Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Τυρναβίτικο Καρναβάλι 2015

rethymnocarnival.gr


carnival.tirnavos.gr

Ο Δήμος Τυρνάβου, με προεξάρχουσα την Αντιδημαρχία Πολιτισμού διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά έναν πανάρχαιο θεσμό ανά το Πανελλήνιο, ένα έθιμο με διονυσιακές καταβολές, το Τυρναβίτικο Καρναβάλι και το «Μπουρανί» της Καθαράς Δευτέρας ...


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Η πιο δημοφιλής είδηση της ημέρας είναι

«Όλα είναι φως!»

Ενδιαφέροντα siteΔιαφημιστείτε Εδώ

Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Η "γάτα"

 2: Ο ουρανοξύστης

 3: Μαθήματα

 4: Ινδιάνος

 5: Περί γάμου

 6: Ξεχασιάρης

 7: Δωρητές οργάνων....

 8: Έλα μωρό μου, θα βγούμε για φαγητό

 9: Ευτυχώς

 10: Βασανισμός ζώων ....


Δημοφιλή

 1: Στη χιονοθύελλα

 2: Λένιν

 3: Το παρδαλό

 4: Δωρητές οργάνων....

 5: ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ

 6: Χαρταετοί

 7: Κάποτε στην Αφρική

 8: Το κορόιδο ...

 9: Αναπηρική...

 10: χτύπησες αγάπη μου;

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
looser_heart
looser_heart

Τελευταίες 10 Αγγελίες
· 1: Diamantin Γνωριμίε...
· 2: Συνεργάτες
· 3: Αντιπρόσωποι
· 4: ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΠΙΠΛΩΜΕ...
· 5: Online Ερωτικό κατ...
· 6: προσφέρουμε όλα τα...
· 7: Δίνω εξασφαλίσεων ...
· 8: Μήπως χρειάζεστε ...
· 9: Ανεξάρητοι Αντιπρό...
· 10: Ζητούνται Συνεργάτ...

Τελευταία 10 άρθρα
· «Όλα είναι φως!»
· Ανοιξιάτικη – Καλοκαιρινή Collection BSB 2015!
· «One Mark Show»
· Οι μεγάλοι νικητές Όσκαρ 2015 και Χρυσά Βατόμουρα
· Ψαράκια και Θαλασσινά
· Kia Trail'ster
· Τυρναβίτικο Καρναβάλι 2015
· 2ο ATTIKA RUN & FUN GRAND PRIX
· Kούλουμα χωρίς τύψεις
· Dolce Floral Drops

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
786089239
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
27 - 2 - 2015

Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η εξαιρετικά δύσκολη όψη της Σελήνης από το ζώδιό σας με τον Πλούτωνα, σας εφιστά σήμερα την προσοχή σε ένα αρνητικό παρασκήνιο που σας περιβάλλει αλλά και σε παγίδες που χρειάζονται διορατική προσέγγιση ώστε να αντιμετωπιστούν. Κινηθείτε με διαύγεια και μέθοδο αποφεύγοντας ισχυρές ανατροπές στον οικογενειακό, συναισθηματικό και επαγγελματικό τομέα.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Κρατήστε αποστάσεις σήμερα από εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο. Ανατροπές επίσης θα υπάρξουν και στον αλλά και στον επαγγελματικό τομέα. Κινηθείτε χωρίς να χάσετε τη δύναμή σας και υποχωρήστε εκεί που πρέπει, αποφεύγοντας άσκοπες συζητήσεις και διαμάχες.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου
Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η Πανσέληνος στην Παρθένο το απόγευμα της Κυριακής και τέσσερις πλανήτες από τους Ιχθύες, συναισθηματικοποιούν έντονα κάθε κίνησή σας όλο το Σαββατοκύριακο, γεγονός που μπορεί κάλλιστα να σας οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις και πίεση. Οι πλανητικές όψεις σας ζητούν να οργανώσετε τις δραστηριότητές σας με γνώμονα όχι τι θα έπρεπε να γίνει, αλλά λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις πραγματικές σας ανάγκες. Μην παρεκτραπείτε σε εντάσεις και προσέξτε να μην εκτεθείτε σε σοκ.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου
Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Η δυσμενής όψη Σελήνης - Πλούτωνα, σας εφιστά σήμερα την προσοχή σε οικονομικά ζητήματα, νομικές διαδικασίες αλλά και συμβόλαια που περιέχουν ανατροπές, ένταση και παρασκήνιο. Στον προσωπικό και οικογενειακό τομέα, κρατήστε ισορροπίες και αποφύγετε καταστάσεις που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι περιέχουν έντονη φόρτιση.

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου
Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Το Σαββατοκύριακο σας φέρνει ενώπιον των υποχρεώσεων σας, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Αποφύγετε να φορτώσετε το πρόγραμμα σας με περιττές δραστηριότητες σχετικές με την οικογένεια αλλά και την εργασία σας, και μην περιπλέξετε πρακτικές καταστάσεις με αδιευθέτητα συναισθήματα που ακόμη δεν έχετε αξιολογήσει. Τα θέματα που σας απασχολούν μπορούν να μπουν στη θέση τους μόνο αν έχει προηγηθεί εσωτερική ταξινόμηση και επεξεργασία. Αποφύγετε την ένταση και τις βιαστικές κινήσεις.

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα
Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους και άτομα που σας στηρίζουν, θα σας δώσουν χαρά και πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Θετικοποιήστε τις σχέσεις σας.

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου
Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Το αίτημα της ημέρας είναι οι νέες βάσεις, τόσο στον οικονομικό κι επαγγελματικό, όσο και στο συναισθηματικό τομέα. Παρορμητικές αποφάσεις και επιλογές του παρελθόντος που δεν εξυπηρετούν τις τωρινές σας ανάγκες χρειάζονται επανεξέταση. Χαράξτε μια νέα πορεία με γνώμονα τις ρεαλιστικές επιλογές, που πάνω απ’ όλα σας προσφέρουν ασφάλεια.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί και ταπεινοί και μην λειτουργήσετε αλαζονικά, γιατί το μόνο που θα πετύχετε είναι να ενισχύσετε την ανασφάλειά σας και να εισπράξετε ένταση. Συναντήσεις και συζητήσεις με κοντινά σας πρόσωπα, σας βοηθούν να αποφορτιστείτε από δύσκολες καταστάσεις που σας έχουν πιέσει αρκετά, θετικοποιώντας την ψυχολογία σας.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Οι σχέσεις με κάποια συγγενικά σας πρόσωπα ίσως περάσουν μια σημαντική κρίση το Σαββατοκύριακο, γι’ αυτό διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην φορτώσετε το πρόγραμμα σας με πολλές πρακτικές ασχολίες. Συζητήσεις με κοντινά σας πρόσωπα βγαίνουν στο προσκήνιο με έντονα συναισθηματική διάθεση. Μην τα αφήσετε να αναμειχθούν σε προσωπικά σας ζητήματα υπέρ του δέοντος, για να αποφύγετε ενδεχόμενες εντάσεις.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Η δυσμενής όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα, σας εφιστά την προσοχή αφενός σε επαγγελματικά θέματα και αφετέρου σε συζητήσεις που εύκολα μπορούν να παρεκτραπούν σε καυγάδες και ισχυρές ανατροπές με κοντινά σας πρόσωπα. Στον συναισθηματικό τομέα αποφύγετε εντάσεις που αφορούν ευθύνες, προωθώντας την ισορροπία των πραγμάτων. Θέματα υγείας αλλά και συμφωνίες, χρειάζονται αρκετή προσοχή και ψάξιμο.

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου
Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Το Σάββατο το απόγευμα, η Σελήνη από τον Λέοντα σε αντίθεση με την σύνοδο Ερμή – Χείρωνα – Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, σας ωθεί πιεστικά σε διευθετήσεις στον προσωπικό και συναισθηματικό τομέα, με σκοπό να αλλάξετε πορεία. Να θυμάστε ότι τίποτα από όσα σας ζητούνται αυτή την περίοδο δεν είναι έξω από τις δυνατότητές σας. Όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να είστε ψύχραιμοι, πειθαρχημένοι και έτοιμοι να αφήσετε πίσω λάθος συμπεριφορές σας.

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Οι προσωπικές, οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι πολύ τονισμένες το Σαββατοκύριακο, με την Πανσέληνο απέναντι σας στην Παρθένο το απόγευμα της Κυριακής. Από την άλλη, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εξομαλύνετε αντιθέσεις σε κάθε τομέα και να θετικοποιήσετε σχέσεις σας με κοντινά σας πρόσωπα που σας αφορούν σε κάθε επίπεδο. Τα ταξίδια ευνοούνται.

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ


Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο ’ρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.
Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 1
Μέλη σε αναμονή: 2
Σύνολο Μελών: 31,087
Νεότερο μέλος: Manos_Emman

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 6,294
Μέλη: 93
Σύνολο: 6,387

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 262
Μέλη: 50
Σύνολο: 312

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Προσθέστε ...
Get our toolbar!


Επιλεγμένα site

Website Μόνο 49 €
Δημοσίευση ισολογισμών


Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2015-02-27 12:27:27


* 2015-02-27 12:24:16


* 2015-02-26 08:52:03


* 2015-02-25 23:02:07


* 2015-02-25 23:01:30


* 2015-02-25 19:58:33


* 2015-02-25 19:57:37


* 2015-02-25 10:07:24


* 2015-02-24 22:52:46


* 2015-02-24 20:06:12


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Ti προιόντα αγοράζετε πιο συχνά μέσω Internet ;

Υπολογιστές - Κινητά
Βιβλία
Είδη Κατοικίας
Ενδύματα - Υποδήματα
Ρολόγια - Κοσμήματα
Καλλυντικά
Τρόφιμα
Είδη Χόμπυ
Παιχνίδια
Διακοπές - ΤαξίδιαΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 129

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Οι μεν και οι δεν 08 - Αχ αυτές οι γυναίκες μουΜ.Κάτοικος - Παιδιά ενός κατώτερου ΘεούΠοιός ξέρει - Μαρία ΠολυδούρηΝα μ αγαπάς - ΤρίφωνοSTAVENTO - ΉπιαΜόνιμος Κάτοικος - ΜυστικόΜόνιμος Κάτοικος - Πορτραίτο (συμμ. Μαρία ΚαρέτσουΝατάσα Μποφίλιου - Το Αστέρι ΜουΝατάσσα Μποφίλιου - Εκατό μικρές ανάσεςΝατάσσα Μποφίλιου - Σέμσης Στάμος - Ανω ΤελείαΠληροφορίες:
Video: 2406
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 2873971
Ψήφοι: 9021

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...

Διαφημιστείτε Εδώ

Προηγούμενα άρθρα
Δευτέρα, 16 Φεβρουάριος
· Η πιο σοκολατένια γιορτή στον Αστέρα Βουλιαγμένης
Κυριακή, 15 Φεβρουάριος
· 17η Athens Xclusive Designers Week
Σάββατο, 14 Φεβρουάριος
· Athens Comics Library
Παρασκευή, 13 Φεβρουάριος
· Το ανανεωμένο Rio F/L
Πέμπτη, 12 Φεβρουάριος
· Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία
· Eros Pour Femme
Τετάρτη, 11 Φεβρουάριος
· Άγιος Βαλεντίνος - οδηγός αγάπης
· Γίνετε ένας «Μυστικός Βαλεντίνος» με την ActionAid
Τρίτη, 10 Φεβρουάριος
· Πέντε τροφές για πιο γερά μαλλιά και νύχια
· BAFTA 2015

Παλαιότερα Αρθρα

Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Φλέρτ της Τουρκίας με την Δυτ.Θράκη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 26-02-2015 ώρα: 19:02:01

Ψηφιακή οπισθοχώρηση της Ελλάδος
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 25-02-2015 ώρα: 19:57:25

Ομαλή εξέλιξη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 24-02-2015 ώρα: 19:59:47

Μικρή ανάκαμψη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 23-02-2015 ώρα: 20:08:39

Φαιδρό και επικίνδυνο δημοσίευμα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 23-02-2015 ώρα: 19:58:36

Τα παρασκήνια της απόφασης του Eurogroup
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 22-02-2015 ώρα: 15:02:46

Βόμβες στο σκοπιανό
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 21-02-2015 ώρα: 13:49:48

Φιλολαικά κυβερνητικά μέτρα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 20-02-2015 ώρα: 19:15:29

`Ιντριγκες για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 19-02-2015 ώρα: 12:53:21

Μήνυμα προς την Αλβανία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 17-02-2015 ώρα: 19:52:34

Μόνο ψυχραιμία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 16-02-2015 ώρα: 20:39:46

Το μέλλον του ΠΑΟΚ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 16-02-2015 ώρα: 20:39:03

Μυστική διπλωματία για το σκοπιανό
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 15-02-2015 ώρα: 15:30:02

Ευχάριστα σημάδια
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 14-02-2015 ώρα: 20:03:08

Τέλος ονείρων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 13-02-2015 ώρα: 20:12:39

Πόλεμος νεύρων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 13-02-2015 ώρα: 20:03:07

Πορεία συμβιβασμού
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 12-02-2015 ώρα: 18:33:59

Η αφύπνιση της Βουλγαρίας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 11-02-2015 ώρα: 18:04:50

Τραγικό λάθος
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Εκπαίδευση στις: 10-02-2015 ώρα: 19:52:32

Διαμάχη με την Αλβανία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 09-02-2015 ώρα: 20:02:46


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 29418

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 27485

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 26571

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 24329

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 23329

·  - Uphill Rush
Προβολές: 22038

·  - Fish Money
Προβολές: 22034

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 21780

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 21231

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 20799


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: Κάστρο Καβάλας
· 2: Ταξιδεύοντας στη Σκόπελο!
· 3: Penguplay - Δωρεάν διαδυκτιακά παιχνίδια
· 4: Οικιακές Συσκευές - Ηλιούπολη
· 5: AXA Ασφαλιστική
· 6: Τυρναβίτικο Καρναβάλι 2015
· 7: Τυρναβίτικο Καρναβάλι 2015
· 8: Βίλες στην Κρήτη
· 9: Βούτυρο Lurpak
· 10: ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΔΑΝΑΗ ΤΟΓΙΑ

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2015 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.26 Δευτερόλεπτα