Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Δημοσιεύστε τον ισολογισμό σας στο internet
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Το Athens Digital Arts Festival (ADAF)

www.adaf.gr


www.adaf.gr

είναι ένα Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και αποτελεί μια γιορτή του ψηφιακού πολιτισμού, μια ετήσια συνάντηση που φέρνει σε επαφή μια παγκόσμια κοινότητα καλλιτεχνών και κοινού.
Στόχος του Athens Digital Arts Festival είναι να ενθαρρύνει, να ενεργοποιήσει και να προωθήσει όλες τις όψεις της ψηφιακής δημιουργίας φιλοξενώντας καλλιτέχνες και κοινότητες της Ελλάδας και του εξωτερικού ...


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Η πιο δημοφιλής είδηση της ημέρας είναι

Από τη νηστεία στις... κραιπάλες του Πάσχα: Τι πρέπει να προσέξετε

Ενδιαφέροντα siteΔιαφημιστείτε Εδώ

Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Ο αδερφός του bruce lee

 2: Αρκεί να χωράει !!!

 3: Ψάχνω τα κλειδιά μου

 4: Ζει στην θάλασσα

 5: Τι κοινό έχουν τα βιβλία με τα δέντρα ;

 6: Για τον γιατρό

 7: Κινέζος νεκροθάφτης

 8: Το αντίθετο

 9: Ταλέντα

 10: Μεγάλη μύτη


Δημοφιλή

 1: Οι Διδυμοι Πύργοι

 2: Ο ζωγράφος και το γυμνό μοντέλο

 3: Η ωραία και το ανέκδοτο

 4: Παράβαση ...

 5: Πόντιοι στη ΝΑΣΑ ...

 6: Φιλίες γυναικών και φιλιές ανδρών

 7: Μην διαφωνείς ποτέ με γυναίκα

 8: Το τζίνι

 9: Η βλάβη

 10: Τα άλογα ...

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
mimicatsu
mimicatsu

Τελευταίες 10 Αγγελίες
· 1: Opel Astra H εμπρο...
· 2: Opel Astra D εμπρο...
· 3: VOLVO S60,2012, εμ...
· 4: Renault Clio 2012-...
· 5: Renault Dacia Dust...
· 6: Fiat Panda, πίσω π...
· 7: Fiat Grande Punto...
· 8: Opel Astra D πίσω ...
· 9: σπορος κοκκινης μπ...
· 10: παραδοσιακη ΠΕΠΟΝΟ...

Τελευταία 10 άρθρα
· Από τη νηστεία στις... κραιπάλες του Πάσχα: Τι πρέπει να προσέξετε
· Renault Koleos 2016
· Μοναδικές Πασχαλινές προσφορές και δώρα από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ
· RiRi by Rihanna
· Στο Mediterranean Cosmos το Πάσχα μας εμπνέει!
· Το Athens Digital Arts Festival (ADAF)
· Η Aniston είναι η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου για το 2016
· Έκθεση Χειροτεχνίας της ομάδας χειροτεχνών-δημιουργών Αργολίδας
· 10 πρωινές συνήθειες που μπορούν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο
· Συναυλία - American Medical Center

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
814821793
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
30 - 4 - 2016

Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Σήμερα με τον Ερμή από το ζώδιό σας να κάνει θετική όψη με τη Σελήνη, είναι μια μέρα που μπορείτε να μιλήσετε ξεκάθαρα για αυτό που νιώθετε και να δώσετε και στους άλλους να το καταλάβουν. Προσέξτε μόνο την ανάγκη σας για παρόρμηση στο τέλος να μη γίνει αυθάδεια.. Επίσης, ο κυβερνήτης σας Άρης, από την Παρθένο, που βρίσκεται πια σε ευθύγραμμη πορεία, κάνει θετική όψη με τον Ήλιο. Η όψη είναι εξαιρετικά θετική ιδιαίτερα για τα επαγγελματικά σας, αφού μπορείτε να εκφράσετε στρατηγικές και επιχειρήματα και να δράσετε με μέθοδο, πάντα με γνώμονα την υλική και συναισθηματική σας ασφάλεια.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Με το Δία από το ζώδιό σας να κάνει δύσκολη όψη με τη Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα, καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε να συμπεριφερθείτε με παιδική ανωριμότητα ή και με έπαρση, όπως επίσης μη ξοδευτείτε υλικά και συναισθηματικά. Θα σας προσφέρει πρόσκαιρη ικανοποίηση, που θα έχει σαν σκοπό την εκτόνωση και όχι την ποιότητα στις πράξεις σας. Βέβαια, η κυβερνήτιδά σας Αφροδίτη, αν και σε άγονο ζώδιο, κάνει θετική όψη με τον ανάδρομο Κρόνο, και η ανάγκη σας για απόλαυση με καλή διαχείριση, πάντα με γνώμονα του τί έχετε περάσει, τί μαθήματα πήρατε και τί αξίες έχετε βάλει στη ζωή σας, μπορεί να βγει σε καλό, το οποίο δε συνάδει πάντα με το ευχάριστο.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου
Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή να κάνει θετική όψη με τη Σελήνη σήμερα, είναι μια μέρα που μπορείτε να μιλήσετε ξεκάθαρα για αυτό που νιώθετε και να δώσετε και στους άλλους να το καταλάβουν. Προσέξτε όμως μήπως τα λόγια σας βγουν με παρόρμηση, θυμό και αυθάδεια. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας, κάνει θετική όψη με τον ανάδρομο Κρόνο, και η ανάγκη σας για απόλαυση με καλή διαχείριση, πάντα με γνώμονα του τί έχετε περάσει, τί μαθήματα πήρατε και τί αξίες έχετε βάλει στη ζωή σας, μπορεί να βγει σε καλό, το οποίο δε συνάδει πάντα με το ευχάριστο.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου
Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Η κυβερνήτιδά σας Σελήνη, κάνει σήμερα θετική όψη με τον Ερμή και δύσκολη όψη με τον Δία. Είναι μια μέρα που μπορείτε να μιλήσετε ξεκάθαρα για αυτό που νιώθετε και να δώσετε και στους άλλους να το καταλάβουν. Προσέξτε όμως μήπως τα λόγια σας βγουν με παρόρμηση, θυμό και αυθάδεια. Καλό θα ήταν όμως, να αποφύγετε να συμπεριφερθείτε με παιδική ανωριμότητα ή και με έπαρση, όπως επίσης μη κουκουλώσετε αυτό που αισθάνεστε, ξοδεύοντας υλικά και συναισθηματικά. Θα σας προσφέρει πρόσκαιρη ικανοποίηση, που θα έχει σα σκοπό την εκτόνωση και όχι την ποιότητα στις πράξεις σας.

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου
Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η Σελήνη σήμερα, βρίσκεται στο ζώδιό σας και κάνει θετική όψη με τον Ερμή και δύσκολη όψη με τον Δία. Είναι μια μέρα που μπορείτε να μιλήσετε ξεκάθαρα για αυτό που νιώθετε και να δώσετε και στους άλλους να το καταλάβουν. Προσέξτε όμως μήπως τα λόγια σας βγουν με παρόρμηση, θυμό ή αυθάδεια. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να συμπεριφερθείτε με παιδική ανωριμότητα ή και με έπαρση, κουκουλώνοντας αυτό που αισθάνεστε, ξοδεύοντας υλικά και συναισθηματικά. Θα σας προσφέρει πρόσκαιρη ικανοποίηση, που θα έχει σα σκοπό την εκτόνωση και όχι την ποιότητα στις πράξεις σας. Ο κυβερνήτης σας Ήλιος κάνει θετική όψη και με τον Άρη και με τον Πλούτωνα. Η όψη είναι εξαιρετικά θετική, ιδιαίτερα για τα επαγγελματικά σας, αφού μπορείτε να εκφράσετε στρατηγικές και επιχειρήματα και να δράσετε με μέθοδο, με γνώμονα την υλική και συναισθηματική σας ασφάλεια.

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα
Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή να κάνει θετική όψη με τη Σελήνη σήμερα, είναι μια μέρα που μπορείτε να μιλήσετε ξεκάθαρα για αυτό που νιώθετε και να δώσετε και στους άλλους να το καταλάβουν. Προσέξτε όμως μήπως τα λόγια σας βγουν με παρόρμηση, θυμό και αυθάδεια. Επίσης ο Άρης από το ζώδιό σας, σε ευθύγραμμη πορεία πια, θα σας δώσει την κατάλληλη ώθηση, να καταλάβετε τί αξίζετε και με επιμονή, κατανόηση της έννοιας της προσφοράς, αλλά και οργάνωση των λεπτομερειών σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, θα καταφέρετε να δράσετε χωρίς άγχος και αγωνία σε αυτά που σας απασχολούν.

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου
Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Με τον Κρόνο ανάδρομο να κάνει θετική όψη με τη Σελήνη και την Αφροδίτη, συνιστώ σήμερα, να βάλετε μπροστά τις αρχές σας, το ηθικό κριτήριο, και τις αξίες σας, και να ακολουθήσει η ανάγκη σας για έπαρση και για άμετρη απόλαυση χωρίς συναισθηματική ευθύνη. Έτσι θα καταλάβετε τί είναι αυτό που θέλετε, πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο εύκολα. Η αντίθεσή του Κρόνου με τον Ερμή στο Κριό, μπορεί να σας δώσει οργάνωση στο λόγο, αλλά και στη σκέψη. Προσπαθήστε να απομπλέξετε την πληροφορία από θέματα που δεν σας αφορούν, και δομείστε το λόγο σας, σύμφωνα με αυτά που ξέρετε.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας, κάνει θετική όψη με Άρη και Ήλιο και δύσκολη όψη με Ερμή και Ουρανό. Στα επαγγελματικά σας, επιτέλους θα φανεί η δουλειά που έχετε κάνει ως τώρα, γιατί μπορείτε να συνδυάστε αυτό που πραγματικά είστε, με αυτό που φαίνεται ότι είστε. Και σας αναγνωρίζεται αυτό. Όσον αφορά τη δύσκολη όψη, προσέξτε τα λόγια σας, γιατί μπορεί βγουν με παρόρμηση, θυμό και αυθάδεια προκειμένου να μιλήσετε και να πείτε την αλήθεια σας. Να ξέρετε ότι, η αλήθεια μπορεί να ειπωθεί με πολλούς τρόπους. Αποφύγετε αυτόν που σπάει κόκαλα, ή πονάει.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Με τον κυβερνήτη σας Δία από τον Ταύρο να κάνει δύσκολη όψη με τη Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα, καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε να συμπεριφερθείτε με παιδική ανωριμότητα ή και με έπαρση, όπως επίσης προσπαθήστε να μη ξοδευτείτε υλικά και συναισθηματικά. Θα σας προσφέρει πρόσκαιρη ικανοποίηση, που θα έχει σα σκοπό την εκτόνωση και όχι την ποιότητα στις πράξεις σας. Η κοντινή θέση του Δία με τον Ήλιο, ενισχύει την προσωπικότητά σας, σας δίνει ενέργεια να ασχοληθείτε με υλικά αγαθά, αλλά και συναισθήματα. Εκμεταλλευτείτε το.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Με τον κυβερνήτη σας Κρόνο σε ανάδρομη πορεία να κάνει θετική όψη με τη Σελήνη και την Αφροδίτη, μπορείτε σήμερα να βάλετε μπροστά τις αρχές σας, το ηθικό κριτήριο, αλλά και όλες τις αξίες που έχετε καταλάβει ότι σας αφορούν και να μετριάσετε την ανάγκη σας για έπαρση χωρίς συναισθηματική ευθύνη. Η αντίθεσή του με τον Ερμή στον Κριό, μπορεί να σας δώσει αποδιοργάνωση στο λόγο, αλλά και στη σκέψη. Προσπαθήστε να απομπλέξετε την πληροφορία από θέματα που δεν σας αφορούν, και δομείστε το λόγο σας, σύμφωνα με αυτά που ξέρετε. Όσον αφορά τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σας, στα επαγγελματικά σας θα αναγνωριστεί η δουλειά που έχετε κάνει ως τώρα. Προσέξτε όμως τα λόγια σας, γιατί μπορεί να βγουν με παρόρμηση, θυμό και αυθάδεια προκειμένου να μιλήσετε και να πείτε την αλήθεια σας.

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου
Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Σήμερα, με τον κυβερνήτη σας Ουρανό να κάνει όψη συνόδου με τον Ερμή, και όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, μη βιαστείτε να επιβάλλετε τις επαναστατικές σας απόψεις. Η ζωντάνια και η έντονη ανάγκη εξωτερίκευσης, μπορεί να σας κάνει να μιλήσετε με αυθάδεια ή παρόρμηση χωρίς να παρέχετε στον πλησίον σας τη δυνατότητα να έχει τη δική του άποψη. Πιστεύω ότι αν δράσετε με αυτόν τον τρόπο, θα τρέχετε μετά να δείτε πώς θα το μαζέψετε. Για αυτό προφυλαχθείτε. Η δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα, μπορεί να σας πλανέψει σε σχέση με αυτά που νομίζετε ότι ξέρετε ως αληθινά.

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα να κάνει θετική όψη με τον ανάδρομο Κρόνο, αλλά και όψη αντίθεσης με τον Άρη, ήρθε η ώρα να απομπλέξετε θέματα σχέσεων, αξιών και πεποιθήσεων, από πλάνες που έχετε επιλέξει να ακολουθείτε, αλλά και από πλάνες «φορετές» θα τολμούσα να πω, σε περιόδους που δεν είχατε διαμορφώσει άποψη. Όσο δύσκολο αυτό και να είναι, μη φύγετε από την πραγματικότητα, μη πέσετε σε καταχρήσεις. Να ξέρετε ότι η εσωτερική αρμονία μπορεί να χαθεί, αλλά βοηθήστε τον εαυτό σας με διάφορες καλλιτεχνικές ή και σωματικές δραστηριότητες, για να «κάψετε» υλικό που δεν χρειάζεστε.

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ


Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο ’ρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.
Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 1
Σύνολο Μελών: 31,408
Νεότερο μέλος: akhs187

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 6,294
Μέλη: 93
Σύνολο: 6,387

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 4,242
Μέλη: 58
Κρυφοί: 2
Σύνολο: 4,300

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Προσθέστε ...
Get our toolbar!


Επιλεγμένα site

Website Μόνο 49 ?
Δημοσίευση ισολογισμών


Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2016-04-30 00:20:44


* 2016-04-30 00:20:44


* 2016-04-29 22:44:36


* 2016-04-29 22:27:31


* 2016-04-29 22:27:09


* 2016-04-29 22:27:09


* 2016-04-29 22:26:50


* 2016-04-29 22:10:53


* 2016-04-29 22:07:39


* 2016-04-29 20:00:16


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Ti προιόντα αγοράζετε πιο συχνά μέσω Internet ;

Υπολογιστές - Κινητά
Βιβλία
Είδη Κατοικίας
Ενδύματα - Υποδήματα
Ρολόγια - Κοσμήματα
Καλλυντικά
Τρόφιμα
Είδη Χόμπυ
Παιχνίδια
Διακοπές - ΤαξίδιαΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 241

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Fun.: Carry On OFFICIAL VIDEOColdplay - GravityColdplay - Paradise (Official Video)G-Eazy - Drifting ft. Chris Brown, Tory LanezGiorgos Mazonakis - Kalos Sas Vrika Official MusΓιώργος Λεμπέσης - Κλείνω ΤηλέφωναΑμαρυλλίς - Αργότερα Amaryllis - Argotera (OfficAriana Grande - Let Me Love You (Audio) ft. Lil WaSocrates - MountainsX&M - Λείπει ο ΒαγγέληςΠληροφορίες:
Video: 2714
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 2954934
Ψήφοι: 9209

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...

Διαφημιστείτε Εδώ

Προηγούμενα άρθρα
Παρασκευή, 15 Απρίλιος
· Πασχαλινά Αυγά και τσουρέκια
Πέμπτη, 14 Απρίλιος
· Πάσχα με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα
Τετάρτη, 13 Απρίλιος
· Πασχαλινό Bazaar KAZ 2016
Τρίτη, 12 Απρίλιος
· MIGATO Άνοιξη Καλοκαίρι 2016
Δευτέρα, 11 Απρίλιος
· Είμαστε όλοι Πολίτες
Κυριακή, 10 Απρίλιος
· 10 συμβουλές για εναν υγιεινό τρόπο ζωής για παιδιά
Παρασκευή, 08 Απρίλιος
· Just Sea It - Εμπνευστικό Βίντεο σε Διεθνή Διαγωνισμό για τη Ζωή στη Θάλασσα
Τρίτη, 05 Απρίλιος
· Πασχαλινό Bazaar αγάπης από τον σύλλογο «Save an Angel Patras»
Δευτέρα, 04 Απρίλιος
· O Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Αθηνών
Κυριακή, 03 Απρίλιος
· Εορταστικές προσφορές και πλούσια Πασχαλινά πακέτα από τη Grecotel

Παλαιότερα Αρθρα

Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Πρωτάκουστα μέτρα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 29-04-2016 ώρα: 19:56:03

Περίεργος κατευνασμός
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 28-04-2016 ώρα: 19:51:27

Θρίλερ με τις διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 27-04-2016 ώρα: 20:27:58

Η οργή της Αλβανίας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 26-04-2016 ώρα: 20:13:26

Βιαστική απόφαση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 26-04-2016 ώρα: 20:12:22

Η ελληνική αμηχανία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 25-04-2016 ώρα: 20:34:49

Η νέα όξυνση των προκλήσεων των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 24-04-2016 ώρα: 20:27:59

Η όξυνση των προκλήσεων των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 24-04-2016 ώρα: 20:26:37

Τραγική απόφαση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 23-04-2016 ώρα: 20:58:23

Δημοσιονομική επιτυχία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 22-04-2016 ώρα: 19:32:57

Βουλγαρική περιπλοκή
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 21-04-2016 ώρα: 19:58:36

Ανάγκη συνέχειας στα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 20-04-2016 ώρα: 20:45:24

Οι νέες προκλήσεις της Αλβανίας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 19-04-2016 ώρα: 20:00:10

`Ωρα για αντεπίθεση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 18-04-2016 ώρα: 20:27:05

Δυναμική επανεμφάνιση των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 17-04-2016 ώρα: 19:11:17

Ναί μεν,αλλά...
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 16-04-2016 ώρα: 20:30:18

Ψυχραιμία και ηρεμία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 16-04-2016 ώρα: 20:29:17

Υπεράσπιση πατρώου εδάφους
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 15-04-2016 ώρα: 19:53:09

Η σημερινή Ευρώπη και η Ελλάδα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 14-04-2016 ώρα: 19:53:46

δωρεάν προσφορά δανείου
Τελευταίο μήνυμα από creditfinanc στο Forum Επικαιρότητα στις: 14-04-2016 ώρα: 16:07:00


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 30925

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 28983

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 28439

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 26453

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 25365

·  - Fish Money
Προβολές: 23152

·  - Uphill Rush
Προβολές: 23038

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 22889

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 22316

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 21986


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: Potre
· 2: Athens Digital Arts Festival
· 3: Remind
· 4: Mag Coiffure
· 5: Υιοί Τσιβάνου Πετρίδη Ο.Ε.
· 6: Service Spanos
· 7: CSR HELLAS - Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
· 8: Δημιουργικό εργαστήριο χειροποίητων εικόνων Αγίων
· 9: Privé - Exclusive Concierge
· 10: Μεταφραστική Αθηναϊκό Κέντρο Μετάφρασης

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2016 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.20 Δευτερόλεπτα