Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Το Μουσείο του Πυροσβεστικού Σώματος

www.museum.fireservice.gr


museum.fireservice.gr

μοναδικό στο είδος του στη χώρα μας, ιδρύθηκε το 1992 και ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Παλλήνη Αττικής το 2007 ...


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Η πιο δημοφιλής είδηση της ημέρας είναι

Mοναδική εμπειρία περιποίησης bioten

Ενδιαφέροντα siteΔιαφημιστείτε Εδώ

Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Έξυπνη απάντηση

 2: Κράτησε τον αριθμό !!!!!

 3: Η δίαιτα του ελέφαντα

 4: Αγορές

 5: Στο σινεμά

 6: Την πήρε ο ύπνος

 7: Το μεγαλύτερο ψέμα

 8: Δουλειές του σπιτιού

 9: Είχε ψυχολογικά

 10: Στον κουρέα


Δημοφιλή

 1: Κανίβαλοι ...

 2: Ο μικρός Νίκος

 3: Τo sleeping bag

 4: Διαπραγματεύσεις

 5: Η εξεταστική του Τοτού

 6: Η προσβολή

 7: Το υπόγειο

 8: Το κρατούμενο

 9: Η μικρή Αννούλα

 10: Η δασκάλα ρωτάει

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
patsino
patsino

Τελευταίες 10 Αγγελίες
· 1: Γραφεία γνωριμιών ...
· 2: 39ΧΡΟΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚ...
· 3: 40ΧΡΟΝΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ...
· 4: 30ΧΡΟΝΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓ...
· 5: 42ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ...
· 6: ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ/ ΣΥΜΒΟΥ...
· 7: 58ΧΡΟΝΗ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤ ...
· 8: 30ΧΡΟΝΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙ...
· 9: 56ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΛ. ΜΗΧΑ...
· 10: 54ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜ...

Τελευταία 10 άρθρα
· Mοναδική εμπειρία περιποίησης bioten
· Το Μουσείο του Πυροσβεστικού Σώματος
· Nike Chrome Blush
· Athens Beer Festival 2017
· Εφτά λόγοι που πρέπει να προτιμήσετε κρύο τσάι
· Το νέο Jeep Compass έρχεται στην Ελλάδα
· Crowd Dialog Europe 2017
· Η νέα συλλογή της Essence με την Chupa Chups
· Φίλοι του Ποδηλάτου
· Kαλοκαιρινή προσφορά POS από τη VivaWallet

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
847264132
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Site της εβδομάδας Site της εβδομάδας: Το Σωματείο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ»

Δημοσιεύθηκε από spiridoulag την Δευτέρα, 19 Ιούνιος στις 00:05:00 EEST

www.sfm.gr


www.sfm.gr

ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1953, με πρωτοβουλία της μεγάλης λυρικής καλλιτέχνιδος Αλεξάνδρας Τριάντη και του μετέπειτα Υπουργού Δημοσίων Έργων Λάμπρου Ευταξία, ο οποίος διετέλεσε και πρώτος Πρόεδρος του Διοικητικού του Συμβουλίου ...Ο Σύλλογος επέτυχε το 1956 τη δωρεάν παραχώρηση από το κράτος οικοπέδου για την ανέγερση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και προχώρησε στην ανάθεση των πρώτων μελετών, καθώς και στην κατασκευή μέρους του κτιρίου, με χρηματοδότηση του Ιδρύματος Σταματίου Δεκόζη Βούρου και άλλων μεγάλων δωρητών.

Την Αλεξάνδρα Τριάντη, Πρόεδρο του Δ.Σ. από το 1968 έως το 1977, διαδέχθηκε μετά το θάνατό της ο Χρήστος Λαμπράκης, ιδρυτικό μέλος του Σωματείου σε ηλικία 19 ετών, ο οποίος καθόρισε αποφασιστικά την πορεία του Συλλόγου με τη σύλληψη και εφαρμογή πλήθους πολιτιστικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
Το 1981, ο Χρήστος Λαμπράκης ανέλαβε, ως Πρόεδρος του Συλλόγου, την πρωτοβουλία για ίδρυση του «Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών», που κατέστησε δυνατή την αποπεράτωση και λειτουργία του Μεγάρου, με τη συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου.


Εκτός από την ανέγερση του Συνεδριακού και Πολιτιστικού συγκροτήματος του Μεγάρου Μουσικής, στους σκοπούς του Συλλόγου συγκαταλέγονται επίσης:

  • Η ίδρυση Μουσικής Βιβλιοθήκης
  • Η ίδρυση Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής
  • Η ίδρυση Μουσείου Μουσικής
  • Η χορήγηση υποτροφιών σε νέους καλλιτέχνες
  • Η ανάπτυξη εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων
  • Η διοργάνωση καλλιτεχνικών και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων
  • Η υποστήριξη και προβολή της ελληνικής μουσικής δημιουργίας
  • Η σύνταξη ή η υποβοήθηση στη σύνταξη μελετών και εκδόσεων πολιτιστικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου

Για την πραγματοποίηση των αποκλειστικώς κοινωφελών σκοπών του, ο Σύλλογος συνεργάζεται με φορείς και Ιδρύματα που επιδιώκουν συναφείς σκοπούς, καθώς επίσης και με διακεκριμένες προσωπικότητες από τον ελληνικό και τον διεθνή χώρο

Το 2013 ο Σύλλογος βραβεύθηκε από την Ακαδημία Αθηνών για την επί 60 χρόνια εξέχουσα προσφορά του.

ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ»

Η ίδρυση της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη», υπήρξε απόφαση του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής, ο οποίος την οραματίστηκε ως δεξαμενή πληροφοριών για τη Μουσική και τις Τέχνες, ικανή να στηρίξει ένα διαρκές και πολυεπίπεδο ερευνητικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Η εκκίνηση της Βιβλιοθήκης κατέστη δυνατή το 1995, χάρη και στη γενναιόδωρη χορηγία του Ιδρύματος «Λίλιαν Βουδούρη», που στήριξε τις προσπάθειες μιας εξειδικευμένης ομάδας μουσικολόγων, βιβλιοθηκονόμων και ειδικών στον τομέα της πληροφορικής, υπό την εμπνευσμένη διεύθυνση του μουσικολόγου δόκτορος Κρίστοφ Στρούξ.

Όλα αυτά, με την πολύτιμη πάντα καθοδήγηση του Προέδρου του Συλλόγου, Χρήστου Λαμπράκη, ο οποίος διέθετε εξαιρετικές γνώσεις και ενδιαφέρον για το θέμα, ίδιο με εκείνο που είχε για τη Μουσική.

Μοναδική στο είδος της στη χώρα, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» είναι η πρώτη μεγάλη, συστηματικά οργανωμένη Μουσική Βιβλιοθήκη στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε για όλους όσοι αγαπούν τη Μουσική και τις Τέχνες και είναι το αποτέλεσμα πολυετούς σχεδιασμού από μέρους του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής, υπό την εποπτεία του οποίου λειτουργεί.

Λόγω της μοναδικότητάς της, διαθέτει, εκτός των άλλων, και τα χαρακτηριστικά μιας ειδικής, ερευνητικής βιβλιοθήκης. 

Το μεγαλύτερο μέρος του υλικού της, καλύπτει τη δυτική μουσική παράδοση, την ελληνική μουσική, την παραδοσιακή μουσική ανά τον κόσμο και την τζαζ, ενώ μεγάλος όγκος πληροφοριών αφορά την αρχαία ελληνική τέχνη, το θέατρο, τη λογοτεχνία, τη φιλοσοφία και τις καλές τέχνες γενικότερα. Μία πραγματική Βιβλιοθήκη «των Μουσών». Στο διάστημα των τριών πρώτων χρόνων λειτουργίας της, και χάρη στην εύστοχη καθοδήγηση των ειδικών, η Βιβλιοθήκη οργανώθηκε εξ αρχής ως μία πολυμεσική ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με ηλεκτρονικό κατάλογο και ιστοσελίδα, σύμφωνα με τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα. Έτσι, αξιοποιήθηκε κατά τον βέλτιστο δυνατό τρόπο η πολύτιμη χορηγία του Ιδρύματος Βουδούρη.

Κατά το πρώτο διάστημα οργάνωσης της Βιβλιοθήκης, μεγάλη σημασία δόθηκε και στη σύσταση Αρχείου Ελληνικής Μουσικής, που θα αποτελούσε στη συνέχεια κέντρο διάσωσης, διαφύλαξης και μελέτης της ελληνικής μουσικής παραγωγής.

Το Αρχείο Ελληνικής Μουσικής, σήμερα πλούσιο και μοναδικό στο είδος του, περιλαμβάνει βιβλία, παρτιτούρες, ηχογραφήσεις, βίντεο, πολυμέσα, χειρόγραφα, ντοκουμέντα, σύγχρονες και παλαιές εκδόσεις και αναφέρεται σε όλες τις περιόδους της Ελληνικής Μουσικής: αρχαία, βυζαντινή, παραδοσιακή και έντεχνη. Σημαντική θέση σε αυτό, κατέχουν επίσης τα αρχεία Ελλήνων συνθετών και διαπρεπών καλλιτεχνών, όπως των Μίκη Θεοδωράκη, Νίκου Ζαχαρίου, Άρντας Μαντικιάν, Θόδωρου Αντωνίου, Γιώργου Τσουγιόπουλου και άλλων.

Η Βιβλιοθήκη άνοιξε επίσημα για το κοινό το Φεβρουάριο του 1997 και έκτοτε έχει καταστεί σπουδαίο κέντρο μελέτης για επαγγελματίες μουσικούς, συνθέτες, καθηγητές, φοιτητές, μαθητές ωδείων και σχολείων, και βεβαίως για το ευρύ κοινό. Από το Μάρτιο του 2007 λειτουργεί στη νέα πτέρυγα του Μεγάρου Μουσικής σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εμβαδού 3.800 τ.μ.

Μέχρι σήμερα έχει δεχθεί 42.000 επισκέπτες, αριθμεί πάνω από 8.000 εγγεγραμμένα μέλη, η δε συλλογή της περιλαμβάνει 130.000 τίτλους ποικίλου υλικού. Σε δεύτερο στάδιο και με τη συνδρομή πολύτιμων χορηγών, η Βιβλιοθήκη επένδυσε σε ερευνητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα, δικαιώνοντας την πεποίθηση, ότι κάθε βιβλιοθήκη πρέπει να αποτελεί όχι μόνο ναό γνώσης, αλλά συγχρόνως και χώρο εκπαίδευσης και έρευνας.

Παράλληλα, χάρη στον ψηφιακό της χαρακτήρα, ανέπτυξε εφαρμογές, όπως το Πρόγραμμα «Καταγραφή, μελέτη και προβολή της ελληνικής μουσικοχορευτικής παράδοσης στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία», του οποίου το πλούσιο υλικό διατίθεται μέσω της ιστοσελίδας της, υπό τη μορφή μιας πρωτοποριακής βάσης δεδομένων. Το μεγάλο αυτό Ερευνητικό Πρόγραμμα εκπονήθηκε από το Σύλλογο χάρη στη μεγάλη χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Σ. Νιάρχος.

Από το 2007, με χρηματοδότηση της Κοινωνίας της Πληροφορίας, και πρόσφατα, με τη γενναία χορηγία της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος για την τριετία 2009-2011 αλλά και ιδιωτών χορηγών όπως το ζεύγος Νικόλα και Ειρήνης Λαιμού, δόθηκε η ευκαιρία να ψηφιοποιηθεί μεγάλο μέρος του αρχειακού υλικού της Βιβλιοθήκης και να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα.
Οι πλούσιες δραστηριότητες της Βιβλιοθήκης, δεν σταματούν όμως εδώ: Από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, εξέδωσε το CD-ROM με θέμα «Ελληνικά Λαϊκά Μουσικά Όργανα», που εξακολουθεί να έχει μεγάλη απήχηση και να διατίθεται δωρεάν σε σχολεία και ωδεία.

Έχει επίσης διοργανώσει 12 κύκλους διαλέξεων, ανεξάρτητες ημερίδες και διεθνή συνέδρια με τη συμμετοχή διαπρεπών επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στα εκπαιδευτικά της προγράμματα συγκαταλέγονται τα προγράμματα για παιδιά στην Παιδική Βιβλιοθήκη, οι ξεναγήσεις σχολείων και άλλων ομάδων, οι συναντήσεις με θέμα την Εισαγωγή στη χρήση των υπηρεσιών της και οι θεματικές εκθέσεις.

Μέλος της διεθνούς Οργάνωσης Μουσικών Βιβλιοθηκών, και ένας από τους πρώτους πολιτιστικούς οργανισμούς της Ελλάδας που έδωσε ψηφιακό περιεχόμενο στην Europeana, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη» κατατάσσεται σήμερα χάρη στο σημαντικό της έργο, σε περίοπτη θέση στον διεθνή επιστημονικό χάρτη.

Τη Γενική Διεύθυνση και την επιστημονική καθοδήγηση της Βιβλιοθήκης ασκεί τα τελευταία πέντε χρόνια με μεγάλη επιτυχία η μουσικολόγος κυρία Στεφανία Μεράκου.

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

«Καταγραφή, Μελέτη και Προβολή της Ελληνικής Μουσικοχορευτικής Παράδοσης: Θράκη, Ανατολική Μακεδονία»

Ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής, περιλαμβάνοντας στους σκοπούς του την υποστήριξη και προβολή της ελληνικής μουσικής δημιουργίας, διεύρυνε τις βασικές καλλιτεχνικές του αναζητήσεις σε σημαντικούς ερευνητικούς και εκπαιδευτικούς τομείς.

Στο πλαίσιο αυτό, το 1995 αποφάσισε να περιλάβει στις δραστηριότητές του ένα φιλόδοξο ερευνητικό πρόγραμμα εθνικής σημασίας, με αντικείμενο την καταγραφή, μελέτη και προβολή της μουσικοχορευτικής παράδοσης της Ελλάδος. Η πρωτοβουλία ανήκε στον Ιωάννη Μπράβο, επί σειρά ετών Αντιπρόεδρο Δ.Σ. του Συλλόγου. Το μακρόπνοο εγχείρημα (1995-2004) πραγματοποιήθηκε στις περιοχές της Θράκης και της Αν. Μακεδονίας με την πολύτιμη χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Σ. Νιάρχος.

Η επιστημονική ομάδα που συστάθηκε για το σκοπό αυτό, όρισε ως πρωταρχικό σκοπό, να καταγράψει κατά τη διάρκεια επιτόπιων αποστολών, τις ζωντανές μαρτυρίες της παράδοσης στο τραγούδι, τη μουσική και το χορό και στη συνέχεια να τις μελετήσει σε ιστορική και πολιτισμική προοπτική.

Συντονιστές της ομάδας (μουσικολόγων, ανθρωπολόγων, ειδικών ερευνητών) ήταν η Λουκία Δρούλια, ιστορικός και ομότιμη Διευθύντρια του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και ο Καθηγητής Λάμπρος Λιάβας, Εθνομουσικολόγος. Υπεύθυνοι της ερευνητικής ομάδας ήταν κατά τομέα, οι: α) Τραγούδι: Μιράντα Τερζοπούλου, β) Μουσική: Λάμπρος Λιάβας, γ) Χορός: Ρένα Λουτζάκη, δ) Ερμηνεία Μουσικού Πολιτισμού: Παύλος Κάβουρας.

Με την ολοκλήρωση της έρευνας στο νομό Έβρου, διοργανώθηκε το Φεβρουάριο του 1997 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μουσικοχορευτική εκδήλωση και ειδική επιστημονική ημερίδα, κατά την οποία διατυπώθηκαν απόψεις και προβληματισμοί με αφετηρία το υλικό που είχε μέχρι τότε συγκεντρωθεί. Οι εισηγήσεις αυτές αποτέλεσαν τον πυρήνα του συλλογικού τόμου που εξέδωσε ο Σύλλογος το 1999 με θέμα: «Μουσικές της Θράκης: Μια διεπιστημονική προσέγγιση: Έβρος».

Μετά την καταγραφή του, το πλούσιο πρωτογενές υλικό που προέκυψε από την έρευνα αποδελτιώθηκε και ταξινομήθηκε σε επιμέρους αρχεία που περιλαμβάνουν κείμενα, παρτιτούρες, κινησιογράμματα, συνεντεύξεις κλπ.

Μεγάλο μέρος του είναι σήμερα προσβάσιμο μέσα από μία ηλεκτρονική δεξαμενή, την ειδική Βάση Δεδομένων του Προγράμματος, ενταγμένη στη Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη». Απευθύνεται σε επιστήμονες, μουσικούς, εκπαιδευτικούς, σπουδαστές ή μουσικόφιλους, που επιθυμούν να ανακαλύψουν ή να μελετήσουν την ελληνική μουσικοχορευτική παράδοση, ίσως μάλιστα και να εμπνευστούν από αυτήν.

Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη
115 21 Αθήνα ... 
Σχετικοί Σύνδεσμοι
· Αναζήτηση στο θέμα: Site της εβδομάδας
· Αναζήτηση σε όλα τα άρθρα


Το πιο δημοφιλές άρθρο στο θέμα Site της εβδομάδας:
4fun.gr - Το μεγαλύτερο ψυχαγωγικό fun room του Ελληνικού internet


Αξιολόγηση άρθρου
Μέσος όρος βαθμολογίας: 0
Αριθμός Ψήφων: 0

Παρακαλώ αφιερώστε ένα δευτερόλεπτο για να βαθμολογήσετε αυτό το άρθρο:

Εξαιρετικό
Πολύ καλό
Καλό
Μέτριο
Κακό


Επιλογές

 Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου


Σχετικά Θέματα

Site της εβδομάδαςΚαλλιτεχνικά

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 2
Σύνολο Μελών: 31,768
Νεότερο μέλος: nosileiatora

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 10,987
Μέλη: 50
Σύνολο: 11,037

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 8,497
Μέλη: 28
Κρυφοί: 4
Σύνολο: 8,525

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Προσθέστε ...
Get our toolbar!


Επιλεγμένα site

Website Μόνο 49 ?

Δημοσίευση ισολογισμών

chat


Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2017-08-20 00:58:43


* 2017-08-16 10:05:45


* 2017-08-15 21:39:10


* 2017-08-15 21:34:44


* 2017-08-11 15:14:55


* 2017-08-11 15:13:21


* 2017-08-11 15:11:52


* 2017-08-11 15:04:11


* 2017-08-11 15:01:13


* 2017-08-11 08:18:42


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Πόσο χρόνο καθημερινά είμαι συνδεδεμένος-η σε Κοινωνικά Δίκτυα

Σχεδόν καθόλου
Λίγα λεπτά
1 ώρα
2 έως 4 ώρες
4 έως 8 ώρες
8 έως 12 ώρες
Ατελείωτες ώρες
Σχεδόν πάντα
Όλες τις ώρεςΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 30

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


The Vibe Guide 1 Million Mix Best of TVGTropical & Deep House Mix - Positive Vibes #3Chill Out Music Mix Avicii, Kygo, & Chainsmokers BDJ Snake & Yellow Claw feat Elliphant - Good Day (Best of The Sound You Need 2017 MixGREECE SUMMER ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017 - UNFORGETTABLE SUMMEChill Music 2017 Best Of Summer Tropical Deep HousSunny Days A Summer Mix Best Of Tropical Deep HousSummer Chill Mix 2017 Happy DaysKLYMVX - After Midnight feat. Emily ZeckΠληροφορίες:
Video: 3104
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3146171
Ψήφοι: 9578

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...

Διαφημιστείτε Εδώ

Προηγούμενα άρθρα
Δευτέρα, 07 Αύγουστος
· Αίγλη Ζαππείου
Κυριακή, 06 Αύγουστος
· Ε.Κ.Ψ. & Ψ.Υ - Δράσεις ψυχοκοινωνικής στήριξης για πρόσφυγες
Σάββατο, 05 Αύγουστος
· Prada Luna Rossa
Παρασκευή, 04 Αύγουστος
· Samothrace World Music Festival
Πέμπτη, 03 Αύγουστος
· 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ «Πέρα από τα Σύνορα»
Τετάρτη, 02 Αύγουστος
· Το ηλεκτρικό VW e-up γίνεται πολύ πιο προσιτό
Τρίτη, 01 Αύγουστος
· 5ο Φεστιβάλ Κιονίου Ιθάκης “Slap Back in the Face” 2017
Δευτέρα, 31 Ιούλιος
· Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος
Κυριακή, 30 Ιούλιος
· 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου
Σάββατο, 29 Ιούλιος
· Όταν ο άντρας αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να χάσει κιλά ...

Παλαιότερα Αρθρα

Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Ελληνικό χτύπημα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 22-08-2017 ώρα: 19:33:26

Τρίτος γύρος διαπραγματεύσεων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 21-08-2017 ώρα: 20:51:25

Οι αβανταδόροι των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 20-08-2017 ώρα: 21:40:02

Απαράδεκτη εμφάνιση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 20-08-2017 ώρα: 21:39:18

Το μέλλον της Ελλάδος στην Ευρώπη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 19-08-2017 ώρα: 20:37:59

E-SHOP
Τελευταίο μήνυμα από sideservers στο Forum Internet στις: 18-08-2017 ώρα: 18:58:20

Δημοσιονομικός εκβιασμός
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 17-08-2017 ώρα: 19:38:00

Αγώνας φωτιά
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 16-08-2017 ώρα: 20:51:05

Η ελληνική αντεπίθεση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 16-08-2017 ώρα: 20:45:40

Ευρωπαική προστασία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 15-08-2017 ώρα: 19:54:00

Κινήσεις τακτικής από τα Σκόπια
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 14-08-2017 ώρα: 20:43:31

Το ανερχόμενο ταλέντο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 13-08-2017 ώρα: 20:05:42

Η τακτική της Τουρκίας στη Κύπρο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 12-08-2017 ώρα: 20:20:49

`Ενας οικτρός ΠΑΟΚ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 12-08-2017 ώρα: 20:19:55

Η νέα τάση του εμπορίου
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 09-08-2017 ώρα: 19:42:13

Η τωρινή αξία του ανοικτού πανεπιστημίου
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 07-08-2017 ώρα: 21:01:11

Νέος πανσλαβισμός
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 06-08-2017 ώρα: 19:44:24

Υπερβολική αισιοδοξία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 05-08-2017 ώρα: 19:54:27

Η μάχη για την ευρωζώνη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 03-08-2017 ώρα: 20:08:22

Τα ζώδια σήμερα - Myastro.gr
Τελευταίο μήνυμα από myastro στο Forum Αστρονομία - Μεταφυσική στις: 03-08-2017 ώρα: 14:39:11


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 32097

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 30150

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 29811

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 27480

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 26412

·  - Fish Money
Προβολές: 24237

·  - Uphill Rush
Προβολές: 24073

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 23889

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 23332

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 22963


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: Ανακαίνιση Σπιτιού - ΧΡΩΜΑ
· 2: E-geranoi
· 3: Φίλοι του Ποδήλατου
· 4: Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος
· 5: Κατασκήνωση Skouras - Sports & Language camp
· 6: Ίδρυμα Μποδοσάκη
· 7: Αίγλη Ζαππείου
· 8: Βοτανα
· 9: Κέρκυρα - Τουριστικός Οδηγός
· 10: Διαιτολόγος Πάτρα

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2017 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.35 Δευτερόλεπτα