Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

www.meteoramuseum.gr


meteoramuseum.gr

Το Μουσείο μας βρίσκεται στην Καλαμπάκα, πολύ κοντά στην πόλη των Τρικάλων, στην Θεσσαλία.
Ένα από τα σημαντικότερα Μοναστηριακά συμπλέγματα της χώρας, τα Μετέωρα, βρίσκονται στην περιοχή ...


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Η πιο δημοφιλής είδηση της ημέρας είναι

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

Ενδιαφέροντα siteΔιαφημιστείτε Εδώ

Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Διαπραγματεύσεις

 2: Αρειανός vs Πειραιώτης

 3: Τι κάνει ένας νεαρός με το σπρέι του στην εκκλησία ;

 4: Tο κινητό

 5: όταν μεγαλώσεις

 6: Η παρθένα στο αεροπλάνο

 7: Κάτι άκουγε

 8: Ιατρικές οδηγίες

 9: Το κάγκελο

 10: Φορολογία


Δημοφιλή

 1: Τα άλογα ...

 2: Σαν σταρ είσαι

 3: Έρχεται

 4: Εξυπνη λύση

 5: Είπα όχι

 6: Το κινητό ...

 7: Τα καινούργια ρούχα

 8: Το κουκούτσι ...

 9: Συσκέπτεται

 10: Πνιγμένος στη δουλειά

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
georgets
georgets

Τελευταίες 10 Αγγελίες
· 1: ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜ...
· 2: ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
· 3: Γυναικεία χειροποί...
· 4: ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΕΣ
· 5: Αξιόπιστη κατασκευ...
· 6: ΚΑΝΑΠΕΣ-ΚΡΕΒΒΑΤΙ
· 7: ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣΙΦ ΚΑΙ ...
· 8: Γραφεια Γνωριμιων ...
· 9: Γραφεια Γνωριμιων ...
· 10: Γραφεια Γνωριμιων ...

Τελευταία 10 άρθρα
· Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών
· 3ος ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΦΙΛΙΑΣ BEST BUDDIES
· Στο θέατρο Βράχων του Βύρωνα το 1ο Φεστιβάλ Μπύρας
· Ξεκινά το διεθνές φεστιβάλ Blues for Peace
· Garnier Botanic Therapy
· 21η Έκθεση Εκκλησιαστικής Τέχνης «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»
· «Διακοπές στην πόλη μου» και φέτος στον Κορυδαλλό
· Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) ACTION PLUS
· Novartis «Προορισμός: Μια καλύτερη Ζωή. Σκέψου θετικά!»
· Διεθνές Gala, αποσπάσματα μπαλέτου

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
816590554
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
30 - 5 - 2016

Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Με τον Ουρανό στο ζώδιο σας και τον κυβερνήτη σας Άρη από την Παρθένο μαζί με τη Σελήνη, η ημέρα φορτίζεται έντονα από ισχυρές αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα που αφορούν κυρίως σε θέματα σχέσεων και επαγγελματικά. Με τον κυβερνήτη σας να έχει συμμετοχή στην έκλειψη την προηγούμενη Κυριακή με τον Ποσειδώνα από τα Ψάρια, αποφύγετε να εμπλακείτε σε χαοτικές καταστάσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, διαφοροποιώντας τη θέση σας και παίρνοντας τις απαραίτητες αποστάσεις, κλείνοντας οριστικά φαύλους κύκλους.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Η όψη της κυβερνήτιδάς σας της Αφροδίτης ανάδρομης από το Δίδυμο με τον ανάδρομο Κρόνο από το Ζυγό, σας δείχνει πως είναι η ώρα να εντοπίσετε που έχετε κάνει λάθος επιλογές σε σημαντικές υποθέσεις στον τομέα των σχέσεων αλλά και των οικονομικών. Είναι καλό να καταλάβετε τώρα, ότι τέτοια παιχνίδια που στήνετε μόνοι σας, γίνονται μόνο και μόνο για να έχετε ενοχές και τιμωρείτε τον εαυτό σας. Με τη Σελήνη να κάνει καλή όψη με το Δία στο ζώδιο σας, αποφύγετε τις συναισθηματικές υπερβολές και χαρίστε στον εαυτό σας θετική ανταπόκριση και αποδοχή στις επιθυμίες σας, αλλά και ασφάλεια και υποστήριξη.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου
Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Με τη Σελήνη σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας, αλλά και τον Ήλιο και τον Ερμή σε όψη συνόδου στο ζώδιο σας0, επιδιώξτε σήμερα να ξεκαθαρίσετε, κυρίως μέσα σας, φορτισμένες συναισθηματικές καταστάσεις που σας περιπλέκουν και σας γεμίζουν με σκέψεις, διλλήματα και φόβους. Η επήρεια της έκλειψης Ηλίου την προηγούμενη Κυριακή είναι ακόμα ισχυρή, για αυτό το λόγο είναι απαραίτητο αυτή την περίοδο να οργανώσετε εκ νέου τους στόχους σας στον επαγγελματικό τομέα με καθαρότητα και διαύγεια, αλλά και να ομαλοποιήσετε σχέσεις που έχετε φορτίσει αρνητικά.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου
Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Με την κυβερνήτιδα σας Σελήνη από την Παρθένο σε ευνοϊκή όψη με το Δία από τον Ταύρο και το ζώδιο σας, η πρόκληση της ημέρας είναι να μην ξοδευτείτε υλικά και συναισθηματικά προσπαθώντας να καλύψετε ποσοτικά «μαύρες τρύπες» σε θέματα σχέσεων, επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Ο δρόμος προς την ελευθερία σας θα ανοίξει μόνο όταν αναλάβετε την ευθύνη να δείτε την αλήθεια όπως έχει. Βρείτε το σθένος αυτή την αλήθεια να την κοινοποιήσετε στους γύρω σας.

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου
Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Με τον κυβερνήτη σας Ήλιο να κάνει ευνοϊκή όψη με το ζώδιο σας αλλά και τον Ουρανό από τον Κριό, η ώρα για σημαντικά ξεκαθαρίσματα που βγάζουν την αλήθεια στο φως και σας αποφορτίζουν από πιέσεις, που σας ασκούν εδώ και καιρό ανώριμες επιλογές και καταστάσεις, έφτασε. Με την ανάδρομη Αφροδίτη να κάνει όψη με τον ανάδρομο Κρόνο από το Ζυγό και θετική με το ζώδιο σας, είναι καλό αυτή την περίοδο να δείτε σε ποιες περιπτώσεις οι ίδιοι αποκλείσατε με τη συμπεριφορά σας κάθε ελπίδα σχέτισης, χαράς και απόλαυσης, διώχνοντας τους άλλους από κοντά σας, και μαζί με αυτούς τη χαρά και την αγάπη. Η εύνοια θετικών προσώπων είναι στο πλευρό σας και στο χέρι σας είναι να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς. Στοχεύστε στην ενδυνάμωση του εαυτού σας, αναλαμβάνοντας μόνο τις ευθύνες που σας αναλογούν.

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα
Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Ασαφείς και μπερδεμένες καταστάσεις, που ξεκίνησαν από την προηγούμενη Κυριακή με την έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους, βγαίνουν και πάλι στο προσκήνιο. Η παρουσία του Άρη και της Σελήνης στο ζώδιο σας σε όψη με το Δία από τον Ταύρο, σας περιπλέκουν εσωτερικά, δημιουργώντας ισχυρές αντιθέσεις ανάμεσα στα συναισθήματα σας και την πραγματικότητα. Είναι καλό να μην μπείτε σε υπερβολές και δράσετε υπερσυναισθηματικά στην προσπάθεια σας να διορθώσετε καταστάσεις που σας απορροφούν ενέργεια είτε υλική είτε συναισθηματική. Αναλογιστείτε απλά αν πολλά από αυτά που φαντάζεστε είναι αυτή τη στιγμή ανέφικτο να πραγματοποιηθούν.

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου
Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως αυτή την περίοδο και αφορούν θέματα σχέσεων, από τη μια ενδέχεται να σας σοκάρουν, από την άλλη όμως σας βοηθούν να κάνετε μια πιο ρεαλιστική εκτίμηση της πραγματικότητας. Με τον Ήλιο και τον Ερμή από τους φιλικούς σας Διδύμους, τον Ουρανό απέναντι σας, αλλά και την κυβερνήτιδα σας ανάδρομη να κάνει όψη με τον ανάδρομο Κρόνο στο ζώδιο σας, σας ωθούν προς αυτή την κατεύθυνση, με στόχο να εντοπιστούν εκκρεμότητες του παρελθόντος, να ειπωθούν σημαντικές αλήθειες και να παραμεριστούν ασάφειες και πλάνες.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Η απόφαση σας να αφήσετε πίσω σας δυσλειτουργικές καταστάσεις που σας κοστίζουν χωρίς να αποδίδουν, είναι αυτό στο οποίο χρειάζεται να εστιάσετε αυτή την περίοδο. Μη βιαστείτε να κάνετε κινήσεις κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση και δώστε αρκετό χρόνο στον εαυτό σας να συμβουλευτεί σημαντικά πρόσωπα που είναι σε θέση να σας διαφωτίσουν και να σας βοηθήσουν να οργανώσετε καλύτερα τους στόχους σας. Με τη Σελήνη να κάνει όψη με το Δία από τον Ταύρο απέναντι σας, αποφύγετε τις συναισθηματικές υπερβολές και χαρίστε στον εαυτό σας θετική ανταπόκριση και αποδοχή των επιθυμιών σας, ασφάλεια και στήριξη.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Στοιχεία που βλέπουν το φως της πραγματικότητας με τον Ήλιο και τον Ερμή απέναντι σας από το Δίδυμο, αλλά και την ευνοϊκή όψη του Ουρανού από το φιλικό σας Κριό, σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε ασάφειες και μπερδεμένες καταστάσεις που σας είχαν αποσυντονίσει το προηγούμενο διάστημα και που εντάθηκαν με την έκλειψη Ηλίου την προηγούμενη Κυριακή στους Διδύμους. Παρόλα αυτά, με τη Σελήνη σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας και όψη με τον Κυβερνήτη σας Δία, θα χρειαστεί να μετρήσετε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις σας - κυρίως στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα - και να αποφύγετε να προβείτε σε καίριες κινήσεις, πριν να έχετε ελέγξει διεξοδικά κάθε πιθανή παράμετρο, γιατί είναι πολύ εύκολο σήμερα να πάρετε αποφάσεις βασισμένοι σε συναισθηματικά κίνητρα και όχι στην πραγματικότητα.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Ανατροπές και ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες βγάζουν στο φως στοιχεία, δρώντας εξαιρετικά αποκαλυπτικά και φορτίζοντάς σας με ένταση και θυμό. Η εύνοια του Δία από τον Ταύρο, αλλά και του Άρη και της Σελήνης από την Παρθένο, σας δείχνουν πως αν δεν έχετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, καλύτερα να μην προβείτε σε σημαντικές κινήσεις και ριζικές αλλαγές για τη ζωή σας, ειδικά σήμερα που είναι πολύ εύκολο η επιλογές σας να βασιστούν σε συναισθηματικά κίνητρα παρά στη λογική. Αφήστε πίσω σας καταστάσεις που σας επιφορτίζουν και ανοιχτείτε ή εξετάστε νέους τρόπους και επιλογές.

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου
Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η όψη της Αφροδίτης ανάδρομης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό σας Ζυγό, επαναφέρει αυτή της περίοδο στο προσκήνιο θέματα σχέσεων και οικονομικά ζητήματα που δεν είχατε οργανώσει καλά και τώρα εκκρεμούν και σας αγχώνουν. Σημαντικές αποκαλύψεις, στον επαγγελματικό, οικογενειακό και ερωτικό τομέα, σας φέρνουν αντιμέτωπους με πρόσωπα που θέλουν να σας ασκούν εξουσία, αλλά και την ανάγκη σας να ασκείτε εσείς εξουσία επάνω σε άλλους, ανακυκλώνοντας ένταση, οργή και μην αναλαμβάνοντας επί της ουσίας αμφότεροι τις πραγματικές σας ευθύνες.

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Αλήθειες που χρειάζεται να ειπωθούν αυτή την περίοδο, σας επιφορτίζουν με έντονο στρες. Με την επήρεια της έκλειψης Ηλίου στους Διδύμους την προηγούμενη Κυριακή να είναι ακόμα αισθητή, αλλά και τη Σελήνη σήμερα να είναι απέναντι σας στην Παρθένο σε όψη με το Δία από τον Ταύρο, τα συναισθήματα σας είναι μπλεγμένα με την πραγματικότητα και εσείς είστε κάπου στη μέση να καλείστε να διαλέξετε πότε το ένα και πότε το άλλο. Όσο ο Άρης θα βρίσκεται απέναντί σας, είναι καλό να μην αφήνετε χαοτικές καταστάσεις να εκκρεμούν, αλλά ούτε και να συνθηκολογείτε σε ανεδαφικά σενάρια, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Η ευθύνη να πείτε τα πράγματα με το όνομα τους διαφοροποιώντας τη θέση σας, θα σας βοηθήσει άμεσα στην εξέλιξη σας.

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ


Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο ’ρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.
Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 1
Νέα Μέλη χθές: 2
Μέλη σε αναμονή: 1
Σύνολο Μελών: 31,446
Νεότερο μέλος: dimmax1

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 6,294
Μέλη: 93
Σύνολο: 6,387

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 3,241
Μέλη: 59
Κρυφοί: 3
Σύνολο: 3,300

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Προσθέστε ...
Get our toolbar!


Επιλεγμένα site

Website Μόνο 49 ?
Δημοσίευση ισολογισμών


Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2016-05-30 00:44:18


* 2016-05-29 13:29:13


* 2016-05-29 02:50:30


* 2016-05-28 10:49:17


* 2016-05-28 09:01:06


* 2016-05-27 16:54:13


* 2016-05-27 16:43:33


* 2016-05-27 16:02:36


* 2016-05-27 11:01:26


* 2016-05-27 10:25:39


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Ti προιόντα αγοράζετε πιο συχνά μέσω Internet ;

Υπολογιστές - Κινητά
Βιβλία
Είδη Κατοικίας
Ενδύματα - Υποδήματα
Ρολόγια - Κοσμήματα
Καλλυντικά
Τρόφιμα
Είδη Χόμπυ
Παιχνίδια
Διακοπές - ΤαξίδιαΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 250

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Γιώργος Γιασεμής - Με έχεις τρελάνειSimple Plan - Summer Paradise ft. Sean PaulKaty Perry - FireworkColdplay - A Sky Full Of StarsSima Qasimova Bagdat YeniΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ - ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥΝατάσα Θεοδωρίδου - Ανήσυχος ΚαιρόςΝίκος Γκάνος - Τί να λέμεΚωνσταντίνος Αργυρός - Όσα ΝιώθωΝίκος Μακρόπουλος - Μπορεί Nikos MakropoulosΠληροφορίες:
Video: 2742
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 2962448
Ψήφοι: 9231

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...

Διαφημιστείτε Εδώ

Προηγούμενα άρθρα
Κυριακή, 15 Μάιος
· The Black Dot Campaign
Σάββατο, 14 Μάιος
· 2ο Yoga Spring Fair 2016 με ελεύθερη είσοδο
Παρασκευή, 13 Μάιος
· Η έξυπνη συσκευή που αναγνωρίζει όλα τα αντικείμενα
Πέμπτη, 12 Μάιος
· TEDx University of Piraeus
Τετάρτη, 11 Μάιος
· Temptation Days:10 μέρες δελεαστικών τιμών
Τρίτη, 10 Μάιος
· Kαλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ Tom Ford Soleil
Δευτέρα, 09 Μάιος
· CSR HELLAS - Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Κυριακή, 08 Μάιος
· Release Athens 2016 @ Πλατεία Νερού
Σάββατο, 07 Μάιος
· Athens Burger Fest ‘16
Παρασκευή, 06 Μάιος
· Audi TT RS 2016

Παλαιότερα Αρθρα

Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Προσοχή κίνδυνος!
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 30-05-2016 ώρα: 21:45:10

Η κοινωνική διαμάχη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 30-05-2016 ώρα: 19:57:25

Η εμμονή των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 29-05-2016 ώρα: 20:08:10

`Ενα σοβαρό πρόβλημα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 28-05-2016 ώρα: 20:24:05

Η νέα διένεξη στο Αιγαίο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 27-05-2016 ώρα: 19:39:56

Εκτέλεση του Πανιώνιου
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 27-05-2016 ώρα: 19:38:57

Το καλό κορίτσι
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 26-05-2016 ώρα: 22:36:48

Η οργή της Αλβανίας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 25-05-2016 ώρα: 20:20:56

Η κρίση στον τόπο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 24-05-2016 ώρα: 20:37:28

Stop στα Σκόπια
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 23-05-2016 ώρα: 22:25:00

Η ανάγκη των λεωφορείων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 22-05-2016 ώρα: 19:57:03

Η επανεμφάνιση της Τουρκίας στη Δυτ.Θράκη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 21-05-2016 ώρα: 20:13:42

Τα αίτια της κατρακύλας των τηλεοπτικών σταθμών
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 20-05-2016 ώρα: 19:44:14

Πογκρόμ κατά των χριστιανών της Μ.Ανατολής
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 19-05-2016 ώρα: 20:09:12

Γερμανική απονιά
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 18-05-2016 ώρα: 20:49:36

Μετωπική σύγκρουση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 17-05-2016 ώρα: 19:00:58

Το νόημα των φετινών πανελληνίων εξετάσεων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Εκπαίδευση στις: 16-05-2016 ώρα: 20:35:44

Ηρωικό χ του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 16-05-2016 ώρα: 20:33:11

Οι νέες εξελίξεις στο σκοπιανό
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 15-05-2016 ώρα: 20:06:36

Πονηρός συμβιβασμός
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 14-05-2016 ώρα: 20:26:07


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 30998

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 29060

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 28538

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 26520

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 25430

·  - Fish Money
Προβολές: 23218

·  - Uphill Rush
Προβολές: 23097

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 22951

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 22374

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 22041


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: Εμπορία Ζωοτροφών Μπούλιας
· 2: Hellas Movers
· 3: Καραπέτσας Θωμάς
· 4: Forever Skin Laser
· 5: Χατζησάββας
· 6: Fisio Relax
· 7: Lamprakis Travel
· 8: Οικία Φροντίδα
· 9: Amberal Group
· 10: Γεώργιος Τιγκλιανίδης

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2016 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.20 Δευτερόλεπτα