Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Το Job Fair Athens

www.jobfairathens.gr


www.jobfairathens.gr

αποτελεί τα τελευταία πέντε χρόνια τη μεγαλύτερη φοιτητική πρωτοβουλία στο χώρο της αγοράς εργασίας καταπολεμώντας στις ρίζες το πρόβλημα της ανεργίας των νέων.
Έως τώρα, έχουν συμμετάσχει 113 από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας και το έχουν επισκεφθεί πάνω από 7.900 φοιτητές και απόφοιτοι από πολυτεχνικές, οικονομικές και τεχνολογικές σχολές της Ελλάδας ...


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Η πιο δημοφιλής είδηση της ημέρας είναι

Φέτος τα Χριστούγεννα μένουμε Κατερίνη!

Ενδιαφέροντα site

Δημοσιεύστε τον ισολογισμό σας στο internet

Διαφημιστείτε Εδώ

Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Το σημείωμα

 2: Τρελές αγελάδες

 3: Ο superman και ο batman

 4: Ο πυροσβέστης

 5: Για να μην φαίνονται

 6: Πόντιος μαθηματικός

 7: Τι είναι το καρατζίνι;

 8: Δικαιολογίες

 9: Ο κουφός, ο τυφλός και ο κουτσός

 10: Μύγα οδηγός


Δημοφιλή

 1: Σε λίγο θα σταματήσει...

 2: Για να μην φαίνονται

 3: Στη σειρά ...

 4: Εσένα, πως σε λένε;

 5: Γιατί ρουφάς την κοιλιά σου;

 6: Οι Τύψεις

 7: Γιατί νευρίασε μια σαρανταποδαρούσα με το δώρο που της έκαναν;

 8: Από συνήθεια

 9: Πεθερές

 10: Πως φαντάζεσαι τον Άγιο Βασίλη;

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
panos262010
panos262010

Τελευταίες 10 Αγγελίες
· 1: ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
· 2: ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
· 3: Δεσποινίς Ευπαρουσ...
· 4: Opel Corsa E, εμπρ...
· 5: Bmw X1, πίσω αριστ...
· 6: Kia Rio ,2005 αρι...
· 7: Fiat Punto Sportin...
· 8: Peugeot 307 1600cc...
· 9: Suzuki Swift, 2010...
· 10: Fiat Grande Punto,...

Τελευταία 10 άρθρα
· Φέτος τα Χριστούγεννα μένουμε Κατερίνη!
· Inferno -2016
· Smashbox just landed in Hondos Center stores
· Η επετειακή Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας στο Ζάππειο Μέγαρο
· Ρομαντικά και σέξι τα νέα γυναικεία εσώρουχα intimissimi 2017
· Το Job Fair Athens
· «Το πιο όμορφο τανγκό»
· 4o Φεστιβάλ γάλακτος και τυριού
· «Συμμορία των 8» με έντονο άρωμα γυναίκας
· Citroen: Πρεμιέρα για το νέο C3

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
824528920
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
22 - 10 - 2016

Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Συζητήσεις που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και τη μελλοντική σας πορεία σε αυτόν, βγαίνουν σήμερα στο προσκήνιο με εξαιρετικά θετικό τρόπο. Η οργάνωση των στόχων σας είναι το κλειδί της επιτυχίας τους. Στον συναισθηματικό τομέα, με την όψη Ήλιου – Κρόνου σε όψη με τον Ποσειδώνα, αποφύγετε υπερβολές, αλλά και συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα που περιέχουν ένταση και ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Να είστε προσεκτικοί σήμερα σε κάθε σας κίνηση, με γνώμονα τη ρεαλιστική πραγματικότητα και όχι υποκειμενικές και φανταστικές ερμηνείες που θα σας αποσυντονίσουν. Η όψη της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Κρόνο στην αρχή της ημέρας δημιουργεί εντάσεις και μια διάθεση κριτικής. Οι ευκαιρίες που προκύπτουν στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, χρειάζονται απόσταση για να αξιοποιηθούν.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου
Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η σημερινή μέρα σας ζητά να κινηθείτε με τέτοιο τρόπο, ώστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας προκύπτουν στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, χωρίς να χάσετε την ικανότητά σας για αξιολόγηση. Στον προσωπικό τομέα, αποφύγετε επαναλήψεις σχέσεων και καταστάσεων πιστεύοντας πως απλώς μια νέα αρχή θα δώσει και λύση σε παλαιότερα ζητήματα.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου
Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Συζητήσεις και επαφές, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα, φαίνεται πως μπορούν να σας βγάλουν από την πίεση της περιόδου, αρκεί να είστε έτοιμοι να αλλάξετε πορεία. Εστιάστε σε ρεαλιστικούς τρόπους, που θα σας κάνουν πιο ισχυρούς προς το περιβάλλον σας και αποφύγετε τις ανυπόστατες αξιολογήσεις.

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου
Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η Σελήνη απέναντί σας σήμερα από τα μέσα της ημέρας και μετά, σε όψη με τον Ήλιο και τον Κρόνο, σας εφιστά την προσοχή σε συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα. Συζητήσεις στον προσωπικό τομέα, μπορούν να σας κάνουν να χαωθείτε αν τις αντιμετωπίσετε μονόπλευρα. Αποφύγετε τις συναισθηματικές υπερβολές, με τον Άρη να σας ευνοεί από τον Τοξότη, και διαχωρίστε τη φαντασία σας από την πραγματικότητα.

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα
Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Μην πανικοβληθείτε σήμερα, όπως και όλη αυτή την περίοδο που ο κυβερνήτης σας βρίσκεται στο Σκορπιό, από ανατροπές και αλλαγές, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις, αποδεχόμενοι τους αδιέξοδους δρόμους και ακολουθώντας μόνο τους δρόμους που είναι ανοιχτοί. Στον συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα, θα χρειαστεί να γίνουν σημαντικές διευθετήσεις σε θέματα που παρουσιάζονται.

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου
Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η εύνοια της Σελήνης σήμερα από τον Υδροχόο, αλλά και η όψη του Ήλιου με τον Κρόνο, σας κινητοποιούν μέσα από συζητήσεις και επαφές, τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά σας θέματα. Σημαντικές αλλαγές και διαφοροποιήσεις στο συναισθηματικό τομέα, τόσο μέσα σας όσο και σε σχέση με το περιβάλλον σας, βοηθούν στη βελτίωση της διάθεσης, της δικής σας αλλά και όσων σχετίζεστε.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Σοβαρές εξελίξεις διαφαίνονται αυτή την περίοδο στον επαγγελματικό σας τομέα, και η σημερινή μέρα περιέχει γεγονότα που σας δείχνουν πως όλα όσα φαντάζεστε μπορούν σταδιακά να υλοποιηθούν. Επίσης θετικές εξελίξεις σε ζητήματα προσώπων της οικογένειάς σας που σας είχαν αγχώσει το τελευταίο διάστημα, σας δημιουργούν ανακούφιση κι αισιοδοξία.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Ο τρόπος που θα διαλέξετε σήμερα να αντιμετωπίσετε ζητήματα των προσώπων του περιβάλλοντός σας αλλά και κοντινών σας ατόμων, σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις αλλά και να αντιληφθείτε τον τρόπο με τον οποίο θα βγείτε οριστικά από αυτές. Κινηθείτε με απόλυτη σαφήνεια και χωρίς να αφήσετε να αιωρούνται θολά σημεία σε συμφωνίες αλλά και σοβαρές υποθέσεις, συνυπολογίζοντας παγίδες και αρνητικό παρασκήνιο.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Αποφύγετε υπερβολές, με τη σύνοδο του Ήλιου και του κυβερνήτη σας Κρόνου σε όψη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στα Ψάρια, στον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα, και μην αναλωθείτε σε άσκοπες συζητήσεις που μόνο θα σας περιπλέξουν. Η επαναπροσέγγιση σχέσεων, τόσο προσωπικών όσο και με συνεργάτες, καλό είναι να στηριχτεί στην ειλικρίνεια και από τις δύο πλευρές.

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου
Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η δύσκολη όψη της συνόδου του Κρόνου και του Ήλιου με το ζώδιο σας, καθώς και η Σελήνη σε αυτό, σας ζητούν ξεκάθαρες αξιολογήσεις κυρίως όσον αφορά προσωπικές σχέσεις και οικογενειακά ζητήματα. Αποφύγετε να χαωθείτε μέσα από αντιφατικές κινήσεις, προσπαθώντας να βρείτε ισορροπία ανάμεσα σε πρακτικά θέματα και συναισθηματικές ανάγκες.

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Σημαντικές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα τόσο στον επαγγελματικό και οικονομικό όσο και στον προσωπικό τομέα, σας βοηθούν να δείτε την κατάσταση ως έχει αποφεύγοντας να χαωθείτε σε πλάνες, με την όψη του Κρόνου και του Ήλιου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στο ζώδιο σας. Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε επενδύσεις και αγορές κάντε το με ιδιαίτερη προσοχή χωρίς να παραβλέψετε καμία σημαντική παράμετρο.

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ


Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο ’ρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.
Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 4
Σύνολο Μελών: 31,548
Νεότερο μέλος: nsitsanis

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 6,294
Μέλη: 93
Σύνολο: 6,387

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 3,575
Μέλη: 68
Κρυφοί: 2
Σύνολο: 3,643

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Προσθέστε ...
Get our toolbar!


Επιλεγμένα site

Website Μόνο 49 ?
Δημοσίευση ισολογισμών


Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2016-10-21 11:02:34


* 2016-10-20 22:26:03


* 2016-10-20 12:54:25


* 2016-10-20 12:41:19


* 2016-10-19 12:29:57


* 2016-10-19 11:33:36


* 2016-10-18 15:28:57


* 2016-10-17 14:01:36


* 2016-10-15 16:45:34


* 2016-10-14 14:35:07


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Ti προιόντα αγοράζετε πιο συχνά μέσω Internet ;

Υπολογιστές - Κινητά
Βιβλία
Είδη Κατοικίας
Ενδύματα - Υποδήματα
Ρολόγια - Κοσμήματα
Καλλυντικά
Τρόφιμα
Είδη Χόμπυ
Παιχνίδια
Διακοπές - ΤαξίδιαΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 273

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Martin Garrix & Florian Picasso - Make Up Your MinKaterina Stikoudi - Filaxto - Κατερίνα Στικούδη -The Chainsmokers - Love youAvicii ft. Alesso - Come to meJustin Bieber ft. Chris Brown - RideThe Chainsmokers, Jack U ft. Zara Larsson - ForcesΧειμώνιασε Νίκος ΟικονομόπουλοςTaylor Swift - I Need you (New song 2016) UnreleasΓιώργος Παπαδόπουλος - Όλοι Μου Λένε Giorgos PapadNew Best Club Dance Music Mashups Remixes 2016Πληροφορίες:
Video: 2869
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3003325
Ψήφοι: 9256

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...

Διαφημιστείτε Εδώ

Προηγούμενα άρθρα
Παρασκευή, 07 Οκτώβριος
· Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες στο Μέγαρο Μουσικής για 3η χρονιά
Πέμπτη, 06 Οκτώβριος
· FESTIVAL YOGA - ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ - 40 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΑΚΟΕΙΟ
· Οκτώβριος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Τετάρτη, 05 Οκτώβριος
· Δείπνο Ηλιθίων στο Θέατρο Κάππα
Τρίτη, 04 Οκτώβριος
· Το νέο Civic έρχεται στην Ευρώπη στις αρχές του 2017
Δευτέρα, 03 Οκτώβριος
· Το Μουσείο Ηρακλειδών
Κυριακή, 02 Οκτώβριος
· Νέα δράση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Σάββατο, 01 Οκτώβριος
· Ζυθογνωσία 2016
Παρασκευή, 30 Σεπτέμβριος
· BOOKPOINTS: Νοσταλγικοί Ήρωες
Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριος
· Coffee Show 2016: τα πάντα για την τέχνη του καφέ

Παλαιότερα Αρθρα

Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Η τουρκική επιθετικότητα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 21-10-2016 ώρα: 18:55:38

Απροσδόκητη πανωλεθρία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 20-10-2016 ώρα: 22:35:19

Το δίλημμα της Ελλάδος
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 19-10-2016 ώρα: 20:05:24

Αύστηρη προειδοποίηση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 18-10-2016 ώρα: 18:55:25

Η Ελλάδα όμηρος των Τιράνων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 17-10-2016 ώρα: 20:28:57

Νίκη για Ευρώπη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 17-10-2016 ώρα: 20:25:05

Η σκληρότητα της Γερμανίας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 16-10-2016 ώρα: 20:23:12

Υποχώρηση στη Μακεδονία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 16-10-2016 ώρα: 20:02:55

Η ανίερη συμμαχία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 15-10-2016 ώρα: 20:17:42

Η τέχνη στην Ελλάδα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 14-10-2016 ώρα: 21:05:16

Μάτς με παγίδα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 13-10-2016 ώρα: 20:08:16

Μεσογειακή συσπείρωση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 13-10-2016 ώρα: 20:00:06

Η συνεταιρική οικονομία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 12-10-2016 ώρα: 20:20:35

Η μοναχική μάχη της Ελλάδος στα διεθνή φόρα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 11-10-2016 ώρα: 19:14:39

Πολιτική διαμάχη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 10-10-2016 ώρα: 20:10:20

Η νέα αγριάδα των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 09-10-2016 ώρα: 19:55:04

Η στεναχώρια της Ελλάδος
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 08-10-2016 ώρα: 20:26:15

Τα νεώτερα στο κυπριακό
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 07-10-2016 ώρα: 20:31:43

Το πραγματικό ζητούμενο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 06-10-2016 ώρα: 20:38:31

Αξιοπρεπής και σοβαρή ελληνική απάντηση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 05-10-2016 ώρα: 21:51:29


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 31289

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 29397

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 28929

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 26783

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 25679

·  - Fish Money
Προβολές: 23521

·  - Uphill Rush
Προβολές: 23361

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 23210

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 22641

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 22284


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: Ελληνικός Κόσμος - Κέντρο Πολιτισμού
· 2: Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αργυρούπολης.
· 3: Speakt Μεταφράσεις Κειμένων
· 4: Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας - Καϊμακτσαλάν
· 5: Αμυμώνη
· 6: Τα πάντα για το πλέξιμο και το κέντημα σ΄ ένα e-shop
· 7: Λάχανα και Χάχανα
· 8: Εργασία στη Γερμανία
· 9: Sennik on-line
· 10: Γυναικολόγος

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2016 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.22 Δευτερόλεπτα