Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων- Φοίβου Ανωγειανάκη

www.instruments-museum.gr


www.instruments-museum.gr

Το Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη-Κέντρο Εθνομουσικολογίας εγκαινιάστηκε στις 6 Ιουνίου του 1991 και είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου εποπτευόμενο από το Υπουργείο Πολιτισμού ...


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Η πιο δημοφιλής είδηση της ημέρας είναι

ΔΙΑ: Ομαδική έκθεση στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Ενδιαφέροντα siteΔιαφημιστείτε Εδώ

Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Το πνίξιμο του μωρού

 2: Τι μας λεν τα άστρα

 3: Καμμία ομοιότητα

 4: Το γιαούρτι και ο Τοτός

 5: Σιγά το πράγμα

 6: ΔΙΨΑΕΙ ΠΟΛΥ

 7: Η ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ

 8: Το απέναντι πεζοδρόμιο

 9: Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ

 10: ΝΗΣΤΙΚΟΙ


Δημοφιλή

 1: Απατημένοι και οι δυο

 2: Το απαρέμφατο

 3: Έχει κανείς μαύρο σκύλο;

 4: Νομίζεις!

 5: Με ποδήλατο ...

 6: Πειραματικό χάπι

 7: Ο γάτος

 8: λαστιχα...

 9: Ένας τυπος καθοταν σε ενα μπαρ...

 10: Πόντιοι

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
kostas65
kostas65

Τελευταίες 10 Αγγελίες
· 1: ΖΕΥΓΑΡΙ
· 2: Diamantin Γνωριμίε...
· 3: ARCTIUM (ΑΘΗΝΑ - Κ...
· 4: ARCTIUM (ΥΓΕΙΑ - Ε...
· 5: GloballShare
· 6: αστρολογια
· 7: Πρόσβαση και διαφή...
· 8: Εργασία μέσω διαδι...
· 9: ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΠ...
· 10: Προσφορά συντήρηση...

Τελευταία 10 άρθρα
· ΔΙΑ: Ομαδική έκθεση στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο
· Εγγραφές για τα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ιλίου
· Η EXPERT στο πλευρό των φοιτητών
· Wood Sage & Sea Salt
· Ένα εργοστάσιο γεμάτο… σοκολάτα στη Θεσσαλονίκη
· H νέα Mercedes AMG GT
· Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων- Φοίβου Ανωγειανάκη
· Ρομαντικά εσώρουχα με την υπογραφή της Ρόζι Χάντινγκτον
· NFC Micropayments της Hotech στο «Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι 2014»
· H Rihanna για το γερμανικό περιοδικό «TUSH»

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
768747175
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
20 - 9 - 2014

Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Με τη Σελήνη σε έντονες όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα στον οικογενειακό τομέα θα φανούν πολύ αποδοτικά αν εστιάσετε στις αλλαγές που χρειάζεται να συμβούν. Θέματα που εκκρεμούν καιρό στον συναισθηματικό τομέα, καλό είναι να αντιμετωπιστούν με καθαρότητα, αυθεντικότητα και αλήθεια.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο θα χρειαστεί να διευθετήσετε ευνοείται αρκετά σήμερα. Παρόλα αυτά, με τον Άρη σε δύσκολη όψη, αποφύγετε παρακινδυνευμένες κινήσεις και μην παρασυρθείτε σε παρορμητικές κινήσεις, όσο έντονος και αν είναι ο ενθουσιασμός σας. Συναισθηματικά, αξιοποιήστε την εύνοια του Δία και δώστε περισσότερο χώρο στις ανάγκες της σχέσης σας.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου
Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η όψη Κρόνου - Αφροδίτης και οι έντονες όψεις της Σελήνης δείχνουν σημαντικές επαναξιολογήσεις σήμερα, τόσο στον συναισθηματικό όσο και στον προσωπικό και επαγγελματικό σας τομέα. Η περίοδος ευνοεί περισσότερο την επαναξιολόγηση καταστάσεων και γεγονότων του παρελθόντος, την αποσαφήνιση θολών σημείων και την ανατροπή χαοτικών επιλογών.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου
Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Αποφύγετε σήμερα εντάσεις και ανταγωνισμούς στο κοινωνικό αλλά και οικογενειακό σας περιβάλλον, με θέμα το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Υποστηρίξτε τον εαυτό σας με ψυχραιμία και ωριμότητα και διαχωρίστε την θέση σας από καταστάσεις και συμπεριφορές που διαιωνίζουν φαύλους κύκλους ανασφάλειας και χωριστότητας.

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου
Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Με τον Άρη από σήμερα στο ζώδιό σας, μη βιαστείτε να μπείτε σε κλίμα αντιπαράθεσης και διαφωνίας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Χειριστείτε προσεκτικά την όποια ένταση προκύψει. Στον προσωπικό τομέα, αποφύγετε επαναλήψεις σχέσεων και καταστάσεων πιστεύοντας πως απλώς μια νέα αρχή θα δώσει λύση και σε παλαιότερα ζητήματα.

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα
Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Η όψη του Ερμή με τον Ήλιο, αναδεικνύει σήμερα μέσα σας σκέψεις και κατανοήσεις που περιέχουν αλλαγές και μια διαφορετική αντιμετώπιση, τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά θέματα. Αξιοποιήστε την δυναμική του Δία και στραφείτε προς καινούριες συνειδητοποιήσεις, χωρίς αναστολές και φόβους.

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου
Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Σημαντικές διευθετήσεις, τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και σε συμβόλαια, δάνεια, υπηρεσίες και νομικές διαδικασίες περιέχει η σημερινή ημέρα. Κινηθείτε με οργάνωση και ακρίβεια και με την ίδια λογική χειριστείτε οικογενειακές υποθέσεις αλλά και επαγγελματικά ζητήματα. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Κρόνου στο ζώδιό σας, φέρνει δίπλα σας άτομα που σας στηρίζουν και σας βοηθούν να είστε ξεκάθαροι.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Η όψη της Σελήνης ευνοεί σήμερα συζητήσεις, επαφές αλλά και δημιουργικά ξεκαθαρίσματα με στενά σας πρόσωπα. Αυτή την περίοδο με τη θετική επιρροή του Δία απέναντι στο ζώδιό σας, το ζητούμενο σε κάθε σας δραστηριότητα είναι να επαναπροσδιοριστούν οι ισορροπίες αλλά και να επαναδομηθούν οι σχέσεις σας σε πλαίσιο συνεργασίας και ειλικρίνειας.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Ισχυρές και έντονες αποκαλύψεις φέρνει στο προσκήνιο η σημερινή μέρα, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Γεγονότα που βγαίνουν στο προσκήνιο αυτή την περίοδο σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε θολά σημεία σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και θέματα υγείας. Αξιοποιήστε τη δυναμική του Κρόνου, ισχυροποιώντας τη θέση σας.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης θέτουν σήμερα ξεκάθαρα ζητήματα ισορροπίας σε σχέσεις και συνεργασίες. Η καθαρότητα των ρόλων και η εξυγίανσή τους είναι ο μόνος τρόπος να αναχαιτιστούν και να λήξουν σταδιακά εντάσεις και ανατροπές. Αποφύγετε επικριτικές και υποτιμητικές συμπεριφορές στον συναισθηματικό τομέα.

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου
Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Ο Ουρανός σε όψη με τη Σελήνη, μαρτυρούν σήμερα έντονη φόρτιση και ξαφνικές ανατροπές στον προσωπικό, οικογενειακό αλλά και στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, που πρέπει να αντιμετωπιστούν με ωριμότητα και μέτρο. Θέματα που καθυστερούν ή δεν λύνονται σας ζητούν, με την εύνοια της Αφροδίτης, σημαντικές αλλαγές πλεύσης σε συνδυασμό με καίριες κινήσεις ακριβείας.

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Η όψη Σελήνης – Ουρανού - Πλούτωνα, σας βοηθά σήμερα να κάνετε πιο ουσιαστικές αξιολογήσεις, κυρίως στον τομέα των σχέσεων. Μια νέα πορεία πραγμάτων ξεκινά για σας αυτή την περίοδο και καλό είναι να τη φορτίσετε με όση θετική ενέργεια διαθέτετε αλλά και ρεαλιστικές κινήσεις, αφήνοντας πίσω σας τις επώδυνες επιλογές.

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ


Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο ’ρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.
Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 1
Σύνολο Μελών: 30,942
Νεότερο μέλος: vliafou

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 6,294
Μέλη: 93
Σύνολο: 6,387

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 241
Μέλη: 50
Σύνολο: 291

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Προσθέστε ...
Get our toolbar!


Επιλεγμένα site

Website Μόνο 49 €
Δημοσίευση ισολογισμών


Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2014-09-19 22:30:02


* 2014-09-19 22:27:57


* 2014-09-19 22:27:10


* 2014-09-18 21:52:48


* 2014-09-18 14:30:48


* 2014-09-17 14:12:07


* 2014-09-17 12:45:20


* 2014-09-17 11:29:41


* 2014-09-17 08:28:49


* 2014-09-17 08:10:03


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Ti προιόντα αγοράζετε πιο συχνά μέσω Internet ;

Υπολογιστές - Κινητά
Βιβλία
Είδη Κατοικίας
Ενδύματα - Υποδήματα
Ρολόγια - Κοσμήματα
Καλλυντικά
Τρόφιμα
Είδη Χόμπυ
Παιχνίδια
Διακοπές - ΤαξίδιαΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 96

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Ποιος - Στέλιος ΡόκκοςΣτέλιος Ρόκκος - ΖώΚώστας Καραφώτης - Θέλω τα μάτια της να τα ξεχάσωΦοβάσαι να αφεθείς-Λευτέρης ΚανέλλοςΦοβάμαι - Στέλιος ΡόκκοςΔεν Περίμενες - Στέλιος ΡόκκοςΝΑ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ - ΦΑΝΗ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥΠαυλίνα Βουλγαράκη - ΕδώSakis Rouvas - Σε πεθύμησαΓιώργος Σαμπάνης - Ποιον ΑγαπάςΠληροφορίες:
Video: 2253
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 2776692
Ψήφοι: 8865

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...

Διαφημιστείτε Εδώ

Προηγούμενα άρθρα
Τρίτη, 09 Σεπτέμβριος
· Tα φθινοπωρινά χρώματα στο μακιγιάζ
Δευτέρα, 08 Σεπτέμβριος
· Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες
· Συνεχίζει την δυναμική της πορεία η Nubis
Κυριακή, 07 Σεπτέμβριος
· Οι ακριβότερες μεταγραφές της φετινής σεζόν
Σάββατο, 06 Σεπτέμβριος
· Το «Τρελόσπιτο» ανεβαίνει στο θέατρο ΠΚ
Παρασκευή, 05 Σεπτέμβριος
· 12 τρόποι για να καταπολεμήσετε την κατάθλιψη του φθινοπώρου
· Νέο Suzuki Vitara με οικονομικούς κινητήρες
Πέμπτη, 04 Σεπτέμβριος
· Οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί της τηλεόρασης
Τετάρτη, 03 Σεπτέμβριος
· Άμα λάχει στης Νεφέλης
· Φεστιβάλ νέας ελληνικής ψυχεδελικής μουσικής στο Ρομάντσο

Παλαιότερα Αρθρα

Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Σούπερ ΠΑΟΚ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 19-09-2014 ώρα: 19:21:18

Η κόντρα για το έλειμμα στον ΟΑΕΕ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 19-09-2014 ώρα: 19:14:05

Ελληνική πολιτική παρουσία στον Καναδά
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 18-09-2014 ώρα: 19:03:43

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ (ΙΡΑΝ)
Τελευταίο μήνυμα από DimitrisTab στο Forum Ταξίδια - Διακοπές στις: 17-09-2014 ώρα: 23:34:52

Κρίσιμο δίλημμα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 17-09-2014 ώρα: 20:14:47

Η αγωνία του αλβανικού κράτους
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 16-09-2014 ώρα: 19:30:57

`Εξυπνο στήσιμο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 15-09-2014 ώρα: 20:41:53

Το κολατσιό από το κυλικείο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 14-09-2014 ώρα: 14:26:47

Αιφνίδια επίθεση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 13-09-2014 ώρα: 14:48:30

Η ανατομία του ΕΝΦΙΑ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 12-09-2014 ώρα: 19:55:24

`Ιντριγκα γύρω από την ανεξαρτησία της Σκωτίας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 11-09-2014 ώρα: 19:57:44

Η ψήφιση ενός αμφιλεγόμενου νομοσχεδίου
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 10-09-2014 ώρα: 19:48:12

Μηδενική αντίδραση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 09-09-2014 ώρα: 18:59:32

Η μάχη των ελληνικών δημοσιονομικών
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικογένεια στις: 08-09-2014 ώρα: 20:33:12

Ευτυχώς λάθος
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 07-09-2014 ώρα: 14:21:34

`Αγρια ημέρα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 06-09-2014 ώρα: 19:49:49

Τουρκική λεία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 05-09-2014 ώρα: 19:59:31

Κάποιες παραδοσιακές συνήθειες
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικογένεια στις: 04-09-2014 ώρα: 19:09:15

Αλβανικές απειλές
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 03-09-2014 ώρα: 20:14:58

Τα νάζια του Αθανασιάδη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 03-09-2014 ώρα: 20:14:11


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 27829

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 26023

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 24969

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 23037

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 21087

·  - Fish Money
Προβολές: 20723

·  - Uphill Rush
Προβολές: 20722

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 20410

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 19913

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 19441


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος
· 2: Spider | μεταφορές μετακομίσεις
· 3: Catering για πάρτυ και δεξιώσεις
· 4: Μιχάλης Μαργέλλος - Records Producer & Events Manager
· 5: Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών
· 6: orthomiras
· 7: Dogworld.gr - Δύο Κόσμοι, ένας σύνδεσμος
· 8: Beauty Home Clinic
· 9: Tolo Hotel
· 10: πετ σοπ

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2014 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.14 Δευτερόλεπτα