Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Δήμος Μώλου

mwlos.gr


www.mwlos.gr

Η δημοτική ενότητα Μώλου αποτελείται από ένα σύνολο 9 πρώην κοινοτήτων, όπως προήλθε από το πρόγραμμα συνενώσεων Ιωάνης Καποδίστριας, με συνολικό πληθυσμό σύμφωνα με την απογραφή του 2001, 6668 κατοίκων. ...


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Η πιο δημοφιλής είδηση της ημέρας είναι

Νέα εφαρμογή της Google φωτογραφίζει τις θερμίδες

Ενδιαφέροντα siteΔιαφημιστείτε Εδώ

Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Ερωτήσεις σε Άραβα

 2: Ροχαλητό

 3: Που είναι ;

 4: Γιατί μία ξανθιά βάζει αντιηλιακό;

 5: Παραισθήσεις

 6: Στερήσεις

 7: Ανυπόμονα ερεθισμένος

 8: 50 χρόνια πρωινό

 9: Το μπαρ που ξανανιώνει

 10: Το αγγελάκι


Δημοφιλή

 1: Ενα αναπηρικό καροτσάκι ...

 2: Ασύρματη Τηλεφωνία

 3: Το Γράμμα!...

 4: γνήσια ελληνίς μαμά

 5: καλικατζαροι...

 6: Κλαμπ γυμνιστών

 7: Γιατρέ, έχω πρόβλημα στην όραση...

 8: Συζυγικές αμαρτίες

 9: Μπζζ...

 10: Η μπουμπού

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
kostas2
kostas2

Τελευταίες 10 Αγγελίες
· 1: ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ Nok...
· 2: Χάστε το βάρος γρή...
· 3: ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
· 4: ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
· 5: Diamantin Γνωριμί...
· 6: Ελιά Νο 1 - επιζωγ...
· 7: Επιζωγραφισμένο αν...
· 8: Κλωνάρι ελιάς Νο1-...
· 9: PRIVATE EYE - Γραφ...
· 10: Κρασι Νεμεας Αγιωρ...

Τελευταία 10 άρθρα
· Νέα εφαρμογή της Google φωτογραφίζει τις θερμίδες
· Business Model Architect
· Αλλαγή έναρξης για το Φεστιβάλ Φιλίππων με τις «Εκκλησιάζουσες» του Εθνικού
· Φρεσκάρισμα για το Kia Ceed
· Αναζωογονητικά body mists του λονδρέζικου οίκου Crabtree & Evelyn
· Δήμος Μώλου
· 19ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αθήνας
· Erka Mare 2015
· Pausa Summer Time
· Νέο Aygo x-Wave

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
796586152
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
4 - 7 - 2015

Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Με τον κυβερνήτη σας Άρη να εισέρχεται στο απέναντι ζώδιο από εσάς τον Ζυγό, σχηματίζοντας δύσκολες όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, τόσο η σημερινή ημέρα, όσο και ολόκληρος ο Ιούλιος, προβλέπεται να είναι ένας μήνας γεμάτος από ανατροπές και εντάσεις, οι οποίες θα είναι έκδηλες τόσο στον τομέα των συνεργασιών σας, όσο και στον τομέα των συναισθηματικών σας. Ψάξτε μέσα σας να βρείτε όλα εκείνα που δεν σας ικανοποιούν στους παραπάνω τομείς και επιθυμείτε να αλλάξετε και μην καταφύγετε στον εύκολο δρόμο της κριτικής του θυμού και της βίας, απέναντι στους γύρω σας. Προσέχετε πολύ όταν οδηγείτε και όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα όλο αυτό το μήνα και επιλέξτε να σχετιστείτε με ανθρώπους που μπορείτε να επικοινωνήσετε ουσιαστικά μαζί τους.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Με την κυβερνήτη σας την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων, σε ευνοϊκή όψη με τον Δία, τον Ερμή και τον Άρη, η σημερινή ημέρα ενδείκνυται για να δείτε φίλους και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Ιούλιος σε γενικές γραμμές, είναι ένας μήνας ανατροπών και εντάσεων, καθώς πολλά από εκείνα που θεωρούσαμε δεδομένα στην ζωή μας, θα δούμε γύρω μας να αλλάζουν. Πιθανότατα αυτή την ένταση που υπάρχει μέσα σας ή γύρω σας, εσείς οι Ταύροι να προσπαθείτε να την «ξορκίσετε» καταφεύγοντας σε αγορές ή σε κοντινές εξορμήσεις, προκειμένου να ανεβάσετε την διάθεση σας. Εδώ, σας εφιστούμε την προσοχή, καθώς το τετράγωνο της κυβερνήτης σας με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σας παρασύρει σε περιττά έξοδα και σπατάλες, που με την σειρά τους θα σας στενοχωρήσουν. Να θυμάστε, πως τα πιο όμορφα πράγματα στην ζωή μας, δεν αγοράζονται, αλλά γεννώνται από την ουσιαστική επαφή με τους γύρω μας.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου
Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Φίλοι Δίδυμοι, με τον κυβερνήτης σας Ερμή στο ζώδιο του Λιονταριού σε ευνοϊκή όψη με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ουρανό, πιθανότατα να σκέφτεστε φωναχτά, αισιόδοξα και ανατρεπτικά τις τελευταίες ημέρες. Οργανώστε σωστά τα οικονομικά σας και αποφύγετε τις σπατάλες, καθώς έχετε την τάση να παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα αυτό τον μήνα. Όλος ο Ιούλιος προβλέπεται να είναι ένας μήνας όπου η ένταση και ο θυμός, θα έχει τον πρώτο λόγο γύρω σας ή/και μέσα σας, γι’ αυτό και κρίνεται σημαντικό να θυμάστε να κρατάτε χαμηλούς τόνους, να προσέχετε πολύ όταν οδηγείτε και να αποφύγετε να έρθετε σε ευθεία αντιπαράθεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με τους συνεργάτες σας.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου
Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Φίλοι Καρκίνοι, μετά την χθεσινοβραδινή πανσέληνο στο ζώδιο σας, πιθανότατα οι περισσότεροι από εσάς να νιώθετε κουρασμένοι, πεσμένοι και στενοχωρημένοι, ανα φορικά με τις σχέσεις σας με τους γύρω σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο θυμός, η ένταση, η βία και ο πόνος θα είναι έκδηλος μέσα σας και γύρω σας καθόλη την διάρκεια της ημέρας, γι’ αυτό καλύτερα σήμερα να επιλέξετε να μείνετε μόνοι, προκειμένου να δείτε μέσα σας όλα εκείνα που σας ενοχλούν και που επιθυμείτε να αλλάξετε. Η σημερινή ημέρα ενδείκνυται για ενδοσκόπηση και χαλάρωση, οπότε ελαφρύνετε το πρόγραμμα σας και αποφύγετε τις περιττές υποχρεώσεις και εξόδους, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε σήμερα, θα είναι να θυμώσετε και να πονέσετε εσάς και τους γύρω σας. Το μότο της σημερινής ημέρα, αλλά και ολόκληρου του μήνα είναι το : «όλα όσα δεν σας αρέσουν γύρω σας, αλλάξτε τα μέσα σας».

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου
Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Φίλοι Λέοντες, μετά από την χθεσινοβραδινή πανσέληνο στο γειτονικό ζώδιο από εσάς τον Καρκίνο, με την συμμετοχή του κυβερνήτη σας Ήλιου, σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό και το Πλούτωνα, πιθανότατα να αισθάνεστε πιεσμένοι, ψυχολογικά πεσμένοι και απογοητευμένοι την σημερινή ημέρα. Θέματα που σας απασχολούν τόσο σε οικογενειακό, συναισθηματικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο, φαίνεται να σας στενοχωρούν ιδιαίτερα, γι’ αυτό καλό θα ήταν την σημερινή ημέρα, να επιλέξετε να κρατήσετε χαμηλούς ρυθμούς, να αποφύγετε όσο αυτό είναι δυνατόν τις περιττές υποχρεώσεις και να χαλαρώσετε αναζητώντας μέσα σας, όλα εκείνα που επιθυμείτε να αλλάξετε, προκειμένου η ζωή σας να σας ικανοποιεί. Αν πάλι επιλέξετε να δείτε κόσμο σήμερα, καλό θα ήταν να επιλέξετε φίλους και ανθρώπους που αγαπάτε και που μπορούν να σας καταλάβουν.

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα
Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Φίλοι Παρθένοι, με το κυβερνήτη σας Ερμή στο λιοντάρι σε θετική όψη με τον Ουρανό, πιθανότατα να μιλάτε, να σκέφτεστε και να κινήστε προκλητικά και ανατρεπτικά, επιθυμώντας να αλλάξετε τα πάντα γύρω σας. Αποφύγετε τις υπερβολές σήμερα και αύριο και κρατήστε χαμηλούς τόνους τόσο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όσο και με τους συνεργάτες σας, καθώς σήμερα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σε θυμό, διαξιφισμούς και εντάσεις. Με το Ποσειδώνα να κινείται ανάδρομα στον οίκο των σχέσεων σας, φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στις επιλογές σας, καθώς η αποπλάνηση και η παραπλάνηση καραδοκεί. Αποφύγετε κάθε είδους καταχρήσεις, διπλοτσεκάρετε τις επιλογές σας και να θυμάστε πως ότι λάμπει, δεν είναι απαραίτητα χρυσός.

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου
Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Φίλοι Ζυγοί, μετά την χθεσινή Πανσέληνο, σε δύσκολη όψη με τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, η σημερινή ημέρα σας βρίσκει πιθανότατα λυπημένους, πονεμένους και στενοχωρημένους. Ολόκληρος ο μήνας που διανύουμε, θέτει τα θέματα των σχέσεων σας με τους άλλους επί τάπητος και εσάς σε εσωτερικό αναβρασμό και σύγκρουση να αναρωτιέστε για το τι από όλα όσα έχετε στην ζωή σας σας ικανοποιεί και τι όχι. Τι επιθυμείτε να κρατήσετε και για το τι είναι αυτό που καλείστε να αλλάξετε, προκειμένου η ζωή σας να βρίσκετε σε ροή. Η ημέρα χαρακτηρίζεται από θυμό, νεύρα και ένταση, οπότε αν μπορείτε, κρατήστε την ψυχραιμία σας, χαμηλώστε τους τόνους με τους γύρω σας και μείνετε εστιασμένοι στις πραγματικές σας επιθυμίες. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σήμερα, σας καλεί να βγείτε έξω και να δείτε φίλους. Κάντε το εάν το επιθυμείτε, επιλέγοντας όμως εκείνους τους ανθρώπους, που μιλούν ουσιαστικά στην καρδιά σας.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Φίλοι Σκορπιοί, με τον κυβερνήτη σας το Πλούτωνα να σχηματίζει δυσμενή όψη με τον Ήλιο και τον Ουρανό την σημερινή ημέρα, καλό θα είναι να οπλιστείτε με αυτοσυγκράτηση και ηρεμία, καθώς προβλέπεται μια ημέρα δύσκολη, γεμάτη συγκρούσεις και εντάσεις, τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και στον χώρο του σπιτιού σας. Η χθεσινή πανσέληνος, πιθανότατα να έφερε στην επιφάνεια τον πόνο και την λύπη σας αναφορικά με τις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας, την οικογένεια σας, ή τους συνεργάτες σας. Βιώστε τα συναισθήματα σας και ψάξτε μέσα σας για να δείτε τι είναι αυτό που επιθυμείτε ουσιαστικά να αλλάξετε. Παραμείνετε ψύχραιμοι στις προκλήσεις που τυχόν θα συναντήσετε γύρω σας και δράστε δίχως να αντιδράσετε.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Φίλοι Τοξότες, με τον κυβερνήτη σας Δία, στο ζώδιο των Διδύμων σε σύνοδο με την Αφροδίτη και σε τριγωνική όψη με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, πιθανότατα να οργανώνετε εξόδους και καλοκαιρινές εξορμήσεις, παρέα με τους φίλους σας ή τον σύντροφο σας. Με το τετράγωνο του κυβερνήτη σας με τον πλανήτη Ποσειδώνα, σας εφιστούμε να είστε προσεχτικοί στις επιλογές σας, καθώς ελλοχεύει πολύ έντονα ο κίνδυνος να εξαπατηθείτε και να παραπλανηθείτε σε σχέση με αυτές. Ολόκληρος ο μήνας Ιούλιος χαρακτηρίζεται από ένταση, θυμό, νεύρα και μια έντονη διάθεση να αλλάξουμε με κάθε τρόπο της ζωή μας γι’ αυτό καλό θα ήτανε, να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, απέναντι σε κάθε πρόκληση που θα συναντήσετε στο δρόμο σας και να αναζητήσετε την όποια αλλαγή επιθυμείτε στην ζωή σας, αφουγκραζόμενοι την καρδιά σας.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Φίλοι Αιγόκεροι, η χθεσινή πανσέληνος σας στο ζώδιο σας, σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, σας βρίσκει ψυχολογικά πιεσμένους και πεσμένους, να κάνετε απολογισμό των σχέσεων σας με τους γύρω σας, τους συνεργάτες σας, την οικογένεια σας ή/και τον σύντροφος. Ολόκληρος ο μήνας Ιούλιος, σας καλεί να επανεξετάσετε την ζωή σας και να ψάξετε βαθιά μέσα σας, για να βρείτε το τι χρειάζεται να αλλάξετε, προκειμένου η ζωή σας να σας ικανοποιεί και να σας χαροποιεί. Η πρόκληση των ημερών είναι το να αποφύγετε να παρασυρθείτε σε ένταση, κριτική και βία απέναντι στους γύρω σας και να κατορθώσετε να μείνετε στο κέντρο σας, ακούγοντας τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Προσέχετε πολύ όταν οδηγείτε και αποφύγετε όλο αυτό τον μήνα, παντός είδους καταχρήσεις.

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου
Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Με τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό, σε δύσκολη όψη με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα και μετά τον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου , η ημέρα σας βρίσκει μάλλον στενοχωρημένους, θυμωμένους και πονεμένους. Οι σχέσεις σας με τους άλλους, τον σύντροφο, την οικογένεια ή τους συνεργάτες σας, όλο αυτό τον μήνα που διανύουμε θα εξεταστούν και θα δοκιμαστούν και εσείς, καλό θα ήταν αντί να αναζητάτε έξω σας τις αλλαγές που δεν σας ικανοποιούν και δεν σας πάνε παρακάτω, κάνοντας κριτική στους άλλους, να τις αναζητήσετε μέσα σας, μένοντας στο κέντρο σας και ακούγοντας τις επιθυμίες της καρδιά σας, Αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με το περιβάλλον σας, προσέχετε όταν οδηγείτε και ειδικά σήμερα, να είστε φειδωλοί στα λόγια σας, καθώς είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σε λεκτική βία και καυγά.

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Με τον Κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, σε δύσκολη όψη με τον Δία και τον Άρη, είναι σημαντικό να είσαστε πολύ προσεχτικοί στις επιλογές σας, καθώς ελοχεύει ο κίνδυνος να παρασύρεστε σε σχέδια και επιλογές που μοιάζουν ιδανικές, αλλά που στην πραγματικότητα είναι ουτοπικές. Προσέχετε όταν οδηγείτε και αποφύγετε κάθε είδους καταχρήσεις αυτές τις ημέρες. Είναι σημαντικό για εσάς να εξετάσετε και να επανεξετάσετε κάθε επιλογή σας, καθώς τα κριτήρια σας μοιάζουν να μην λειτουργούν σωστά. Την σημερινή ημέρα, αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους άλλους, γιατί είναι πολύ πιθανόν να τους πληγώσετε και να πληγωθείτε βαθιά. Η ημέρα σας καλεί να ψάξετε βαθιά μέσα σας , να νιώσετε τις επιθυμίες της καρδιά σας και να ακούσετε όλα όσα ο εαυτός σας επιθυμεί να αλλάξει στην καθημερινότητα του.

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ


Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο ’ρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.
Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 1
Μέλη σε αναμονή: 0
Σύνολο Μελών: 31,181
Νεότερο μέλος: JCSL

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 6,294
Μέλη: 93
Σύνολο: 6,387

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 1,119
Μέλη: 19
Κρυφοί: 2
Σύνολο: 1,138

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Προσθέστε ...
Get our toolbar!


Επιλεγμένα site

Website Μόνο 49 €
Δημοσίευση ισολογισμών


Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2015-07-04 12:32:11


* 2015-07-03 10:17:22


* 2015-06-30 16:51:20


* 2015-06-30 14:31:13


* 2015-06-28 23:22:25


* 2015-06-28 20:25:13


* 2015-06-28 08:42:32


* 2015-06-28 08:39:27


* 2015-06-27 22:47:39


* 2015-06-24 13:15:29


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Ti προιόντα αγοράζετε πιο συχνά μέσω Internet ;

Υπολογιστές - Κινητά
Βιβλία
Είδη Κατοικίας
Ενδύματα - Υποδήματα
Ρολόγια - Κοσμήματα
Καλλυντικά
Τρόφιμα
Είδη Χόμπυ
Παιχνίδια
Διακοπές - ΤαξίδιαΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 154

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Μαλού - Μια Φορά Στο ΤόσοWelcome to Greece - Maraveyas IlegalDavid Guetta - Hey MamaBlasé - Να Το ΕννοείςΓιάννης Μωραϊτης - Στου Έρωτα Την ΠτήσηΑΛΚΜΗΝΗ - ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΕυσταθία-ΥποκατάσταταΛογαριασμός - Ανδρέας ΣτάμοςOMI - CheerleaderCalvin Harris - SummerΠληροφορίες:
Video: 2534
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 2938148
Ψήφοι: 9139

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...

Διαφημιστείτε Εδώ

Προηγούμενα άρθρα
Τετάρτη, 17 Ιούνιος
· «Χωρίζουμε Λέμε…»
Τρίτη, 16 Ιούνιος
· 4ο Thessaloniki Pride
Δευτέρα, 15 Ιούνιος
· Η Λίμνη Βουλιαγμένης
Κυριακή, 14 Ιούνιος
· 5ο Athens Open Air Film Festival
Σάββατο, 13 Ιούνιος
· Οι πιο ακριβοπληρωμένοι οδηγοί της F1 για το 2015
Παρασκευή, 12 Ιούνιος
· Tom Ford Summer 2015 Soleil Collection
Πέμπτη, 11 Ιούνιος
· Fiat 500 Vintage ’57
Τετάρτη, 10 Ιούνιος
· «Στα δίχτυα του πεπρωμένου»
Τρίτη, 09 Ιούνιος
· Loisir κοσμήματα γυναικεία summer collection 2015
Δευτέρα, 08 Ιούνιος
· Το Μουσείο Βορρέ

Παλαιότερα Αρθρα

Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Παθήματα προς μαθήματα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 03-07-2015 ώρα: 19:44:09

Δράση και αντίδραση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 02-07-2015 ώρα: 19:01:04

Η αυστηρή Ευρώπη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 01-07-2015 ώρα: 20:02:29

Η μεγάλη απώλεια
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 30-06-2015 ώρα: 19:38:12

Η επιστροφή ενός παικταρά
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 30-06-2015 ώρα: 19:37:26

Ελλάδα,ώρα μηδέν
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 29-06-2015 ώρα: 20:08:11

Ελληνική επίσκεψη στα Σκόπια
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 28-06-2015 ώρα: 20:35:21

Η ρήξη με την Ευρώπη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 27-06-2015 ώρα: 13:59:33

Μπαράζ παραβιάσεων στο Αιγαίο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 26-06-2015 ώρα: 19:25:01

Η πολιτιστική επίθεση της Καλαμάτας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 25-06-2015 ώρα: 18:53:18

Σωτήρια απόφαση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 24-06-2015 ώρα: 19:57:23

Τα παρασκήνια των διαπραγματεύσεων με την Ευρώπη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 23-06-2015 ώρα: 19:38:54

Τραπεζικό επεισόδιο με τα Σκόπια
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 22-06-2015 ώρα: 20:47:20

Αγωνία για την πάταξη της γραφειοκρατίας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 21-06-2015 ώρα: 14:44:49

Πονηρός σύλλογος στη Θεσσαλονίκη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 20-06-2015 ώρα: 19:54:22

Λάθος κίνηση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 20-06-2015 ώρα: 19:53:21

Νέα διαφωνία με την Ευρώπη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 19-06-2015 ώρα: 20:20:07

Βαλκανικοί φόβοι
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 18-06-2015 ώρα: 18:40:24

Επικίνδυνες χωματερές
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 17-06-2015 ώρα: 19:51:39

Η ποιότητα των νέων παικτών
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 16-06-2015 ώρα: 20:20:05


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 29981

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 27966

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 27210

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 24697

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 24507

·  - Fish Money
Προβολές: 22468

·  - Uphill Rush
Προβολές: 22372

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 22172

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 21638

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 21219


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: Μοναστήρια της Ελλάδας
· 2: Φθηνοί φακοί επαφής
· 3: jgvillas
· 4: TonerExperts Συμβατά τόνερ
· 5: Κομμωτήριο, Μανικιούρ, Πεντικιούρ Γλυφάδα
· 6: Funky Gourmet
· 7: ΚΕΦΑΣ ΜΕΣΙΤΙΚΟ
· 8: Καράβι - παραλία στο Σχοινιά.
· 9: Street Art Festival Θεσσαλονίκη
· 10: Music E-shop

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2015 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.14 Δευτερόλεπτα