Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Η κοινότητα των Αντικυθήρων

www.antikythera.gr


www.antikythera.gr

εδρεύει στον Ποταμό, το μεγαλύτερο οικισμό των Αντικυθήρων που είναι και το λιμάνι του νησιού.
Το κοινοτικό γραφείο βρίσκεται στον Ποταμό, αλλά η γραμματεία και το διοικητικό προσωπικό λειτουργούν στα Κύθηρα, στο Καψάλι σε γραφεία που έχουν παραχωρηθεί έτσι ώστε η Κοινότητα Αντικυθήρων να έχει καθημερινή πρόσβαση σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες στις οποίες υπάγεται ή με τις οπόιες έχει άμεση συνεργασία και εδρεύουν στα Κύθηρα. ...


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Δεν υπάρχει σημαντικότερη είδηση μέχρι στιγμής

Ενδιαφέροντα siteΔιαφημιστείτε Εδώ

Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Ο πολύτεκνος

 2: Πως ξεχωρίζουν

 3: Τους πρήξανε !!!!!

 4: Πόντιοι και ύπνος

 5: Γιατί τρελάθηκαν οι αγελάδες ;

 6: Η δασκάλα ρωτάει

 7: Συνομιλία μεταξύ γραμμάτων

 8: Αυπνία

 9: Απορίες

 10: Υποψήφιος σταθμάρχης


Δημοφιλή

 1: Ο Έλληνας και ο Αιγύπτιος

 2: Τα ακουστικά

 3: Οι ξαπλώστρες

 4: κινεζικη tv

 5: Εκεί φτάσαμε ...

 6: Ακούω φωνές

 7: Οικονομία

 8: Ο Τάκης

 9: Η φήμη

 10: ΚΟΤΟΠΟΥΛΙΑΔΑ!

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
PasasStaGianena
PasasStaGianena

Τελευταίες 10 Αγγελίες
· 1: htc one m8 κινητό ...
· 2: ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
· 3: Κέα (Τζιά) Γιαλισκ...
· 4: TRACKENCAR
· 5: ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
· 6: DRUMS ιδιαίτερα μα...
· 7: Adele No II επιζωγ...
· 8: ΚΛΙΜΤ το Δέντρο τη...
· 9: Το φιλί 50Χ70 εκ. ...
· 10: ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΓΚΑΡΣΟΝΙ...

Τελευταία 10 άρθρα
· Η κοινότητα των Αντικυθήρων
· Ενισχύστε τον αγώνα για την έρευνα κατά της άνοιας με ένα παιχνίδι
· Η Coca-Cola Τρία Έψιλον προσκαλεί νέους απόφοιτους
· Καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και εφήβους στη Στέγη
· 10ο μπαζάρ βιβλίου
· Cameres – Οι αναμνήσεις πάντα καίνε
· Renault Clio 2016
· Σύρος - Πρωτεύουσα των κυκλάδων!
· To πρώτο Athens Jewelry Week είναι γεγονός!
· Η Ελευσίνα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
818773513
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
28 - 6 - 2016

Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η Σελήνη και ο Κρόνος είναι απέναντί σας σήμερα, οπότε κινητοποιήστε τον εαυτό σας για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες τόσο σε προσωπικό, όσο και σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, συλλέξτε πληροφορίες, έτσι ώστε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε με επιτυχία όλους τους τομείς της ζωή σας. Φυσικά, μην ξεχάσετε να δώσετε χώρο και στους άλλους να προσφέρουν ή έστω να πουν τη γνώμη τους στα θέματα που σας απασχολούν. Ο Ουρανός από τον Κριό σε όψη με τον Ερμή από τους Λέοντες σας προτρέπει να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας εγωιστικά, γι’ αυτό προσπαθήστε να βρείτε το δίκιο σας λέγοντας αλήθειες και δείχνοντας τις καλές σας προθέσεις.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, η Σελήνη και ο Κρόνος από το ζώδιο του Ζυγού σας προτρέπουν να κάνετε μεθοδικές κινήσεις και να διευθετήσετε θέματα σχέσεων που σας απασχολούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μια καλή ημέρα για την ψυχική σας ανασυγκρότηση, τα εσωτερικά όρια που θέλετε να θέσετε στον εαυτό σας και κατ’ επέκταση στους άλλους. Δείξτε ωριμότητα, μέτρο, πειθαρχία και σοφία και οπωσδήποτε αποφύγετε να εμπλέξετε συναισθηματικά και πρακτικά ζητήματα ή να επιχειρηματολογήσετε με συναισθηματικό τρόπο και ανωριμότητα. Η όψη του Ερμή από το Λέοντα εφιστά την προσοχή στην τάση που θα έχετε να επαναλαμβάνετε τις ίδιες κουβέντες συνέχεια και στις απέραντες συζητήσεις με ανούσιες παρεμβολές.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου
Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Ο Δίας και η Αφροδίτη εξακολουθούν να είναι στο ζώδιό σας και να παίρνετε την ώθηση να εκφραστείτε, να δημιουργείτε και να απολαμβάνετε την ερωτική ατμόσφαιρα που το σύμπαν σας χαρίζει. Η Σελήνη και ο Κρόνος από το Ζυγό συνεργάζονται αρμονικά μόνο αν κατανοήσετε ότι στις σχέσεις που έχετε δημιουργήσει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο είναι απαραίτητο να υπάρχουν ηθικά κριτήρια, ξεκάθαρα όρια, διάθεση για συνεργασία, αλλιώς η διάχυτη συναισθηματική παρόρμηση που τυχόν θα έχετε θα σας οδηγήσει στο να φτιάχνετε παιχνίδια με το μυαλό σας και να δημιουργείτε απατηλά ψευτοδιλήμματα. Αναλάβετε, λοιπόν, σοβαρά τις ευθύνες σας και μην ξεγελαστείτε και ανοιχτείτε σε οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία δεν είναι δομημένη ρεαλιστικά, διότι καραδοκούν κίνδυνοι.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου
Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Με τη Σελήνη και τον Κρόνο από το Ζυγό σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας, η σημερινή μέρα, εσάς τους Καρκίνους, σας φέρνει αντιμέτωπους με τα όρια που χρειάζεται να βάλετε στο συναισθηματικό σας κομμάτι. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω απέναντί σας έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι χρειάζεται να βάλετε ένα τέλος στις παιδικές συμπεριφορές και σε εξαρτησιακές σχέσεις που ως τώρα σας έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο. Διευθετήστε, λοιπόν, τυχόν εκκρεμότητες που έχετε σε θέματα σχέσεων, είτε αυτές είναι σε φιλικό είτε είναι σε επαγγελματικό επίπεδο. Με τη βοήθεια του Ερμή από τους Λέοντες, επικοινωνήστε και μην παρεξηγείτε τα κίνητρα και τις προθέσεις των άλλων με αποτέλεσμα να πληγώνεστε διότι, είτε το θέλετε είτε όχι, η αλήθεια βρίσκεται μπροστά σας.

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου
Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Ο Ερμής στο ζώδιό σας σε όψη με τον Ουρανό από τον Κριό σας βοηθά να στραφείτε στον εαυτό σας και να ψάξετε βαθιά μέσα σας διαστρεβλωμένες περιοχές της συνείδησής σας που χρειάζονται ξεκαθάρισμα. Οι λάθος συναισθηματικές σημασίες που έχετε δώσει σε σχέσεις και συνεργασίες σας έχουν οδηγήσει σε πλάνες και αυταπάτες, με αποτέλεσμα συζητήσεις που θα προκύψουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο να σας ανοίξουν δρόμους να αποκαλύψετε ό,τι σας μπερδεύει. Η όψη της Σελήνης με τον Κρόνο από το Ζυγό θα σας δώσει την ευκαιρία να είστε εγκρατείς και πειθαρχημένοι, ώστε να αντέξετε εσωτερικά το στρες που θα σας προκαλέσουν οι ξαφνικές αλήθειες που θα βγουν στο φως. Φροντίστε να μη λειτουργήσετε παρορμητικά και να μην αναπαράγετε φαύλους κύκλους έντασης και βίας που θα κλείσουν την καρδιά σας.

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα
Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Ο Άρης εξακολουθεί να είναι στο ζώδιό σας και να προκαλεί πρακτικές δυσκολίες και απαιτεί προσπάθεια για να επιλύσετε θέματα εργασιακά και προσωπικά. Ο Δίας και η Αφροδίτη από τους Διδύμους εφιστούν την προσοχή σε ευκαιρίες που είναι παγίδες, στον ερωτικό και οικονομικό τομέα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να επανεξετάσετε με λογική και συναίσθημα τις σημερινές προκλήσεις. Ο Κρόνος εξακολουθεί να είναι στο Ζυγό και να σας δίνει μαθήματα όσον αναφορά σε σχέσεις και συνεργασίες, γι’ αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τυχόν εντάσεις και λεκτικές συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν, γιατί μπορεί να αποβούν μοιραίες και να οδηγηθούν σε ρήξη. Αντιμετωπίστε με υπευθυνότητα και ωριμότητα, με ρεαλισμό και διαύγεια τα άλυτα θέματά σας και πάνω από όλα μην μπερδεύεστε συναισθηματικά.

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου
Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η Σελήνη και ο Κρόνος στο ζώδιό σας κινητοποιούν θέματα σχέσεων και συνεργασιών και ανασυγκροτούν την ψυχή σας, έτσι ώστε να επανεξετάσετε τα όριά σας, να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να διαλευκάνετε ετεροβαρείς στόχους ή πλάνες που έχει φτιάξει το μυαλό σας στον τρόπο που αναζητάτε την εγγύτητα. Ενδεχομένως να βγουν αλήθειες στην επιφάνεια σε θέματα σχέτισης των γονιών σας και σε μοτίβα συμπεριφορών που έχετε υιοθετήσει και σας δυσκολεύουν να προχωρήσετε μπροστά. Μείνετε εστιασμένοι στο τώρα, αναλύστε μέσα σας τα γεγονότα που σας μπλοκάρουν συναισθηματικά και δώστε χώρο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα να εκφράσουν τα θέλω τους. Ίσως τα αδύναμα σημεία που θα σας δείξουν οι άλλοι ότι έχετε είναι το κλειδί για να τα αξιοποιήσετε και να οδηγηθείτε, ως προς την αναζήτηση του πραγματικού σας εαυτού. Άλλωστε, το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο έρχεται να δείξει το κατά πόσο η καρδιά σας είναι ανοιχτή για να δεχτείτε την αγάπη μέσα σας.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Ο Ήλιος από τον Καρκίνο, η Σελήνη και ο Κρόνος από το Ζυγό εστιάζουν σε θέματα της ψυχής σας και στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τον πόνο σας, τη χαρά σας, τα συναισθήματά σας γενικότερα. Αναρωτηθήκατε ποτέ αν οι παλιές σας συνήθειες και τακτικές σας έχουν οδηγήσει σε μονοπάτια ευτυχίας; Σήμερα, πάντως, σας δίνεται μια ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε αν η εσωστρέφεια σας, το κλείσιμο της καρδιά σας, η μυστικοπάθεια σας είναι κάτι που στο τώρα σας ταιριάζει. Με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον Ερμή από το Λέοντα, δομήστε σε βάθος και εκ νέου νεκρές τακτικές, ερευνήστε σε βάθος την πραγματικότητα, συζητήστε μέσα από ένα υποκειμενικό φίλτρο με αγαπημένα άτομα σε προσωπικό και επαγγελματικό τομέα, οργανώνοντας διαδικασίες μέσα σας, έτσι ώστε να βάλετε σε τάξη εκκρεμότητες παντός φύσεως.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η Αφροδίτη και ο Δίας απέναντί σας χαρίζουν απολαύσεις, έρωτες, άνεση σε όλους τους τομείς σας και σας κάνουν να βλέπετε από μια αισιόδοξη πλευρά τα πράγματα. Ίσως, όμως, τα γεγονότα να μην είναι όπως ακριβώς φαίνονται και το λέω αυτό διότι το στοιχείο της υπερβολής, της σπατάλης σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο, μπορεί να σας οδηγήσει σε ανήθικες και ανεύθυνες συμπεριφορές. Ο Κρόνος και η Σελήνη από το Ζυγό σε συνδυασμό με τον Άρη από την Παρθένο σας κινητοποιούν να δομήσετε την ψυχή σας και να οργανώσετε με ελεύθερη βούληση τα θέλω σας, ώστε να καταφέρετε να βάλετε εσωτερικά όρια στον εαυτό σας και στους γύρω σας. Η θέση του Ποσειδώνα και του Χείρωνα από τους Ιχθύς και του Ουρανού από τον Κριό θα σας προτρέψουν να σβήσετε τις πλάνες από το μυαλό σας, αρκεί να λειτουργείτε με γνώμονα την αλήθεια του σήμερα.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Ο Ήλιος στον Καρκίνο και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας κινητοποιούν, για άλλη μια φορά, να δομήσετε την ψυχή σας με δύναμη αγάπης, έτσι ώστε άμεσα να μπορέσετε να τη διοχετεύσετε στο περιβάλλον σας. Παράλληλα, ο κυβερνήτης σας Κρόνος και η Σελήνη από το Ζυγό σας προτρέπουν να διευθετήσετε όλες τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει στον προσωπικό, στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με ευθύνες που πρέπει άμεσα να διευθετήσετε. Δώστε χώρο στους άλλους να εκφραστούν και ξεκινήστε να επικοινωνείτε από τη θέση του «εγώ», ώστε να μη ρίχνετε τα βάρη στους άλλους, αλλά στον εαυτό σας και στον τρόπο που «στήνετε» τις καταστάσεις στην ζωή σας.

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου
Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Ο Ερμής απέναντί σας και η Σελήνη-Κρόνος από το Ζυγό σε ευνοϊκή όψη σας προτρέπουν να μπείτε σε συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και να διαλευκάνετε αντικειμενικά τα λάθη ή τις παραλήψεις σας. Μια καλή μέρα να δώσετε χώρο στο εγώ σας να εκφραστεί αλλά όχι με αλαζονικό τρόπο, καθώς σκοπός σας είναι να σχετιστείτε ξεκάθαρα με το τι θέλετε ή αντέχετε τελικά να δώσετε και να πάρετε. Ιδιαίτερη προσοχή να δείξετε στην τάση σας σήμερα να μη συμμερίζεστε τις απόψεις των άλλων και στον υπέρμετρο συναισθηματισμό σας, ο οποίος σας απομακρύνει από την πραγματικότητα.

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Οι αλήθειες τελικά πονάνε ή απλά σας βγάζουν από τις πλάνες που έχει δημιουργήσει το μυαλό σας; Κανείς δεν έπαθε κάτι όταν βίωσε τον πόνο του, αντιθέτως, ωρίμασε και μπήκε στο δρόμο της ενηλικίωσης. Ήρθε η ώρα να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, να διαφοροποιηθείτε από τα θέλω των άλλων και να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας τι είναι αυτό που σας γεμίζει τελικά. Οι ανθρώπινες σχέσεις σας να εκκρεμούν ή να γειώνετε αυτά που σκέφτεστε και τα συζητάτε με τους άλλους; Ενδεχομένως πολλοί να είναι αυτοί που θα απομακρυνθούν από τη ζωή σας, αλλά σίγουρα με αυτούς που θα μείνουν θα αξίζει να χτίσετε μαζί τους κάτι στέρεο, μακροχρόνιο, καλοσυνάτο. Αν μπερδεύεστε στα ψευτοδιλήμματα που δημιουργείτε μόνοι σας, ακολουθήστε την παραδοσιακή τακτική, μιας και ο Ποσειδώνας και ο Χείρωνας βρίσκονται στο ζώδιό σας. Ποια είναι αυτή; Ό,τι και αν αποφασίζετε θα έχει γνώμονα την αγάπη και το δυνάμωμα του εαυτού σας, έτσι στο περιβάλλον σας θα αντανακλάτε το ίδιο!

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ


Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο ’ρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.
Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 1
Μέλη σε αναμονή: 1
Σύνολο Μελών: 31,467
Νεότερο μέλος: babaco

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 6,294
Μέλη: 93
Σύνολο: 6,387

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 3,410
Μέλη: 55
Κρυφοί: 1
Σύνολο: 3,465

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Προσθέστε ...
Get our toolbar!


Επιλεγμένα site

Website Μόνο 49 ?
Δημοσίευση ισολογισμών


Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2016-06-28 14:02:53


* 2016-06-28 13:56:39


* 2016-06-28 13:55:59


* 2016-06-28 09:41:45


* 2016-06-27 12:22:51


* 2016-06-27 12:04:45


* 2016-06-27 11:56:33


* 2016-06-27 11:56:04


* 2016-06-27 11:40:45


* 2016-06-26 10:10:22


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Ti προιόντα αγοράζετε πιο συχνά μέσω Internet ;

Υπολογιστές - Κινητά
Βιβλία
Είδη Κατοικίας
Ενδύματα - Υποδήματα
Ρολόγια - Κοσμήματα
Καλλυντικά
Τρόφιμα
Είδη Χόμπυ
Παιχνίδια
Διακοπές - ΤαξίδιαΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 254

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Ηλίας Βρεττός - Μια ΙστορίαMEΛISSES - Πιο ΔυνατάΚΥΡΙΑΚΟΣ ΡΕΛΛΗΣ - ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣRelax Chillout Music Summer 2016Η αγάπη τα χει ΌλαINNA - HeavenGREECE SUMMER ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 - SUMMER NEVER ENDSΚατερίνα Λιόλιου - Αυτή Τη ΦοράNew Best Club Dance Summer House Music Megamix 201Dance Summer HITS 2016 Beach Party MusicΠληροφορίες:
Video: 2769
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 2970635
Ψήφοι: 9240

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...

Διαφημιστείτε Εδώ

Προηγούμενα άρθρα
Κυριακή, 12 Ιούνιος
· Drink Pink: τα ροζέ κρασιά είναι μόδα και απόλαυση
Σάββατο, 11 Ιούνιος
· Εκδήλωση Globaltraining και ACCA με διεθνή «αέρα»
Παρασκευή, 10 Ιούνιος
· Darphin Stimulskin Plus Serumask
Πέμπτη, 09 Ιούνιος
· Το άγχος δείχνει προτίμηση στις γυναίκες
Τετάρτη, 08 Ιούνιος
· Νέα γενιά συμβολαίων W από την WIND
Τρίτη, 07 Ιούνιος
· Το νέο Peugeot 3008
Δευτέρα, 06 Ιούνιος
· Εθελοντές Δασοπυροπροστασίας Αττικής (Ε.ΔΑΣ.Α.)
Κυριακή, 05 Ιούνιος
· Μερικές συντομεύσεις για τον υπολογιστή σας
Παρασκευή, 03 Ιούνιος
· Η νέα συλλογή της Essence Lights of Orient έφθασε
Τετάρτη, 01 Ιούνιος
· 1ο Διεθνές Συνέδριο “Europe in Discourse: Identity, Diversity, BordersR

Παλαιότερα Αρθρα

Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Η περιπλάνηση των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 27-06-2016 ώρα: 20:25:11

Αξιόλογος αλτρουιστής
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 26-06-2016 ώρα: 19:39:37

Η αποτυχία στο κυπριακό
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 26-06-2016 ώρα: 19:16:04

Το φιλόδοξο όνειρο του ΣΥΡΙΖΑ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 24-06-2016 ώρα: 19:35:13

Κατάπαυση πυρός στη Κολομβία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 23-06-2016 ώρα: 20:19:45

Κεφάλαια του ΠΑΟΚ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 22-06-2016 ώρα: 20:59:33

Η συνέχιση της Αλβανικής προκλητικότητας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 21-06-2016 ώρα: 20:52:25

Η επαναφορά των κακώσεων στην οικονομία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 20-06-2016 ώρα: 20:15:02

Αμηχανία στα Σκόπια
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 19-06-2016 ώρα: 19:52:30

Ξεχασμένη συνήθεια
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 18-06-2016 ώρα: 20:36:30

Κεκόπορτα στην Αθήνα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 17-06-2016 ώρα: 19:57:53

Το σκληρό πρόσωπο του ΔΝΤ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 16-06-2016 ώρα: 19:37:44

`Οχι βιασύνες
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 16-06-2016 ώρα: 19:36:32

Το ξέχεσμα της Ευρώπης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 15-06-2016 ώρα: 20:13:09

Η έξαρση της σχολικής βίας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Εκπαίδευση στις: 14-06-2016 ώρα: 20:55:07

Μικρή ελληνική νίκη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 13-06-2016 ώρα: 20:45:24

Η τραγωδία αρκετών νέων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 12-06-2016 ώρα: 20:10:59

Η τουρκική αδικία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 11-06-2016 ώρα: 20:52:39

Αναγκαία διευθέτηση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 10-06-2016 ώρα: 19:47:28

Το πρόβλημα των μεσογειακών χώρων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 09-06-2016 ώρα: 19:48:47


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 31065

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 29122

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 28626

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 26574

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 25475

·  - Fish Money
Προβολές: 23282

·  - Uphill Rush
Προβολές: 23153

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 23012

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 22421

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 22089


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: Super-baby Βρεφικά & Παιδικά είδη
· 2: Polis Aggelia Ηλεκτρονική εφημερίδα μικρών αγγελιών
· 3: Ανακαίνιση Σπιτιού - ΟΙΚΟΔΕΣΜΟΣ
· 4: Pigogo.gr
· 5: Ασφάλειες Σιμιντζής
· 6: Chatters - Greek Chat
· 7: Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας
· 8: Κοινότητα Αντικυθήρων
· 9: easywash - Επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων
· 10: Χριστουγεννιάτικα είδη, αποκριάτικα, εποχιακά είδη

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2016 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.20 Δευτερόλεπτα