελευταίες 10 Αγγελίες
· 1: ζητούνται συνεργάτ...
· 2: ζητούνται συνεργάτ...
· 3: Προσφορά δανείου Ε...
· 4: Ενεχυροδανειστήριο...
· 5: ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ...
· 6: ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
· 7: ΠΡΟΒΑΤΑ
· 8: ARCTIUM (ΥΓΕΙΑ - Ε...
· 9: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗ...
· 10: ARCTIUM (ΥΓΕΙΑ - Ε...

Τελευταία 10 άρθρα
· Τα αξεσουάρ φετίχ της μπλόγκερ Κιάρα Φεράνι
· The Music School - Στο νέο πρόγραμμα του Mega
· Καλοκαιρινό bar στο «Τρένο στο Ρουφ»
· Νέα κυκλοφορία από τους Cameres με τίτλο «Rock Star»
· Το Σπίτι Του Ηθοποιού
· Skoda Superb Υβριδική
·  Ο Kosmos επιστρέφει στον «αέρα» των FM
· Mοναδικές προσφορές στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ
· Καύσωνας
· Μίλτος Πασχαλίδης & Χρήστος Θηβαίος - Καλοκαίρι 2014

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
762890881
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
24 - 7 - 2014

Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο απέναντί σας ζώδιο το Ζυγό και κάνει όψη συνόδου με τον κυβερνήτη σας Άρη που και αυτός βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού. Δείξτε μεγάλη προσοχή στον τομέα των σχέσεών σας σήμερα, γιατί μπορεί να θέλετε να αρέσετε και να αισθανθείτε φιλαρέσκεια. Αυτό θα σας οδηγήσει στο να μιλήσετε πολύ και ίσως και να ξοδευτείτε προσπαθώντας να φέρετε αρμονία. Όλο αυτό θα είναι τόσο έντονο, με τον ανάδρομο Ουρανό στο ζώδιό σας απέναντι από τη σημερινή Σελήνη, που μπορεί να προκαλέσει συναισθηματική και συγκινησιακή ασάφεια και να σας οδηγήσει σε ρήξεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον, ή τις προσωπικές σας σχέσεις. Μη μείνετε να κοιτάζετε μόνο την επιφάνεια. Κάντε βουτιά και δείτε τί σας ενοχλεί και πώς το αναπαράγετε. Η οποιαδήποτε δράση είναι «προς αποφυγή» αυτή την περίοδο.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Σήμερα, η κυβερνήτιδά σας Αφροδίτη, κάνει θετική όψη με τον Κρόνο και τον Άρη, δίνοντάς σας ποιότητα στις επιλογές, στο γούστο και στην ανάγκη σας για ισορροπία στις σχέσεις σας. Κινηθείτε δημιουργικά, βάλτε λιμπιντική διάθεση στα πράγματα με τα οποία ενασχολείστε και χαρείτε την προσφορά και τις αρμονικές σχέσεις που θα δημιουργήσετε. Ο Κρόνος θα δώσει ρεαλισμό στις κινήσεις σας, υποχρεώνοντας την «πεταχτή» Αφροδίτη, να κοπιάσει για να είναι συνεπής στις αρχές της. Οργανώστε τον συναισθηματισμό σας και βάλτε στόχους αφαιρώντας τις περιττές πολυτέλειες, στις οποίες έχετε μια επιρρέπεια. Είναι μια μέρα, που με την κατάλληλη οργάνωση, όλα μπορούν να πάνε όπως τα χρειάζεστε.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου
Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Σήμερα, με τη Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο τον Ζυγό, επιζητάτε την αρμονία και την αισθητική σε αυτά που σας περιβάλλουν. Ασκείτε και δέχεστε γοητευτικές συμπεριφορές και ζητάτε να είστε αγαπητοί στο περιβάλλον σας. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για εσάς, αλλά με τον κυβερνήτη σας Ερμή, ανάδρομο στο ζώδιο του Λέοντα, ίσως γίνετε δημαγωγοί, που χρειάζονται κοινό και χειροκρότημα, επηρεάζοντας την εικόνα σας. Και αυτό να γίνει, μη φοβάστε. Στο χέρι σας είναι να απομπλακείτε από εξαρτητικές σχέσεις με το περιβάλλον σας, και να αρχίσετε να βιώνετε την ουσία της μοναχικότητας που θα σας πάει πιο κοντά στον εαυτό σας. Περάστε όμορφα με τους κοντινούς σας ανθρώπους και θυμηθείτε ότι οι σωστές σχέσεις με διάρκεια και ουσία, είναι αυτές που μπορούμε και παίρνουμε την ευθύνη τους. Όχι αυτές που μοιράζουν υποσχέσεις και φρούδες ελπίδες για το αύριο.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου
Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Σήμερα, η κυβερνήτιδά σας Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, κάνοντάς σας να βρίσκεστε με κόσμο, γιατί μπορεί να μην αντέχετε να μείνετε μόνοι σας. Ενδιαφέρεστε για την αισθητική και την αρμονία, κάτι που μπορεί να κάνει τους άλλους να θέλουν να είναι δίπλα σας. Η δύσκολη όψη όμως της Σελήνης με τον Ουρανό, ο οποιος είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού, μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές συμπεριφορές, που έχουν να κάνουν με την τάση σας να προσπαθείτε να αρέσετε, αλλά κατά βάθος δεν είναι αυτό που θέλετε και αυτό που θα σας κάνει να αισθανθείτε ολόκληροι. Μείνετε λίγο μόνοι, κοιτάξτε τί σας πονάει και πού έχετε σκύψει το κεφάλι, μειώνοντας τα συναισθήματα σας. Έχει βάρος η σημερινή μέρα, που μπορεί να σας βγάλει ενδόμυχους φόβους, λόγω και της δύσκολης όψης της Σελήνης με τον Πλούτωνα. Διοχετεύστε συναισθήματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Μην κρύψετε τον εαυτό σας πίσω από πρέπει, απαγορεύσεις, ή καλαισθησίες χωρίς ουσία.

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου
Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η θετική όψη του κυβερνήτη σας Ήλιου με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, δείχνει ότι συμφωνεί η προσωπικότητά σας, με αυτό που η ψυχή σας σήμερα ζητά. Θέλετε να εκπέμπετε γλυκύτητα και αρμονική διάθεση και να σας δέχονται οι άλλοι όπως και να είστε. Δείξτε προσοχή, γιατί αυτή η Σελήνη, ξοδεύεται πολύ στο να είναι αγαπητή από τους άλλους, χάνοντας ένα μέρος του εαυτού της και πολύ φοβάμαι, λόγω και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας, ότι μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις από κρατημένα, που δεν τους έχετε δώσει την ανάλογη σημασία. Θυμηθείτε, ότι δεν χρειάζεται να κοπιάσετε για να αποδείξετε τον εαυτό σας. Είστε πολύ ιδιαίτεροι και όταν δίνετε σημασία και στον διπλανό σας ή όταν ανοίγετε τα αυτιά σας και ακούτε, είστε πολύ γοητευτικοί. Αφήστε την ισορροπία και την αρμονία να λάμψει!

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα
Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Σήμερα, προσέξτε τις σχέσεις σας τις φιλικές, τις ερωτικές και τις συναδελφικές, γιατί με τον κυβερνήτη σας Ερμή ανάδρομο στο Λέοντα, μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση, ή αντιπαράθεση, για λόγους κύρους και εγωισμού, ενώ μπορεί να μην το θέλετε καθόλου. Δε θα είναι εύκολο να συγκρατήσετε την παρορμητική σας διάθεση και ίσως γίνετε ξεροκέφαλοι και αυτάρεσκοι. Προσπαθήστε να δεχτείτε και τις απόψεις των άλλων, γιατί όσοι σας περιβάλλουν και είναι ευαίσθητοι, μπορεί να πληγωθούν, παρεξηγώντας τα κίνητρά σας και τις προθέσεις σας. Προσπαθήστε να εκτιμήσετε τις καταστάσεις αντικειμενικά και όχι υποκειμενικά, χωρίς να θέλετε να μεταμορφώσετε το περιβάλλον σύμφωνα με τα όνειρά σας. Η θετική όψη με τον Ουρανό, σας δίνει την οξύτητα σκέψης, αλλά χρειάζεται από μέρους σας φροντίδα για να μην υποπέσετε στην παγίδα του να μιλήσετε με ένταση και θυμό. Ακούστε τα συναισθήματά σας και μην δράτε. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος.

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου
Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Με τη Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας, σε δύσκολη όψη με τον ανάδρομο Ουρανό, μπορεί σήμερα να συγκρουστείτε με την οικογένειά σας ή τον ερωτικό σας σύντροφο, γιατί θα νιώσετε ότι δεν σας καταλαβαίνει. Χρειάζεστε από τους άλλους τρυφερότητα και αποδοχή, αλλά εσωτερικά είστε πολύ μπερδεμένοι και μπερδεύετε και τους άλλους. Δεν ευνοούνται ταξίδια, νέα συμβόλαια και επαγγελματικές συναντήσεις, διότι με τον ανάδρομο Ουρανό, οτιδήποτε νέο, δεν θα έχει την εξέλιξη που θα περιμένατε. Μην ξοδευτείτε στο να γίνετε αγαπητοί, θα είναι ένα ψέμα, που θα πείτε στον εαυτό σας, οδηγώντας σας στη μοναξιά, που αυτή την περίοδο δεν αντέχετε. Λόγω και της δύσκολης όψης της Σελήνης με τον Πλούτωνα, καλό θα ήταν να ψάξετε πολύ καλά μέσα σας, να δείτε τί είναι αυτό που σας φοβίζει και σας χαλάει την αρμονία που τόσο χρειάζεστε και να το επιλύσετε εσωτερικά.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Σήμερα η Σελήνη από τον Ζυγό, κάνει δύσκολη όψη με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα, εφιστώντας σας την προσοχή σε ζητήματα που θα φέρουν ένταση σε οικογενειακό αλλά και ερωτικό τομέα. Είναι μια μέρα, που μπορεί να νομίζετε ότι κάνετε υποχωρήσεις για να προστατέψετε την αρμονία στις σχέσεις σας, αλλά αυτό, ούτε στη σκέψη δεν θα το αντέξετε, γιατί έχει πολύ βάρος. Ειδικά η δύσκολη όψη με τον Ουρανό, δείχνει ότι ταλανίζεστε στο να μείνετε μόνοι ή να δράσετε με κοινό όφελος. Αυτό που θα σας πρότεινα είναι, να δείτε μέχρι πού αντέχετε να κάνετε αυτό που θέλει και ο άλλος, γιατί είναι προτιμότερο τη συγκεκριμένη περίοδο να βρείτε αυτό που ωφελεί εσάς τους ίδιους και μετά αυτό που θα ικανοποιήσει και τους άλλους. Αν εκκρεμεί υπόθεση με νομικό υπόβαθρο καλό θα ήταν να την αποφύγετε, όπως επίσης και συμβόλαια ή νέα ξεκινήματα. Δεν είναι η κατάλληλη ώρα για νέα ξεκινήματα τώρα.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Σήμερα, ο κυβερνήτης σας Δίας από το ζώδιο των Διδύμων, κάνει θετική όψη με τη Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, ευνοώντας τις σχέσεις σας με αγαπημένα σας πρόσωπα και σας βοηθά να καταλάβετε και να ανταποκριθείτε στις επιθυμίες σας. Προσέξτε όμως, γιατί οφείλετε να διαχωρίσετε τί είναι ευχάριστο και τί καλό, γιατί κάτι που είναι πραγματικά καλό μπορεί να μην είναι και ευχάριστο. Ο Δίας από τους Διδύμους, δε θα σας βοηθήσει πολύ σε αυτό, γιατί σας κάνει να ζητάτε το ευκαιριακά καλό, το νέο και φρέσκο, χωρίς πρώτα να έχετε εδραιώσει το πραγματικά καλό και συμφέρον σας. Προσέξτε λοιπόν ανώριμες συμπεριφορές, προσέξτε μη ξοδευτείτε σε ανούσιες σχέσεις και μη ζητάτε την πρόσκαιρη ικανοποίηση. Η θετική όψη του κυβερνήτη σας με τον Άρη, χρειάζεται προσοχή, γιατί και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε δύσκολη θέση και χρειάζεται να αποσαφηνίσετε τις αξίες σας και να δώσετε σωστή κατεύθυνση στη δύναμή σας.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Σήμερα, η Σελήνη από το Ζυγό, κάνει δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σας, θέτοντας στο προσκήνιο, θέματα οικογενειακά ερωτικά και επαγγελματικά. Αν πιστέψετε ότι με υποχωρήσεις και συμβιβασμούς θα ευτυχήσετε, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κάνετε σχέσεις που θα είναι στηριγμένες σε ανούσιες βάσεις, που στο τέλος θα θέλετε να αναπροσαρμόσετε. Η δύσκολη όψη με τον Άρη και τον ανάδρομο Ουρανό, δείχνει ότι χρειάζεται να αναπροσαρμόσετε τις αξίες σας, και να δείτε προς ποια κατεύθυνση θα στρέψετε τη δύναμή σας. Η προσαρμοστικότητα και ο εξαναγκασμός κάποιες φορές δεν έχουν μεγάλη απόσταση, ιδιαίτερα στις μέρες μας που είναι μπερδεμένες και βαριές. Εσωτερικευθείτε και δείτε τί είναι αυτό που σας πάει πραγματικά μακριά, αλλά και πραγματικά κοντά, κυρίως με τον εαυτό σας.

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου
Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Ο κυβερνήτης σας Ουρανός, σήμερα κάνει όψη αντίθεσης με τη Σελήνη από το Ζυγό, προκαλώντας σας δυσκολία και ένταση στο συντροφικό ή οικογενειακό περιβάλλον σας, βάζοντας σας να σκεφτείτε, αν το κοινό καλό, ή το προσωπικό συμφέρον είναι αυτό που χρειάζεται να ακολουθήσετε. Αυτό φέρνει ένταση μέσα σας, αλλά θα ήθελα να σας πω, ότι αν δεν εξομαλύνετε τις προσωπικές σας αμφιταλαντεύσεις, δεν θα μπορέσετε να δείτε ούτε ποιο είναι το καλό για την ομάδα. Προσοχή σήμερα γιατί ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που ξεχνά κατά πολύ τον εαυτό του, κάτι που εσάς σας κάνει έξαλλους. Πρόσωπα εξουσίας θα θέλουν να σας υποτάξουν, θα θέλουν να κάνετε αυτό που επιθυμούν και εσείς, λόγω του Άρη στο Ζυγό, θα σκεφτείτε πολύ πριν δράσετε. Προσοχή, γιατί η έλλειψη δράσης, θα σας προκαλέσει υπόγειο θυμό, που όταν ξεσπάσει θα ναι πλέον αργά. Αφεθείτε να νιώσετε τα πραγματικά συναισθήματα και όχι τα καλυμμένα με το πέπλο του καθωσπρεπισμού και της ωραιοφάνειας.

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας κάνει δύσκολη όψη με το Δία από τους Διδύμους, εφιστώντας την προσοχή σας, στην ανάγκη που έχετε για εξειδανίκευση και φυγή από την πραγματικότητα. Ελοχεύει όμως ο κινδυνος να το κάνετε είτε με φαντασιώσεις, είτε με τοξικά, είτε με ελλειπή επαφή με τον εαυτό σας και τους άλλους. Το να επικοινωνήτε επιζητώντας μόνο την ευχαρίστηση, δείχνει μια εξαρτητική διάθεση, που φέρνει ασυνέπεια και επιλογή του εύκολου δρόμου στη ζωή. Η θετική όψη του ανάδρομου κυβερνήτη σας, με τον Κρόνο από το ζώδιο του Ζυγού, ίσως σας δείξει πόσο τον τελευταίο καιρό πλανευτήκατε στον τομέα των σχέσεων, και τώρα ήρθε η ώρα να δουλέψετε για τα όνειρά σας. Ο Ποσειδώνας ο πλανήτης της λύτρωσης αλλά και της φυγής στις ιδέες και στην τέχνη, θα πρέπει να συμβιβαστεί και να συμφιλιωθεί με τον συνετό και πραγματιστή Κρόνο και να βρει τρόπους λειτουργίας, χωρίς να συγκρουστεί με την πραγματικότητα.

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ


Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο ’ρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.
Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 1
Νέα Μέλη χθές: 1
Μέλη σε αναμονή: 0
Σύνολο Μελών: 30,887
Νεότερο μέλος: VOTREPLAISIR

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 6,294
Μέλη: 93
Σύνολο: 6,387

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 349
Μέλη: 64
Κρυφοί: 1
Σύνολο: 413

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Προσθέστε ...
Get our toolbar!


Επιλεγμένα site

Website Μόνο 49 €
Δημοσίευση ισολογισμών


Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2014-07-24 08:51:55


* 2014-07-24 08:44:09


* 2014-07-24 07:49:28


* 2014-07-24 04:53:08


* 2014-07-24 04:53:06


* 2014-07-24 04:53:05


* 2014-07-24 04:53:04


* 2014-07-24 04:53:02


* 2014-07-23 08:30:15


* 2014-07-23 08:25:58


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Ti προιόντα αγοράζετε πιο συχνά μέσω Internet ;

Υπολογιστές - Κινητά
Βιβλία
Είδη Κατοικίας
Ενδύματα - Υποδήματα
Ρολόγια - Κοσμήματα
Καλλυντικά
Τρόφιμα
Είδη Χόμπυ
Παιχνίδια
Διακοπές - ΤαξίδιαΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 77

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


STAVENTO feat. ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ - ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥProfessional Sinnerz ft Τζώρτζια - Τα χρόνια μου τΠάνος Καλίδης - Έχω γιορτήΚατερίνα Κυριαζή - Όλο μου λείπει κάτιΕλευθερία Ελευθερίου - Για ΣέναShakira - La La La (Brazil 2014) ft. Carlinhos BroΝίκος Πορτοκάλογλου - Τι Σε Μέλει ΕσένανεOtherView - Ο Γύρος του κόσμουDimitris Karadimos - Pairno Tin EuthiniΣτέλλα Καλλή - Υπεύθυνοι είμαστεΠληροφορίες:
Video: 2699
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3633588
Ψήφοι: 11561

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...

Διαφημιστείτε Εδώ

Προηγούμενα άρθρα
Δευτέρα, 14 Ιούλιος
· Τα ομορφότερα flat
Κυριακή, 13 Ιούλιος
· Ρολό με κιμά κοτόπουλου και σάλτσα γιαουρτιού-μουστάρδας
Σάββατο, 12 Ιούλιος
· Καλοκαιρινά βράδια στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Παρασκευή, 11 Ιούλιος
· Αη Στρατής - σκηνικό απόλυτης γαλήνης
· «Psych» Νέα Χιουμοριστική - αστυνομική σειρά στο Star
Πέμπτη, 10 Ιούλιος
· Astra GTC με κινητήρα diesel
Τετάρτη, 09 Ιούλιος
· Pane Salame Panino Gourmet το νέο στέκι στο Κολωνάκι
· Athens Open Air Film Festival
Τρίτη, 08 Ιούλιος
· Νέες διακρίσεις και διεύρυνση πελατειακής βάσης για την Nubis
Δευτέρα, 07 Ιούλιος
· Εργαστήρι Κεραμικής

Παλαιότερα Αρθρα

Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Η ορθόδοξη Αλβανική Εκκλησία στο στόχαστρο μυστικών υπηρεσιώ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 24-07-2014 ώρα: 19:47:46

Γερμανική ψυχρολουσία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 22-07-2014 ώρα: 21:10:18

Το φλέρτ πολυεθνικών με τις μικρές αγγελίες
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 21-07-2014 ώρα: 20:21:25

Βαρυσήμαντη δήλωση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 18-07-2014 ώρα: 19:44:47

Εθνικός κίνδυνος
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 17-07-2014 ώρα: 20:09:50

Ξαφνικά θάνατος
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 16-07-2014 ώρα: 20:06:48

Σοβαρότατη πρόκληση των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 15-07-2014 ώρα: 19:38:10

Αλόφρονες
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 14-07-2014 ώρα: 19:47:54

Το στρίμωγμα του ελληνισμού στη Κύπρο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 11-07-2014 ώρα: 19:49:31

Το ιμπεριαλιστικό ντελίριο της Αλβανίας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 10-07-2014 ώρα: 20:26:27

Μεγάλο σκάνδαλο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 09-07-2014 ώρα: 19:18:46

Σκοπιανή τρέλλα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 08-07-2014 ώρα: 20:05:56

Το θέμα της ΔΕΗ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 07-07-2014 ώρα: 19:59:17

Αναταραχή στο Αιγαίο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 04-07-2014 ώρα: 20:09:37

Βαρύ κατηγορητήριο για τον Σαρκοζί
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 03-07-2014 ώρα: 20:06:53

Μη κατανόηση συμπεριφοράς
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 01-07-2014 ώρα: 20:12:18

Ευχάριστη δωρεά
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 30-06-2014 ώρα: 20:17:04

`Ηττα των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 29-06-2014 ώρα: 15:35:22

Ανίδεοι ψιλικατζήδες
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 28-06-2014 ώρα: 19:24:31

Τούρκικος σπόνσορας στη Δυτ.Θράκη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 27-06-2014 ώρα: 18:55:22


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 27200

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 25398

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 24364

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 22452

·  - Fish Money
Προβολές: 20173

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 20166

·  - Uphill Rush
Προβολές: 20160

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 19827

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 19367

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 18884


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: Ψυγεία & Εξαρτήματα Αυτοκινήτων Καλλιθέα
· 2: Xeirotexnes | Αγορά και πώληση χειροποίητων προϊόντων απευθείας από Έλληνες χειροτέχνες
· 3: Medicalinfo
· 4: Colorme
· 5: Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, Ηλεκτρολογικά υλικά, led λάμπες
· 6: Κοσμηματοπωλείο Orange Περιστέρι - σταυροί βάπτισης, μονόπετρα
· 7: Κωνσταντάτος - Μεταφορική εταιρία στην Αθήνα - Μεταφορές, μετακομίσεις
· 8: Έξυπνη πλαστελίνη, πλαστελίνες παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους
· 9: Βιολογικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών, θεραπείας μαλλιών
· 10: Συμβουλές πλύσης ρούχων

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2014 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.13 Δευτερόλεπτα